Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Günaydın canım❤️bak bakalım regl olmazsan duruma göre kan verirsin inşallah geç döllenme falandır çizgi çıkmasıda enteresan yani🫣
Yaaa dimi bende öyle düşünüyorım yarın kanımı tekrar vereceğim değerim nası çıktı görmek için kaç katına 2 katına çıkması gerekiyor oda 102 falan olması gerekli inşallah sağlıklı olsun gerisi hepsi rabbimden tabiki canı veren de allah alan allah kesşnlikle boşlamamak lazım ben bu durumu öğrendiğimden beri ya allah subanallah çekiyorum günde 100 kere rabbim den herşey gerçekten içim çok değişik gece bile uyuyamadım 2 gündür rabbim sana yaşatacak birdaha bu zaman sa allahın izmiyle🥰🤲🙏❤️
İnşallah canım benimm bakalım hala regl olmadım bugün en geç yarın olmam lazım merakla bekliyorum 🤦🏻‍♀️ o yüzden bir hamileye yapılacak en güzel dua da bence sağlıkla ve hayırla kucağına al demek yaşayan biliyor 😂🫶🏻

İnşallah canım benimm bakalım hala regl olmadım bugün en geç yarın olmam lazım merakla bekliyorum 🤦🏻‍♀️ o yüzden bir hamileye yapılacak en güzel dua da bence sağlıkla ve hayırla kucağına al demek yaşayan biliyor 😂🫶🏻
Dur bakalım ya sende var bence bişiler de bol hayırlaa gelsin inşallah sevinelim ya🥰❤️benim. Bugün biraz halsizliğim vardı canım geç bakalbildim iyisin dimi🥰evet en güzel duaları ediyosunuz hele sen ilk gebe olduğumu söyleyen❤️🥰🤰

Dur bakalım ya sende var bence bişiler de bol hayırlaa gelsin inşallah sevinelim ya🥰❤️benim. Bugün biraz halsizliğim vardı canım geç bakalbildim iyisin dimi🥰evet en güzel duaları ediyosunuz hele sen ilk gebe olduğumu söyleyen❤️🥰🤰
Belirtilerin nasıl gidiyor taze anne yarın kan vereceksin değil mi aynı hastane olmasına özel dikkat et benim farklılıkları oluyor çünkü 🫶🏻
Ben de bugün olmayınca yine bir test alıp yaptık ama negatif sabırla regl olacağım günü bekliyorum 😪

Merhabalar benimde iğnenin 14.günü 32 çıktı nasıl sizce? Hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağınıza alın inşallah
İlk değerin Kaç çıktığının hiç bir önemi yok canım benim geç döllenme vb şeyler olabilir önemli olan çaplı artması ve gebeliğini sağlıklı devam etmesi 🙏🏻

Bismillahirrahmanirrahim🤲
Merhaba Canım Güzel ve Güçlü Kadınlarım❤️
Öncelikle hoş geldiniz🥰 Bu topik bu ay size uğur şans ve mucizenizi getirmesi dileğiyle🥰🤲❤️

Evet ben burda toplanan canım güzel kadınların desteği ile femara&ovitrella 2.iğnem de yumurtadan civciv çıkacağını öğrendim 🐣🤰😍❤️

Bu ay da tüm tedavi süreçlerimiz,doktor günlerimiz,ilaçlara hangi gün başladığımız -İğne olduğumuz günler paylaşılacak ve gün ve gün takipte bulunup destek olacağız bu yol hepimizin yolu yolumuz bir yolun sonu Aydınlık☀️Hepimiz güneşi göreceğiz🥰❤️🧿Şimdi tüm enerjimizi toplayıp derin bir nefes alıp BAŞ-LI-YO-RUZ🥰❤️😍 Tüm olumsuz ne negatifleri diğer topiğimiz de bırakıp tüm pozitif enerjimiz ile burda başlıyoruz hayırlı olsun uğurlu olsun🥰❤️🎉🎊
@Butimarr 🤰 , @gulenyuzumsunsen 🤰, @Hayirlisi123 🤲, M Minelsu66 🤲,@zeynepyildiz32 🤲, O ozkaplan 🤲 ,@GizAk
Niyet ettik niyet eyledik Ocak ve Şubat ayında pozitif görmeyi AMİNNNN🥰❤️🤲🙏

Şuraya nası pozitife döndüğüm testlerimi de ekliyorum kızlar gelecek olan arkadaşlarımıza yardımcı olması açısından görüpte umut olacaklara umut olsun🥰😍❤️ iğnemin 7. Güne kadar pozitif 8. Ve 9. Günde negatife dönüp 10.günüm de ne kadar silik çizgiden pozitife döndüğüm fotoğrafları ekliyorjm canım kadınlar umudunuz hiç gitmesin mucize her an gelebilir🥰❤️🙏🐣🧿
OVİTRELLA İĞNE OLACAKLAR DİPNOT:
36.Saatimizi tam ayarlıyoruz gerekirse saatimizi kuruyoruz ve o gün tek değil bir çok değerlendirme yapıyoruz🫣☺️🤪 Yapılacaklar iğne günü paylaşıldığı zaman ip uçları verilecektir🥰❤️😍
Eki Görüntüle 3186430 Eki Görüntüle 3186432 Eki Görüntüle 3186434
Kuzum benide alın aranıza

X