Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

İlkinde yüzde kaç canım peki
Canım o kadarını bilmiyorum ama doktorum ilkinde ihtimal biraz az demişti bana açık açık ikincisi için aynı bu şekilde söyledi ve oldu🙈 çünkü yumurtalar ilaçla 2.kez uyarılıp büyüyor ve aynı şekilde sağlıklı şekilde uyarılıp iğne sayesinde çatlıyo ❤️ mesela bana doktorum istersen iğne yapmayalım demişti geçen ay vurulduğun için dedi yok yapalım dedim ben iyi ki yapmışız ❤️

Yaaa sen ne yaptınnn🥰🥰😍❤️ay cnaım hadi inşallah ama yarın değil öbür gün mü versen ya da yarın akşam sabahtan verme ki biraz daha artmış olmuş ya da şuan elinde gebelik testin var mı???

Yaaa sen ne yaptınnn🥰🥰😍❤️ay cnaım hadi inşallah ama yarın değil öbür gün mü versen ya da yarın akşam sabahtan verme ki biraz daha artmış olmuş ya da şuan elinde gebelik testin var mı???
3 tane var kuzum sabah vericem 1 deger bile artsa tamamdır diye düşünüyorum

Canım o kadarını bilmiyorum ama doktorum ilkinde ihtimal biraz az demişti bana açık açık ikincisi için aynı bu şekilde söyledi ve oldu🙈 çünkü yumurtalar ilaçla 2.kez uyarılıp büyüyor ve aynı şekilde sağlıklı şekilde uyarılıp iğne sayesinde çatlıyo ❤️ mesela bana doktorum istersen iğne yapmayalım demişti geçen ay vurulduğun için dedi yok yapalım dedim ben iyi ki yapmışız ❤️
Teşekkür ederim bilgilendirme için 😘😘

3 tane var kuzum sabah vericem 1 deger bile artsa tamamdır diye düşünüyorum
Bence de D Dgnmasal doğru söylüyor. Akşama doğru yaptır canım
Evet bak bide kızlar biliyo ben idrar da gördüm 3 gün bekledim kan vermek için o kadar silik hayaliydi 10. Gün de 11.günde M Minelsu66 artık git ver dedi gittim 12.gününmü neydi artık iyice kızarık olmuştu çizgi şimdi yap idrarını hemen🥰❤️🐣

X