Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Veee beklenen sonuç gelmiş sağlıkla büyüsün gelişsin sağlıkla kucağına al inşallah canım benimmmm 🫶🏻❤️
Aminnb inşallah umarım güzeldir değer 50.95 reglme 3 gün kaldı doktorum stres kesşnlikle yok dedi bana çünkü rahim inceliğim var bide tam yeni oluşma dönemi kan birdaha haftaya ver dedi stres yaratmayalım şimdi dedi çünkü ister istemez oda stres yaratıcak bir durum dedi.İşte burdan da şunu anlamak lazım gebe olmak için uğraşırken bile düşünürlen girdiğimiz stresler şeyler ne kadar etkiliyo bu süreci kim bilir lütfen stres etmeyin ❤️🥰

Canım kızlarrrrr neler yapıyorsunuz ya❤️Bakın biraz evvel yine dua ettim dualarımda hepinizi geçirdim sakın ama sakın enerjinizi düşürmeyin strese girmeyin bu sürecin en büyük DÜŞMANI STRESSS gerekirse kimseyle görüşmeyin bi kaç gün moreliniz bozucak şeylerden uzak durum ve sadece sizi mutlu eden kişiler ve şeylerle birlikte olun yemin ederim ki bu ay ben öyle yaptım sizde yapın 1 hafta sizden hiç bişi eksiltmicek ❤️🥰🤲

10 kasımda çatlatma iğnemi oldum ama sonuç başarısız

doktor bir iki ay daha doğal yolla olmasını bekleyelim dedi iğnenin etkisi 6 ay sürermiş sizin doktorlarınızda öyle bişe dedi mi

daha sonra rahim filmi çekeriz bu arada da sperm testi verin dedi,

öyle işte ...

10 kasımda çatlatma iğnemi oldum ama sonuç başarısız

doktor bir iki ay daha doğal yolla olmasını bekleyelim dedi iğnenin etkisi 6 ay sürermiş sizin doktorlarınızda öyle bişe dedi mi

daha sonra rahim filmi çekeriz bu arada da sperm testi verin dedi,

öyle işte ...
Merhaba canım evet yumurtaları çatlama uyarısı yaptığı için etkisinin kullanılmasada bi kaç ay etki edeceğini bana doktorumda belirtti ama ben daha etkili olması açısından 2.iğnemi olmuştum❤️umarım en kısa zaman da mucizene kavuşursun🥰❤️🤲

Canım kızlarrrrr neler yapıyorsunuz ya❤️Bakın biraz evvel yine dua ettim dualarımda hepinizi geçirdim sakın ama sakın enerjinizi düşürmeyin strese girmeyin bu sürecin en büyük DÜŞMANI STRESSS gerekirse kimseyle görüşmeyin bi kaç gün moreliniz bozucak şeylerden uzak durum ve sadece sizi mutlu eden kişiler ve şeylerle birlikte olun yemin ederim ki bu ay ben öyle yaptım sizde yapın 1 hafta sizden hiç bişi eksiltmicek ❤️🥰🤲
Valla agzından bal damlıyor kız ne güzel söylüyorsun hayatımızı kemiren bazı virüsler oluyor bazen onlardan arının 10 gün kadar bencede doğru dıyor kızlar🤌

Kozlar ya şimdi bi kaç yerde yok kimyasal yok bilmem ne gördüm psikolojim bozuldu regl 3 gün var bugün verdiğim kan 50,95 çıktı iyi mi sizce hiç bi bilgim yok anlamadım hiç bişi

Canım şimdi burda gördüm tekrar döndüğümde kusura bakma da 12.günde sanki çizgi gördüm gibi üstten çeksen olur mu?
Aşkım 14. Bile var ama çok silik o yüzden kanda verdiğim için kondurmuyorum 2/3 güne regl olmazsam ancak inanır şüphelenir kan veririm testimde bitti şansa gidip almakta istemiyorum zaten negatifti falan diycem sonra zaten kendime 😂😂
Benim sana tavsiyem şu canım benim iğnenin 14. Günü 90 çıkmıştı bende bir sağlokçıyım aklımda ki bu gibi şüpheleri kaldırmak için 2 gün sonra 2. Kez kan vermek en sağlıklısı yani ben öyle yapmıştım 270 civarı çıkmıştı hatta onda da sonra zaten sağlıklı devam edip 3. Ayda kalbi durdu sana en büyük tavsiyem stres ı bu şu değil şükür sadece şükür her şey Allah’ın elinde yalan yok ben hamile kalınca bazı şeyleri boşladım dini anlamda yani herkes için geçerli değil tabi ama bence yapılıyorsa daha çok yapılmıyorsa da yapılması gerek onu koruyacak tek şey dua başkası değil bunu hiç unutma emi 🫶🏻🤍

Ben de yarın öğlen doktoruma gideceğim tekrar tedaviye başlıyorum rabbim hepimize nasip etsin. Hamile kaln kardeşim korkma aklına getirme kimyasal falan. Gebeliğin çok sağlıklı güzel geçecek inşallah topiğimizin ilk bebesi o 😻

Aşkım 14. Bile var ama çok silik o yüzden kanda verdiğim için kondurmuyorum 2/3 güne regl olmazsam ancak inanır şüphelenir kan veririm testimde bitti şansa gidip almakta istemiyorum zaten negatifti falan diycem sonra zaten kendime 😂😂
Benim sana tavsiyem şu canım benim iğnenin 14. Günü 90 çıkmıştı bende bir sağlokçıyım aklımda ki bu gibi şüpheleri kaldırmak için 2 gün sonra 2. Kez kan vermek en sağlıklısı yani ben öyle yapmıştım 270 civarı çıkmıştı hatta onda da sonra zaten sağlıklı devam edip 3. Ayda kalbi durdu sana en büyük tavsiyem stres ı bu şu değil şükür sadece şükür her şey Allah’ın elinde yalan yok ben hamile kalınca bazı şeyleri boşladım dini anlamda yani herkes için geçerli değil tabi ama bence yapılıyorsa daha çok yapılmıyorsa da yapılması gerek onu koruyacak tek şey dua başkası değil bunu hiç unutma emi 🫶🏻🤍
Günaydın canım❤️bak bakalım regl olmazsan duruma göre kan verirsin inşallah geç döllenme falandır çizgi çıkmasıda enteresan yani🫣
Yaaa dimi bende öyle düşünüyorım yarın kanımı tekrar vereceğim değerim nası çıktı görmek için kaç katına 2 katına çıkması gerekiyor oda 102 falan olması gerekli inşallah sağlıklı olsun gerisi hepsi rabbimden tabiki canı veren de allah alan allah kesşnlikle boşlamamak lazım ben bu durumu öğrendiğimden beri ya allah subanallah çekiyorum günde 100 kere rabbim den herşey gerçekten içim çok değişik gece bile uyuyamadım 2 gündür rabbim sana yaşatacak birdaha bu zaman sa allahın izmiyle🥰🤲🙏❤️

Merhaba..
Benide eklerseniz sevinirim :)
Ocak ayına yazmistim ancak subata denk geliyor.

7 ocakta adet olucam nasipse. 25 27 gun sürüyor.

1 oğlum var.

Herkese hayirli evlatlar diliyorum simdiden :)
Hoşgeldinizzz umarım nasibiniz bu ay sizinle olur aminnn allah razı olsun hepimize hayırlı evlatkar olsun❤️

Ben de yarın öğlen doktoruma gideceğim tekrar tedaviye başlıyorum rabbim hepimize nasip etsin. Hamile kaln kardeşim korkma aklına getirme kimyasal falan. Gebeliğin çok sağlıklı güzel geçecek inşallah topiğimizin ilk bebesi o 😻
Haydiii bismillahhhh🥰😍❤️bak bugğn ne yaşıyosan yaşa yarın doktora girdiğinde yeni ay yeni umut yeni başlangıçlar sana yemin ederim ben bu ay beni sinir eden kimseyle görüşmedim sinir edici şeylerden eşim de uzak tuttu asla stres etmedim dediğim gibi stres aslaaa yok ediyoruz hiç bişi hiç kimse siz ve hayallerinizden daha önemli değil! Şimdiden bol enerji gönderiyorum sana ve olacak bilinciyle gideceksin o doktora sen güçlüsün sen kazanacaksın🥰🤲 yaaaa güzel dileklerin için çok teşekkür ederiz teyzesiiiii🐣benim civciv çok şanslı tanımadığı insanlar bile onu düşünüyo ama oda sizi düşünüp dualar ediyo eminim dualarınızı benden eksik etmeyin hergün dualarımdasınız ben gebe kaldığımı öğrendiğim zaman bursa herkese destek olmak umut olmak enerjisini yükseltmek için söz verdim çünkü öyle güzel insanlarla yürüdüm bunu öğrendim çok dua ettim çok dua aldım hala da ediyorum allah yanımızda sesimi duysun❤️🥰🤲hepinizin peşimdeyim gebe kalana kadar🥰🙏

Günaydınn canımlarrrrr❤️🥰hepinize iyi bir gün olsun güzel haberlerle yoklama alalım bugün kim hangi aşamada? Doktor ve iğne zamanlarına be kadar kaldı❤️🥰🤲🙏göbüşleri için hazırlık yapılıyor mu🥰🤰

Günaydınn canımlarrrrr❤️🥰hepinize iyi bir gün olsun güzel haberlerle yoklama alalım bugün kim hangi aşamada? Doktor ve iğne zamanlarına be kadar kaldı❤️🥰🤲🙏göbüşleri için hazırlık yapılıyor mu🥰🤰
günaydın hayırlı olsun çok sevindim.iğnesiz klomen benim tedavi.34 günde bir adet olduğum için 11 gün var daha adetime.ağrı ve şişkinlikten başka bişi yok :) test yapacağım günü iple çekiyorum

günaydın hayırlı olsun çok sevindim.iğnesiz klomen benim tedavi.34 günde bir adet olduğum için 11 gün var daha adetime.ağrı ve şişkinlikten başka bişi yok :) test yapacağım günü iple çekiyorum
Merhaba canımmm🥰❤️ilk önce çok teşekkür ederim bende ilk 2 ayım sadece femara kullandım doktorum ilk aşama olarak yumurtalarımı güçlendirdi yani bende pcos olduğu için aşırı düzensiz regl 40 günde 1 falandır hele bazen ilaçsız adet olamazdım ilk aşama bence bu tedavide adet düzeni sonra günü günüe olunca iğneye geçtik biraz sabır isteyen bir yol ben hiç isyan etmedim nasip dedim ve her ay beni daha da güçlendirdi sakın ümidini kesme🥰stres etme kendine yeterli❤️🥰🙏dualarım seninle canımmm🌸

Günaydın ben de doktor için hazırlanıyorum en zoru regl iken muayene heralde 🙄 kızlar sağlıklı besleniyoruz bol su içiyoruz yumurtalarımızı büyütüyoruz

Merhabalar ben geriden geliyorum biraz rahatsizim malum adet ağrısı çekiyorum. 2 gün pek olamicam aranizda... bende cumartesi doktora gidiyorum randevu aldim bakalım hayırlısı

Günaydın ben de doktor için hazırlanıyorum en zoru regl iken muayene heralde 🙄 kızlar sağlıklı besleniyoruz bol su içiyoruz yumurtalarımızı büyütüyoruz

Merhabalar ben geriden geliyorum biraz rahatsizim malum adet ağrısı çekiyorum. 2 gün pek olamicam aranizda... bende cumartesi doktora gidiyorum randevu aldim bakalım hayır
Kızlar ben elendim bu ay 2 yumurtam vardı biri çatlamamış doktor bu ay tedavi yok dedi ayrıca amh bakılcak kan verdim çok gerginim:KK43:

X