Sana da ıyı geceler balımGüzel kızlar iyi geceler diliyorum size
Kuzum sen bunu flashsız at bıde aydınlık bıyerdeKızlar bakın bu faha net sabah yaptıgımda jiç yoktu
Kızlar bakın bu faha net sabah yaptıgımda jiç yoktu
Evet bitanem flash götürüyo rengi ben hepsini flaşsız çektim attımKuzum sen bunu flashsız at bıde aydınlık bıyerde
Kuzum sen bunu flashsız at bıde aydınlık bıyerde
Hadı bakalımDur atıyım kızlar
Evett evett hpimizii yapıcazzzSeni ge
Seni gebe yapacaz
Çok silikte olsa görüyorum ben kuzum sen kan ver yarın netleşsinBakın kızlar
Bendr silik sekilde görüyorum insalalh vardirBakın kızlar
Sabah sanırım daha koyu görücem idrardaÇok silikte olsa görüyorum ben kuzum sen kan ver yarın netleşsin
Bıde kapagını ac o sekılde çek canımDur atıyım kızlar
Evet kuzum kapagını aç öyle cek bakalım bıdeSabah sanırım daha koyu görücem idrarda
Bu sabah hiç yoktu atmıştım görmüşsündür canım
Canım bak rengiyle oynadım ben karartım etrafı daha belli oldu bencede var sabaha vçdaha bellş olacak allahın izniyle çok çok silik aynı ben yaSabah sanırım daha koyu görücem idrarda
Bu sabah hiç yoktu atmıştım görmüşsündür canım
Varrrr var bencede ay InsallahCanım bak rengiyle oynadım ben karartım etrafı daha belli oldu bencede var sabaha vçdaha bellş olacak allahın izniyle çok çok silik aynı ben ya
Eki Görüntüle 3189782
Can bagı kurduk hepbirlikte burda Allah Insallah haflatarımıxı saydıgımız zamana ulaştırsın kuzum benım minik civcivin annişiiAy zaten hormonlarım tavan olmuş şimdi ağlıycam yaaaa kendim geldi gözümün önüne ben test atmıştım M Mrv135 çok silik ben görüyorum dedi sonra yok test bozuk olmasın dedim yok yok yap dedi sonra M Minelsu66 vezeynepyildiz32 gaza getirdi yine yaptım bakın yine diyorum hiç unutmayacağım bir gün allah hepsinden razı olsun heycanımı nası paylaştılar asla unutmam hep duamdasınız canım kadınlar rabbim sizede yaşatıcak şimdi bunları yazarken de ağladım yani
İnşallah kuzum benim aminnnnnnn çok doğru dedinCan bagı kurduk hepbirlikte burda Allah Insallah haflatarımıxı saydıgımız zamana ulaştırsın kuzum benım minik civcivin annişii