Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Kızlar bakın bu faha net sabah yaptıgımda jiç yoktu

Eklentiler

• IMG20230110232314.jpg
    IMG20230110232314.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 70
Ay zaten hormonlarım tavan olmuş şimdi ağlıycam yaaaa kendim geldi gözümün önüne ben test atmıştım M Mrv135 çok silik ben görüyorum dedi sonra yok test bozuk olmasın dedim yok yok yap dedi sonra M Minelsu66 ve zeynepyildiz32 zeynepyildiz32 gaza getirdi yine yaptım bakın yine diyorum hiç unutmayacağım bir gün allah hepsinden razı olsun heycanımı nası paylaştılar asla unutmam hep duamdasınız canım kadınlar rabbim sizede yaşatıcak şimdi bunları yazarken de ağladım yani🥹🥹❤️🤲

Ay zaten hormonlarım tavan olmuş şimdi ağlıycam yaaaa kendim geldi gözümün önüne ben test atmıştım M Mrv135 çok silik ben görüyorum dedi sonra yok test bozuk olmasın dedim yok yok yap dedi sonra M Minelsu66 ve zeynepyildiz32 zeynepyildiz32 gaza getirdi yine yaptım bakın yine diyorum hiç unutmayacağım bir gün allah hepsinden razı olsun heycanımı nası paylaştılar asla unutmam hep duamdasınız canım kadınlar rabbim sizede yaşatıcak şimdi bunları yazarken de ağladım yani🥹🥹❤️🤲
Can bagı kurduk hepbirlikte burda Allah Insallah haflatarımıxı saydıgımız zamana ulaştırsın kuzum benım minik civcivin annişii🤗🤗🐤

Ahhh benim kuzularım yaa sabah dahada koyu görücem buna inanıyorum. Bu sabaj hiç yoktu akşam bu çizgi aşırı umut doldu içime

X