Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah askım benim ama bsn doktordan duyamadan inanamıcam
Kuzum sen pozitifi han gün görmeye basladin
İnşallah canım benim
Canım sende yarın ovulasyon ve gebelik yapsana bakalım kıyaslarızKuzum sen pozitifi han gün görmeye basladin
Kuzum bende ovulasyon yapıyorum hemen hemen seninki gibi çıkıyor dur atim sanaCanım sende yarın ovulasyon ve gebelik yapsana bakalım kıyaslarız
Hangisi bugün canım
İnşAllahİnşallah koyulaşır kuzum
Senin iğne etkisi kaç gün önce geçmişti zaten demi.Öyle hatırlıyorumKuzum bende ovulasyon yapıyorum hemen hemen seninki gibi çıkıyor dur atim sana
En silik olan kuzumSenin iğne etkisi kaç gün önce geçmişti zaten demi.Öyle hatırlıyorum
Benim olmadı sanki kuzum ya baksana hiç yok
Canım yenimi yaptın bunuBenim olmadı sanki kuzum ya baksana hiç yok
Evet canımCanım yenimi yaptın bunu
Canım merhabalar klomeni kaç tane aldım birde pocs var miFemaraya daha başlamadım aşkım bu ay klomen kullanmıştım yumurta yoktu ama birhafta sonra tekrar bakalım olmazaa yumurtlama hormonu ilacı başlayıp regl olmanı sağlayacağım dedi femaraya regl gördükten sonra başlayacağım inşallah
Yarın öğlen sıvı almadan yine yap canım ovulasyon testiniKuzum bende ovulasyon yapıyorum hemen hemen seninki gibi çıkıyor dur atim sana
Kuzum çizgi var gibi görüyorum ama tek benmi görüyorum daha aydınlık camın önunde felan cekebılırmsıınEvet canım