Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Herkese merhaba femera ardından 17 ocakta ovitrelle igne olmuştum ovulasyon yada gebelik testi yapmadim hiç bugüne kadar kasiklarim da ağrı oluyor regl olacakmışım gibi ama benim ağrım hep reglim başladıktan sonra oluyor öncesinde pek olmuyor ara ara da bulantı uyku hali yaşıyorum.. Sizce testi yapmalimiyim yoksa birkaç gün daha beklemelimiyim?
Burada ilk igne deneyimim geçen sene nisan ayında sadece femera kullanarak kimyasal gebelik geçirdim

Günaydın kızlar Gebelik testlerim bitmiş.Artık adet gününün geçmesini bekleceğim test için

Aşırı adet sancım var kızlar.Adet olacam gibi sanki heran

Kızlar bisey sorucam nolur yorumlarınızı bekliyorum bende gebelik dusunenlerdenim bu ay ilk denememiz geçen ay 5 gün geciktim ve 34. gün regl oldum normalde 28 29 günde oluyorum. Bu ay şuan 29. günüm daha gelmedi ama ben sizce geçen ayın adet gelme tarihini mi baz alayım 5 gün gecikmesine rağmen test için onu mu bekleyim yani. Birde ilk gebeliğim olacağı için bilmiyorum ama yaklaşık 1 haftadır bel ağrısı ara ara hafif kasık ağrısı çekiyorum 1 hafta öncede nedendir bilmiyorum ama az miktarda kahverengi benzer bi akıntım olmuştu birde gündüzleri işte bile çok uykum geliyor ve bugün fark ettim goguslerim biraz şişmiş bunlar regl belirtisi mi gebelik belirtisi mi anlamış değilim nolur yardımcı olun çok sagolun

Regl belirtisi ile gebelik belirtisi aynı diyor yaşayanlar malesef.Klomen kullandızı mı

Dur canım daha belli olmaz seninde testlerin biteceği tam zamanı bulmuş
Bilmiyorum canım moralim bozuldu.Şuna bile çok sancım var Ovulasyon koyu çıkıyor hala ama gebelikte niye çıkmıyor bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…