Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Ay hadi iyi bi doktorda tekrardan dene evet şeker yüksekliği etkiliyebilir canım hayırlısı olsun senin için inşallah🥰❤️ilaç verdimi?
Etkisi varmış canım öyle dedi yumurtalıkları etkiliyormus hücreleri falan bir sıkıntı görmüyorum bu düştüğünde olur diye düşünüyorum dedi kadın doğum yazdı zaten bunu kuzum inşallah olur 🥺🌼

Etkisi varmış canım öyle dedi yumurtalıkları etkiliyormus hücreleri falan bir sıkıntı görmüyorum bu düştüğünde olur diye düşünüyorum dedi kadın doğum yazdı zaten bunu kuzum inşallah olur 🥺🌼
Mutlaka etkisi olur kuzum

Canım bence var çizgin baya belli renk ile oynanmasada🥰❤️inşallah seninledir bebeğin❤️sağlık ocağında ertesi güne sarkabiliyo kan testi herhangi bi özelde versen de sorun olmaz illa doktorunun olduğu hastane olması önemli değil bir acile git iste beta baktırmak🥰❤️
Negatif maalesef 1,20

Femara kullandım ben kuzum bugun adetimin 12.Günü adetimin 3.Günü başladım beş gün kullandım gittim yumurta oluşmuş fakat gelışmemişti iki gün arayla tekrar gel dedi gittim ilk 17di iki güm sonra 21 mm olmuş yani bugün yarın çatlatma iğnesi vurulcam
klomen dün bitti bugün oluşmamış yumurta dedi Dr, bu satten sonra olur mu sence takip yaptrmişsin bilirsin inş🌸

X