- 22 Aralık 2022
- 530
- 539
- 30
ne zmn çıkacakmış sonuçKızlarımmmmm kan vermemi dört gözle bekleyen canlarım kanımı an itibari ile verdim dualarınızı eksik etmeyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne zmn çıkacakmış sonuçKızlarımmmmm kan vermemi dört gözle bekleyen canlarım kanımı an itibari ile verdim dualarınızı eksik etmeyin
Ayyy ben bile heyecanlandımKızlarımmmmm kan vermemi dört gözle bekleyen canlarım kanımı an itibari ile verdim dualarınızı eksik etmeyin
Hepsi burda kuzumAyyy ben bile heyecanlandım
Merhaba darısı bizlere inşaAllah ben de tiroid ilacına başladım tiroidlerim yavaş çalıştığı için hormonlarımı bozdu,gebelik oluşmadı 1 yıldır, bir yandan da insülin direncini kontrol altına almaya çalışıyoruz inşaAllah güzel günler yakındırBismillahirrahmanirrahim
Merhaba Canım Güzel ve Güçlü Kadınlarım
Öncelikle hoş geldiniz Bu topik bu ay size uğur şans ve mucizenizi getirmesi dileğiyle
Evet ben burda toplanan canım güzel kadınların desteği ile femara&ovitrella 2.iğnem de yumurtadan civciv çıkacağını öğrendim
Bu ay da tüm tedavi süreçlerimiz,doktor günlerimiz,ilaçlara hangi gün başladığımız -İğne olduğumuz günler paylaşılacak ve gün ve gün takipte bulunup destek olacağız bu yol hepimizin yolu yolumuz bir yolun sonu AydınlıkHepimiz güneşi göreceğizŞimdi tüm enerjimizi toplayıp derin bir nefes alıp BAŞ-LI-YO-RUZ Tüm olumsuz ne negatifleri diğer topiğimiz de bırakıp tüm pozitif enerjimiz ile burda başlıyoruz hayırlı olsun uğurlu olsun
@Butimarr , @gulenyuzumsunsen , M Mrv135 , M Minelsu66 , zeynepyildiz32 , O ozkaplan ,@GizAk
Niyet ettik niyet eyledik Ocak ve Şubat ayında pozitif görmeyi AMİNNNN
Şuraya nası pozitife döndüğüm testlerimi de ekliyorum kızlar gelecek olan arkadaşlarımıza yardımcı olması açısından görüpte umut olacaklara umut olsun iğnemin 7. Güne kadar pozitif 8. Ve 9. Günde negatife dönüp 10.günüm de ne kadar silik çizgiden pozitife döndüğüm fotoğrafları ekliyorjm canım kadınlar umudunuz hiç gitmesin mucize her an gelebilir
OVİTRELLA İĞNE OLACAKLAR DİPNOT:
36.Saatimizi tam ayarlıyoruz gerekirse saatimizi kuruyoruz ve o gün tek değil bir çok değerlendirme yapıyoruz Yapılacaklar iğne günü paylaşıldığı zaman ip uçları verilecektir
Eki Görüntüle 3186430 Eki Görüntüle 3186432 Eki Görüntüle 3186434
Merhaba endokrine gidecektiniz gittiniz miMerhaba darısı bizlere inşaAllah ben de tiroid ilacına başladım tiroidlerim yavaş çalıştığı için hormonlarımı bozdu,gebelik oluşmadı 1 yıldır, bir yandan da insülin direncini kontrol altına almaya çalışıyoruz inşaAllah güzel günler yakındır
Bi nevi tedavideyim sayılır,aranızdayım
Ay beni unutmuyor olmanıza kalp evet gittim tiroidlerimin çalışmadığını daha doğrusu az çalıştığını söyledi. Sınırın çok az üzerinde dedi ilaç vermedi önce. Düzelir biraz dikkat edersen dedi. 1 yıldır çocuk istiyorum olmuyor deyince o zaman ilaç vereyim düşük dozdan bi başla dedi senin işini kolaylaştırabilir gebelik konusunda dedi. Şimdilik tiroid ilacı içiyorum ama insülin direnci için kendin çaba göster o da engel olur dedi. Ona ilaç vermiyorum şimdilik dedi çok yüksek olmadığı için.Merhaba endokrine gidecektiniz gittiniz mi
Anladım, geçmiş olsub tekrardanAy beni unutmuyor olmanıza kalp evet gittim tiroidlerimin çalışmadığını daha doğrusu az çalıştığını söyledi. Sınırın çok az üzerinde dedi ilaç vermedi önce. Düzelir biraz dikkat edersen dedi. 1 yıldır çocuk istiyorum olmuyor deyince o zaman ilaç vereyim düşük dozdan bi başla dedi senin işini kolaylaştırabilir gebelik konusunda dedi. Şimdilik tiroid ilacı içiyorum ama insülin direnci için kendin çaba göster o da engel olur dedi. Ona ilaç vermiyorum şimdilik dedi çok yüksek olmadığı için.
Çok teşekkür ederimAnladım, geçmiş olsub tekrardan
Hadi canim gözün aydın olsun. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah kizlar sıra bizdeCanlarımmmmm kanımı verdim civciv geliyor allahın izniylekan sonucum 50,95 etiketliyorum çünkü sürecimi başından beri merak edenler var doktorum değerimin çok iyi olduğuny söyledi böyle de devam eder umarımdarısı isteyen dileyen herkesin başına dualarımdasınız
O ozkaplan M Minelsu66 zeynepyildiz32 M Mrv135 etiketlemediklerim yanlış anlamasın lütfen iğne olduğum günden testimde en silik çizgiyi görenlere belirtmek istedim allah sizlerden razı olsun iyi ki varsınız canom kadınlar bu ay çok güçlü olacağız
Çok şükür bebegımmm ıkı kat artar Allahın ıznıyleCanlarımmmmm kanımı verdim civciv geliyor allahın izniylekan sonucum 50,95 etiketliyorum çünkü sürecimi başından beri merak edenler var doktorum değerimin çok iyi olduğuny söyledi böyle de devam eder umarımdarısı isteyen dileyen herkesin başına dualarımdasınız
O ozkaplan M Minelsu66 zeynepyildiz32 M Mrv135 etiketlemediklerim yanlış anlamasın lütfen iğne olduğum günden testimde en silik çizgiyi görenlere belirtmek istedim allah sizlerden razı olsun iyi ki varsınız canom kadınlar bu ay çok güçlü olacağız
Sağlıklı bir şekilde Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahCanlarımmmmm kanımı verdim civciv geliyor allahın izniylekan sonucum 50,95 etiketliyorum çünkü sürecimi başından beri merak edenler var doktorum değerimin çok iyi olduğuny söyledi böyle de devam eder umarımdarısı isteyen dileyen herkesin başına dualarımdasınız
Çok sevindim kuzum benim sağlıklı gebelik olacak allahin izniyle sağlıklı sekildede alaacksin kucağına insallahCanlarımmmmm kanımı verdim civciv geliyor allahın izniylekan sonucum 50,95 etiketliyorum çünkü sürecimi başından beri merak edenler var doktorum değerimin çok iyi olduğuny söyledi böyle de devam eder umarımdarısı isteyen dileyen herkesin başına dualarımdasınız
Benimde çok sancim varKizlar ya benim çok sancim var sizinde boyleymiydi
Çok teşekkür ederim amin inşallahSağlıklı bir şekilde Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah