İnşallah kuzum benımİnşallah kuzum benim aminnnnnnn çok doğru dedinminik civcivler dolsun buraya uğur getirsin şans getirdin bütün anne adaylarına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kuzum benımİnşallah kuzum benim aminnnnnnn çok doğru dedinminik civcivler dolsun buraya uğur getirsin şans getirdin bütün anne adaylarına
Kabını aç bide oyle çeksene bakalım canısıAhhh benim kuzularım yaa sabah dahada koyu görücem buna inanıyorum. Bu sabaj hiç yoktu akşam bu çizgi aşırı umut doldu içime
Tamam kuzumKabını aç bide oyle çeksene bakalım canısı
Kuzum var çizgi sadece bıraz fazla dagılma olmuş sabah bebce guzel haberlerle gelceksın burayaYa siz ne güzel insanlarsınız nasıl merhametlisiniz ya kalbinizi yerim çok duygulandım bir anda kimse böyle deste olmuyor iyi ki varsınız sanal dostlarım rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın
Canım benim testi açmayı biliyormusun?bi açsana şimdi iyice kurumuştur ölürüm sabaha kadar ben meraktanAhhh benim kuzularım yaa sabah dahada koyu görücem buna inanıyorum. Bu sabaj hiç yoktu akşam bu çizgi aşırı umut doldu içime
Çok idrar koymuşum ya sanırım bende inanıyorum daha koyu bir testle buraya gelicemmkızlarrrtKuzum var çizgi sadece bıraz fazla dagılma olmuş sabah bebce guzel haberlerle gelceksın buraya
Attım kuzu bakCanım benim testi açmayı biliyormusun?bi açsana şimdi iyice kurumuştur ölürüm sabaha kadar ben meraktan
Evet te şu testi düz bi zemine koy üstten çek aşkım allah aşkına vallahi var çizgiYa siz ne güzel insanlarsınız nasıl merhametlisiniz ya kalbinizi yerim çok duygulandım bir anda kimse böyle deste olmuyor iyi ki varsınız sanal dostlarım rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın
Artık sabajkini atarım kuzum ya habire kalkıyorum eşim şüpheleniyor ona negatif dedimEvet te şu testi düz bi zemine koy üstten çek aşkım allah aşkına vallahi var çizgi
Yapsam mıııı var 2 taneGerekirse git 2.testini yap 3 damla ile bak bursa doğurucam
Yap gitsin kuzu yaYapsam mıııı var 2 tane
Kız yap manyakmısın durman hata ben tuvalete kitlerdin kendimi bu gibi durumlarda hadi koşYapsam mıııı var 2 tane
Koş koş hadi 3 damla damlatıyosun bak çok değil heArtık sabajkini atarım kuzum ya habire kalkıyorum eşim şüpheleniyor ona negatif dedim
Aynı ben yaaKız yap manyakmısın durman hata ben tuvalete kitlerdin kendimi bu gibi durumlarda hadi koş
BekliyoruzzzzTamam tammm bekleyin geliyorummmmm
Acaba 10.günümün gecesi nöbetçi eczane aramaya göndermeye çalışan kimdiAynı ben yaa