Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Belirtilerin nasıl gidiyor taze anne yarın kan vereceksin değil mi aynı hastane olmasına özel dikkat et benim farklılıkları oluyor çünkü 🫶🏻
Ben de bugün olmayınca yine bir test alıp yaptık ama negatif sabırla regl olacağım günü bekliyorum 😪
Ay ben bugün çok fenaydım bel ağrım kasık ağrım baş ağrım vardı.Hayır vermiycekmişim canım şöyleki doktorum bizim aile dostumuz ve bugün annemle konuşmuş hayırlı olsun demek için değerleri adetine bu kadar varken çok güzel çıktı çok şükür demiş test vermesin o strese sokar ve en son stres yaşaması demiş perşembe zaten kesesini göreceğiz demiş🫣allahın izniyle pazar günü regl günümdü bende ne yapayım bilemedim doktor böyle söylediğine göre🐣
Ya dur bakalım regl de olmadın bi doktoruna danışsaydın keşke🥹

Kızlar bu femara bana aşırı mide bulantısı sersemlik yapıyor ıkıncı dozum bugun böyle olan varmı aranızda

Germe diyorum kendıni rahat ol tadını cıkar bu anların relax ol bebişte mutlu olsun senle💕
Kuzummm benimmmm çok teşekkür ederiz yok tam regl günüm yaklaştı ya sanırım ondan baş ağrısı yaptı benimde migrenim var atak olmasından korktum ilaçta içemiyorum en korktuğum şey😍🫣

pozitifi görenler biraz belirtilerden bahseder misiniz? tahmini yumurtlamam pazartesiydi.düne kadar kasık ve bel ağrım vardı ama bugün yok geçti ağrılarım sadece şişkinlik var.sizde kaçıncı gün neler oldu acaba

Bende hep adet olmadan migrenim tutar her ay cok zor bırsey ya🥲
Evet aşırı zor inşallah pek zorlamaz beni allahın izniyle olursa da baş edeceğiz allah büyük🥰❤️
Dimi bencede ondan kuzum büyük ihtimalle aman olsun yan etkı felan hayırlı sonuc alıyım da inşallah tüm çileye razıyım🥲
Evet evet kuzum benm güzel sonuçlar alacaksın allahın izniyle🥰❤️

pozitifi görenler biraz belirtilerden bahseder misiniz? tahmini yumurtlamam pazartesiydi.düne kadar kasık ve bel ağrım vardı ama bugün yok geçti ağrılarım sadece şişkinlik var.sizde kaçıncı gün neler oldu acaba
Canım benim iğnenşn 5.günü bir kasık batmam oldu sol tarafım da ara ara sonra geçti bacak ağrım olmuştu böyle bir damar çekiyo gibiydi geçtii 8.9 günde bel ağrım vardı ve o hep devam etti böyle kaba etlerim ağrıdı kalçalarım.Ne miğde bulantısı ne baş dönmesi pek belirtide aramamak lazım aslında kimde nası görüneceği belli olmuyo 🫣❤️🥰

X