Heralde bennnAcaba 10.günümün gecesi nöbetçi eczane aramaya göndermeye çalışan kimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heralde bennnAcaba 10.günümün gecesi nöbetçi eczane aramaya göndermeye çalışan kimdi
3 damla aşkım fazla değil heyecandan şimdi bütün hepsibi dökeyim deme bide nöbetçi aramayalımTamam tammm bekleyin geliyorummmmm
Valllahi tekırdag nöbetçi eczane listesine baktırma beni3 damla aşkım fazla değil heyecandan şimdi bütün hepsibi dökeyim deme bide nöbetçi aramayalım
Ay bu topiğin enerjisi çok güzel bak gör herkes gebe kalacak şubat ayı sonu listesi yapacazHeralde bennn
Ay Insallah ayyAy bu topiğin enerjisi çok güzel bak gör herkes gebe kalacak şubat ayı sonu listesi yapacaz
Hele sen daha iğne yaptığın gün başlıcan test yapmayaişimiz uzun sen git bi stok yap iğneden önce benceValllahi tekırdag nöbetçi eczane listesine baktırma beni
Kız o nası oluyoKızlar bu arada idrarımda tortulu
Yapmayı dusunmuyorum ben eczane kapımın onu nolcaj bakalımHele sen daha iğne yaptığın gün başlıcan test yapmayaişimiz uzun sen git bi stok yap iğneden önce bence
Oda gebelik belirtisiymiş canımKız o nası oluyo
Sonra düz zemine koy kamereyla üstten biraz az yakın çek yakınlaştırmaktan gözüm kör olcakKızlarımm benim yaa 3 damla tamam tamm
Aaaaaa ben hiç dikkat etmemiştim güzel bir bilgi hadiiii inşallahOda gebelik belirtisiymiş canım
Yakınlaşınxa netlik gidiyo kuzum yaaSonra düz zemine koy kamereyla üstten biraz az yakın çek yakınlaştırmaktan gözüm kör olcak
Valla nerdeeeM mavissevdam kızzz nerdesin senn