Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Kızlar sanırım bnde elendim benim de 12. Günü gebelik testinde aşırı silik çıktı sanırım olmadı

Benimde bu sabah yaptığım test maalesef negatif

Eklentiler

• Screenshot_20230129_102712_com.android.gallery3d.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 50
vücut gebeliğe hazırlıyor olabilir kendini. bebek düşündüğün an zaten vücutta çok değişiklikler oluyor anlayamıyorsun. yani sendeki uyku göğüs şişmesi kasık bel felan hem gebelik olabilir hem adet belirtiside olabilir. doktorlar bile öyle diyo belirti aramayın diyor ama insanın elinde olmuyor bazen o kadar iyi anlıyorum ki. gününü bekle derim bir de düşünmemeye çalış zaten ilk ayınmış. kafanı çok kurcalama oldumu olacak mı diye rmin ol olacaktır. burdaki deneyimli arkadaşlar da aynısını diyecektir

Hayır birsey kullanmadım. Sadece folik asite başladım 1 kutu bitmek üzere
doktorların çok sık kullandığı bir cümleyi söyleyim sana 6 ay içinde olmaz sa gel çok sinir bozucu ama öyle hatta bazıları daha acımasız bir sene olmazsa gel diyor. ama doktorun önermediği hiç bişey kullanma şimdilik folik asidine devam et olur inşallah olacak da Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…