Bu testte var mı sizce ben silik bi çizgi görüyorum suyada tuttum kuruma çizgisi mi diye ama gitmedi anlamadimvücut gebeliğe hazırlıyor olabilir kendini. bebek düşündüğün an zaten vücutta çok değişiklikler oluyor anlayamıyorsun. yani sendeki uyku göğüs şişmesi kasık bel felan hem gebelik olabilir hem adet belirtiside olabilir. doktorlar bile öyle diyo belirti aramayın diyor ama insanın elinde olmuyor bazen o kadar iyi anlıyorum ki. gününü bekle derim bir de düşünmemeye çalış zaten ilk ayınmış. kafanı çok kurcalama oldumu olacak mı diye rmin ol olacaktır. burdaki deneyimli arkadaşlar da aynısını diyecektir
Çook hafif var cnm gecikme mi varBu testte var mı sizce ben silik bi çizgi görüyorum suyada tuttum kuruma çizgisi mi diye ama gitmedi anlamadim
Daha reglıma 5 gün var canım öyle meraktan yapmistimÇook hafif var cnm gecikme mi var
Igne falan kullandn mi pekiDaha reglıma 5 gün var canım öyle meraktan yapmistim
Yok canım bu ay başlamıştık çocuk düşünmeye bizIgne falan kullandn mi peki
Var gibi ama bence bi kan testi yaptır orda netleşir cnmYok canım bu ay başlamıştık çocuk düşünmeye biz
Regl günüm gelsin de gecikme olursa yaptircam canım çok sağolVar gibi ama bence bi kan testi yaptır orda netleşir cnm
Hayırlısı olsun cnm :)Regl günüm gelsin de gecikme olursa yaptircam canım çok sağol
evet silik bir çizgi görünüyor sen daha net görüyorsundur. regline kaç gün var kuzumBu testte var mı sizce ben silik bi çizgi görüyorum suyada tuttum kuruma çizgisi mi diye ama gitmedi anlamadim
Canım evet çizgi var kaçıncı dakikada çıktı çizgi?Bu testte var mı sizce ben silik bi çizgi görüyorum suyada tuttum kuruma çizgisi mi diye ama gitmedi anlamadim
Canım en son kan değerin kaç çıktı?benim de doktorum 105.7 olunca 3 e baktırma dedi çünkü gereksiz stres yaşayıp bebeği etkilersin dedi tavsiye etmiyorum dedi birde bu süreçte kritik her türlü stres etkiliyebilir demişti ben ondan gizli baktırdım çok pişman oldum zaten yükselmiştiKızlar bi şey sorucam size ya ben cts de test yaptım ya beta artmıştı çok şükür doktor iyi dedi 2.ye bakmaya gerek yok dedi, cuma gel ultrasonla bakalım dedi sizce geç mi çağırdı bi kafam karıştı cuma 5 hafta dolmuş oluyı tam
Erken geçmiş canım iğne etkisi.benim 10.gün geçtiKızlar bende iğne etkisi geçti bugün iğne günü dahil 7. Günüm pozitif görenler kaçıncı gün yaptınız
Erken geçmesi başarısız mi demek acaba
Bence geç bitmesi bünyenin daha zayıf olduğunu gösteriyodur metabolizma yavaş demek ki gec gidiyoErken geçmesi başarısız mi demek acaba