Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Ben iğne günlerini şöyle değerlendiriyorum size de tavsiyemdir geceye denk getiriyorum 12 de vurulup sonra normalde tesettürlüyüm güzel bir elbise giyiyorum açık elbisesi sonra güzel bir yemek masa mumlar gerisi asla zorunlu gibi gelmiyor akıyor

Kızlarr dua edin valla ya çok degişik birşey inanamıyorum Ya ignede varya işin içinde
Canım 13. Gün kalırmı kanda bilmiyorum ama sana özet geçeyim 11. Gün iğne etkisi 5 çıkmıştı Sevinmiştim 2 gün sonra vermiştim emin olmak için 4 e düşmüştü iğne etkisi olduğunu gördük sonra 14. Gün tekrar testte görünce dayanamayıp yine kan vermiştim 90 çıkmıştı yani iğne etkisi geçmiş ve değer yükselmişti yarın verdiğin kanın 10 üzerinde çıkması lazım en az ki çıksa bile bu değerlere hamileain demiyor doktorlar o yüzden öyle bir şey derlerse üzülme sakın sabret ve bekle 50 /100 değerleri görünce için rahatlar

C
Kuzum idrar yaptım ama aşır aşırı silik sabah yapsam sanırım daha sağlıklı binsonuç alırım
anım sende klomen çatlatma iğnesi denedin demi ilk kez.İlişki sıklığın nasıldı bide klomen bitiminden kaç gün sonra ilk ilişki önermişti

İğnexen 36 saat sonra mı ilişki olacak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…