Hadi canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bol bol değerlendirme için geçirmişsindir inşallahBende geldim aranızaaaaa 5 gün klomen kullandmm ve 27 ocakta kontrole gittiğimde 2 tane yumurtanın çatladıgini söyledi doktor iğneye ihtiyaç duymadi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bol bol değerlendirme için geçirmişsindir inşallahBende geldim aranızaaaaa 5 gün klomen kullandmm ve 27 ocakta kontrole gittiğimde 2 tane yumurtanın çatladıgini söyledi doktor iğneye ihtiyaç duymadi
Benim bugün 10.gunKuzum ben 10.gün görmeye başladım
Bi yap test istersen canımBenim bugün 10.gun
Kuzum eşim test almıyorum diyor almayacak diyorBi yap test istersen canım
O zaman bekle canım günün hayırlı bir şekilde inşallahKuzum eşim test almıyorum diyor almayacak diyor
Hadi hayırlı olsun canım inşallah pozitif sonuçlanırKızlar çarşamba günü iğne oldum. Perşembe cuma cumartesi yi değerlendirdik. İnşallah bu sefer pozitifti görürüz
Canım ovulasyonla gün gün koyulaşmayı takip et o zaman.Gebelik amaçlıKuzum eşim test almıyorum diyor almayacak diyor
Aynen kuzum sağol bu aradaO zaman bekle canım günün hayırlı bir şekilde inşallah
Kuzum ovu testinde elimde kalmadı adetim p.tesi olmazsam salı yaparımCanım ovulasyonla gün gün koyulaşmayı takip et o zaman.Gebelik amaçlı
İnşallah canım. Sen kaç haftalık oldun. Kalp atışı duydun muHadi hayırlı olsun canım inşallah pozitif sonuçlanır
Canım ben bugğn 7 haftalık oldum allahın izniyle kalp atışı duydum birisinin ayın 7sinde tekrar kontrolüm var eğer ikiz ise oda görünür ozamana dedibekliyorum şimdiİnşallah canım. Sen kaç haftalık oldun. Kalp atışı duydun mu
Eşim pes etti bu kadar üst üste olunca 2-3 gün yokum diyor
Maşallah canım baya olmuş ikiz ihtimali mi var ki kız o nerden çıktıCanım ben bugğn 7 haftalık oldum allahın izniyle kalp atışı duydum birisinin ayın 7sinde tekrar kontrolüm var eğer ikiz ise oda görünür ozamana dedibekliyorum şimdi
Hatta ilişki tarihi de 5 yada 6 ocaktı olsa kesin çıkardı 25inde dimi. Boşuna ümitlenmeyim. Zaten çok da hevesli değilim. Doktor hazır değilsin dedi. Allah korusun bir düşük fln daha yaşamak istemiyorumİyi akşamlar kızlar ben de 1 gün geciktim. Normalde hiç gecikme olmaz. Ama biz düşükten sonra korunuyoruz sadece 1 korunmasız oldu. 24 ünde tüm kan değerlerime baktırdm. Betaya da bakıldı çıkmadı. Olsa gebelik o zaman çıkardı değil mi
Evet canım 5.haftamda değerim 10240 çıktı kalp atışını duyduğumuz zaman da iki tane beyazlık belirdi doktorum ikiz olabilir bi 10 gün sonra belli olur dedi oda bekliyoruz işteMaşallah canım baya olmuş ikiz ihtimali mi var ki kız o nerden çıktı
Canım olsa çıkardı benceHatta ilişki tarihi de 5 yada 6 ocaktı olsa kesin çıkardı 25inde dimi. Boşuna ümitlenmeyim. Zaten çok da hevesli değilim. Doktor hazır değilsin dedi. Allah korusun bir düşük fln daha yaşamak istemiyorum
Bence de. Düşük sonrası bir düzensizlik olacak belli kiCanım olsa çıkardı bence
Olabilir rabbim aratmadan versin rabbim sağlıkla huzurlaBence de. Düşük sonrası bir düzensizlik olacak belli ki