Ağır iğne diye hiç birsey duymadim ben cnm bilemiyorum ama doktorun sorması gerekmez mi bu ay aşılama yapalim mi diye hani buna doktor mu karar verdiKizlar ben geldim iyi mi geldim kötü mü geldim siz değerlendirme yapın. Canlarım doktora gittim. Doktorum tekrar klomen verdi ama farklı bir şekilde tedavi uygulacakmis bu ay. Bana haftaya p.tesi gel dedi bu sefer ağır igne yada asilama yapacakmış iki durumda hazir olmamı söyledi çok tuhaf oldum iyi mi kötü mi anlamadım
Dedi gidişata bakacam bebeğim. Ben kaç aydır o doktora gidiyorum süreçleri tabikide o değerlendiriyorAğır iğne diye hiç birsey duymadim ben cnm bilemiyorum ama doktorun sorması gerekmez mi bu ay aşılama yapalim mi diye hani buna doktor mu karar verdi
O zaman iyi birsey demis demek ki.. Vardir bit bildiği hayırlısı bakalımEğer verimli yumurtalar oluşursa ona göre hareket edece canm
Hadi bakalım canın ya insallah sende güzel haberlerle gelirsin bebeğim benimO zaman iyi birsey demis demek ki.. Vardir bit bildiği hayırlısı bakalım
Bu marka hayali diye geçen sana yazmıştım canım.Hatırlarsın belki.Miratech değil mi Bu Bunu at gitsin hatalıMerhaba canim banada aynısını dedi doktor bende klomen yanında innofolic kullandim benimde yumurtlama günlerim bunlardı hep pozitif çıktı çatlama mi olmadı acaba hiç böyle olmazdı
HatalıBu marka hayali diye geçen sana yazmıştım canım.Hatırlarsın belki.Miratech değil mi Bu Bunu at gitsin hatalı
İnşallah cnm bende basladim klomene cumartesi çağırdı benideHadi bakalım canın ya insallah sende güzel haberlerle gelirsin bebeğim benim
Başka bişey yapıyor musun canım bende bugün başladım klomeneİnşallah cnm bende basladim klomene cumartesi çağırdı benide
Yok cnm birde folik asit aliyorum sadece benimde 3. Gün bugün klomeninBaşka bişey yapıyor musun canım bende bugün başladım klomene
Ay hadi hayırlı haberlerle gelin hepinizİnşallah cnm bende basladim klomene cumartesi çağırdı benide
İnşallah cnm inşallah
Adetim ocak 2 Di 3.gün baslamıştımKızlar bende bugun gittim doktora ıkı tane sag tarafımda yumurta büyümüş 13 mm 17 18 olmasını beklicez dedi çarşamba sabah gidicem bende tekrar bakıcak büyüdüyse çatlama iğnesi yapacakmış
Gidişat bu şekılde nasıl sizce
Merhaba sakin olun rabbım meyvenizi vermıs size sakın endişe etmeyin tekrardan olur sonuc olarak gebe kalabiliyorsunuz sonuclarınız naısl cıktı kaç yasındasınızmerhaba brnim bir çocuğum var Allah'ım onun acısını yaşatmasın ömür sağlık versin inşallah ama 7 ay önce düşük yaptımsonrasında gebe kalamafım rahim filmi çektirdim olmadı şimdi dr klomen verdi tavsiyeleriniz nedir çok korkuyorum olmazsa diye artık o kadar yoruldum ki umut aramaktan kafama takmıyorum hiçbişeyr adepte olamıyorum.
BenMerhaba arkadaşlar bugün iğneden sonraki altıncı günüm farklı hiçbir durumum yok bu şekilde hissedip hamile kalanlar var mı