- 1 Haziran 2018
- 420
- 236
- 34
Amin canım aminnOlabilir rabbim aratmadan versin rabbim sağlıkla huzurla
Aminnnn inşallahhhAmin canım aminn
Regl belirtisi ile gebelik belirtisi aynı diyor yaşayanlar malesef.Klomen kullandızı mıKızlar bisey sorucam nolur yorumlarınızı bekliyorum bende gebelik dusunenlerdenim bu ay ilk denememiz geçen ay 5 gün geciktim ve 34. gün regl oldum normalde 28 29 günde oluyorum. Bu ay şuan 29. günüm daha gelmedi ama ben sizce geçen ayın adet gelme tarihini mi baz alayım 5 gün gecikmesine rağmen test için onu mu bekleyim yani. Birde ilk gebeliğim olacağı için bilmiyorum ama yaklaşık 1 haftadır bel ağrısı ara ara hafif kasık ağrısı çekiyorum 1 hafta öncede nedendir bilmiyorum ama az miktarda kahverengi benzer bi akıntım olmuştu birde gündüzleri işte bile çok uykum geliyor ve bugün fark ettim goguslerim biraz şişmiş bunlar regl belirtisi mi gebelik belirtisi mi anlamış değilim nolur yardımcı olun çok sagolun
Hayır birsey kullanmadım. Sadece folik asite başladım 1 kutu bitmek üzereRegl belirtisi ile gebelik belirtisi aynı diyor yaşayanlar malesef.Klomen kullandızı mı
Burası klomen kullananlar grubu canım.Pco sorunu olanlarHayır birsey kullanmadım. Sadece folik asite başladım 1 kutu bitmek üzere
Kusura bakmayın o halde valla bilmiyordumBurası klomen kullananlar grubu canım.Pco sorunu olanlar
Dur canım daha belli olmaz seninde testlerin biteceği tam zamanı bulmuşAşırı adet sancım var kızlar.Adet olacam gibi sanki heran
Bilmiyorum canım moralim bozuldu.Şuna bile çok sancım var Ovulasyon koyu çıkıyor hala ama gebelikte niye çıkmıyor bilmiyorumDur canım daha belli olmaz seninde testlerin biteceği tam zamanı bulmuş
Canım erkenn yaptım cıkmadı g5 diye bir marka ilk kez duyuyorum ama cıkmadı bence yok yani benim ümidim kalmadı artık kasetlerdr yanlış cıkarıyor demekki
Ovulasyon yapsana sende canım.biCanım erkenn yaptım cıkmadı g5 diye bir marka ilk kez duyuyorum ama cıkmadı bence yok yani benim ümidim kalmadı artık kasetlerdr yanlış cıkarıyor demekki
Yokki kuzumOvulasyon yapsana sende canım.bi
Dünki testim buydu nasıl böykr birşey oluyor gerçekten aklım almıyorOvulasyon yapsana sende canım.bi
Buda dünki testDünki testim buydu nasıl böykr birşey oluyor gerçekten aklım almıyor