- 19 Aralık 2022
- 834
- 484
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fazla damlatmış gibi duruyorsun kuzu idrae taşmış ekran içine ve renk bozukluğu yaratmış 3 damla çok bileKıxlar test bu ama bozuk sanıım demi
Bitanem ben prof oldum silikte olsa belli olur bi at yorumlayımGözükmüyorki kuzu hiç sabah yapıcam atıcam size
Çok doğru valla bende bu ay bu yemek masasını yapmıştımelim gelmeden güzelce hazırladım mumlar vs 2.iğnemde ilk önce kafa olarak rahatladık ama ben iğne vurulmadan bir gün önce yapmıştım bu yemek olayınıBen iğne günlerini şöyle değerlendiriyorum size de tavsiyemdir geceye denk getiriyorum 12 de vurulup sonra normalde tesettürlüyüm güzel bir elbise giyiyorum açık elbisesi sonra güzel bir yemek masa mumlar gerisi asla zorunlu gibi gelmiyor akıyor
Yok canım test bozuk değil idrar fazla kaçmış biraz bekle bakalım kurumasını kuruyunca renk bi yerde toplanır varsa yani çizgi çıkarKıxlar test bu ama bozuk sanıım demi
Bende her ay düzenli yapıyorum o masa olayınıÇok doğru valla bende bu ay bu yemek masasını yapmıştımelim gelmeden güzelce hazırladım mumlar vs 2.iğnemde ilk önce kafa olarak rahatladık ama ben iğne vurulmadan bir gün önce yapmıştım bu yemek olayını
Canımmm yaaa sana msj attım bi bakarmısınFazla damlatmış gibi duruyorsun kuzu idrae taşmış ekran içine ve renk bozukluğu yaratmış 3 damla çok bile
Aaa o yüzden mi oluyor ben hep çok damlatırım ahahahh demekki o yüzden. Bende diyorum neden sık sık bozuk geliyorFazla damlatmış gibi duruyorsun kuzu idrae taşmış ekran içine ve renk bozukluğu yaratmış 3 damla çok bile
Silik çizgi çıktı canımYok canım test bozuk değil idrar fazla kaçmış biraz bekle bakalım kurumasını kuruyunca renk bi yerde toplanır varsa yani çizgi çıkar
Attım kuzum birazdan yine atarımBitanem ben prof oldum silikte olsa belli olur bi at yorumlayım
Son durumu at kuzum testıAaa o yüzden mi oluyor ben hep çok damlatırım ahahahh demekki o yüzden. Bende diyorum neden sık sık bozuk geliyor
Silik çizgi çıktı canım
Atıcam şimdi kuzumSon durumu at kuzum testı
BekliyoruzzzAtıcam şimdi kuzum
İnşallah hamilesindirBelli oluyormu bilmiyorum ama ben görüyorum kızlar kameramda kötü biraz
Ben birsey göremedimBelli oluyormu bilmiyorum ama ben görüyorum kızlar kameramda kötü biraz
Biraz sankı hayalet bır çizgi var kuzum sen yarın en ıyısı tekrar kan ver o sekılde netleşsinBelli oluyormu bilmiyorum ama ben görüyorum kızlar kameramda kötü biraz
İyi geceler güzellikGüzel kızlar iyi geceler diliyorum size
Belli oluyormu bilmiyorum ama ben görüyorum kızlar kameramda kötü biraz
Evet aslında üst kısım açılıyor ortadan tık diye ben hep öyle açıp bakıyodumgenelde kamerada çıkmıyo çıplak gözle görünenBiraz sankı hayalet bır çizgi var kuzum sen yarın en ıyısı tekrar kan ver o sekılde netleşsin