Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

vücut gebeliğe hazırlıyor olabilir kendini. bebek düşündüğün an zaten vücutta çok değişiklikler oluyor anlayamıyorsun. yani sendeki uyku göğüs şişmesi kasık bel felan hem gebelik olabilir hem adet belirtiside olabilir. doktorlar bile öyle diyo belirti aramayın diyor ama insanın elinde olmuyor bazen o kadar iyi anlıyorum ki. gününü bekle derim bir de düşünmemeye çalış zaten ilk ayınmış. kafanı çok kurcalama oldumu olacak mı diye rmin ol olacaktır. burdaki deneyimli arkadaşlar da aynısını diyecektir
Bu testte var mı sizce ben silik bi çizgi görüyorum suyada tuttum kuruma çizgisi mi diye ama gitmedi anlamadim

Eklentiler

• 20230129_182432.jpg
    20230129_182432.jpg
    106,5 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar aranızda iki iğnede tutmadiktan sonra doktorunuzla görüştünüz mu ne yolu gösterdi başka tedavi varmi

Kızlar bi şey sorucam size ya ben cts de test yaptım ya beta artmıştı çok şükür doktor iyi dedi 2.ye bakmaya gerek yok dedi, cuma gel ultrasonla bakalım dedi sizce geç mi çağırdı bi kafam karıştı cuma 5 hafta dolmuş oluyı tam

Kızlar bi şey sorucam size ya ben cts de test yaptım ya beta artmıştı çok şükür doktor iyi dedi 2.ye bakmaya gerek yok dedi, cuma gel ultrasonla bakalım dedi sizce geç mi çağırdı bi kafam karıştı cuma 5 hafta dolmuş oluyı tam
Canım en son kan değerin kaç çıktı?benim de doktorum 105.7 olunca 3 e baktırma dedi çünkü gereksiz stres yaşayıp bebeği etkilersin dedi tavsiye etmiyorum dedi birde bu süreçte kritik her türlü stres etkiliyebilir demişti ben ondan gizli baktırdım çok pişman oldum zaten yükselmişti😍hayır geç değil kese anca görünüyo zaten en son kan değerin kaçsa ona göre hesaplayıp tarih vermiştir doktorun çünkü erken gidersen kese görünmez ilk kese görünecek sonra ki kontrolde bebek daha sonra kalp atışı valla zor sabır isteyecek süreç o yüzden şimdiden sabırlı olmaya hazırlan🥰❤️

Kızlar selam öncelikle Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın benim aklım karıştı bana bir fikir vereniniz çıkarsa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler 🙏 biz 5 yıldır bebiş istiyoruz 2 kimyasal 1 başarısız tüp bebek oldu geçen ay vitaminlerle kendiligimden çok şükür hamile kaldım ama değerim 700lere çıkıp kimyasal ile sonuçlandı yani hala düşüş aşamasında 2 gün önce 55e düşmüştü. Şimdi soracağım şu; malum artık döngü karıştı 13 gündür kanamam vardı artık kesildi çok şükür rahimde ve tüplerde de birşey kalmadı doktorum kürtaj gerektirecek bir durumun yok korunma vermiyorum denemeye devam edebilirsiniz dedi tamam deneyelim de benim daha değerim sıfırlanmadi şu an beta hcg değerim düşerken tekrar hamile kalırsam nasıl olacak nasıl anlycam ya da o şekilde hamile kalmam mümkün mü veya yumurtlama olacak mı ve ben diğer adetimi kaç gün sonra beklemeliyim ay kafam inanılmaz karışık :KK43: biz tamamen umudu kesmiştik bu vitaminleri sadece 3 hafta kullandım hemen kendiliğinden hamile kalınca hemen diğer ay tekrar sağlıklı bir sekilde hamile kalmak istiyorum 😂

X