Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Kızlar günaydın dün gece test yaptım böyleydi
Sonra durdukça belirginleşti böyle oldu(2.Foto) su döktüm genede gitmedi
Bu sabah kalktım böyleydi 3.(Foto) su döktüm birdaha gitmedi gene ne diyorsunuz varmıdır sizce🤷
Canım içini çekip bak sana tavsiyem.ben öyle yaptım biraz göründü

Dur içinide atıcam

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-28-11-58-27-49_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg
    Screenshot_2023-01-28-11-58-27-49_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 57
Böyle canım benim açık pembe çizfi var ıkı kere suya tuttum hem akşam hem sabah idrar damlatma yerıne su damlattım gitmedi
Canım sen görüyorsan tamamdır zaten🥰Fotoğrafta benimki hiç görünmüyor ama ben görüyorum mesela.Yarın renk koyulaşırsa allahın izniyle o zaman belli olacak

Bismillahirrahmanirrahim🤲
Merhaba Canım Güzel ve Güçlü Kadınlarım❤️
Öncelikle hoş geldiniz🥰 Bu topik bu ay size uğur şans ve mucizenizi getirmesi dileğiyle🥰🤲❤️

Evet ben burda toplanan canım güzel kadınların desteği ile femara&ovitrella 2.iğnem de yumurtadan civciv çıkacağını öğrendim 🐣🤰😍❤️

Bu ay da tüm tedavi süreçlerimiz,doktor günlerimiz,ilaçlara hangi gün başladığımız -İğne olduğumuz günler paylaşılacak ve gün ve gün takipte bulunup destek olacağız bu yol hepimizin yolu yolumuz bir yolun sonu Aydınlık☀️Hepimiz güneşi göreceğiz🥰❤️🧿Şimdi tüm enerjimizi toplayıp derin bir nefes alıp BAŞ-LI-YO-RUZ🥰❤️😍 Tüm olumsuz ne negatifleri diğer topiğimiz de bırakıp tüm pozitif enerjimiz ile burda başlıyoruz hayırlı olsun uğurlu olsun🥰❤️🎉🎊
@Butimarr 🤰 , @gulenyuzumsunsen 🤰, @Hayirlisi123 🤲, M Minelsu66 🤲,@zeynepyildiz32 🤲,@ozkaplan 🤲 ,@GizAk
Niyet ettik niyet eyledik Ocak ve Şubat ayında pozitif görmeyi AMİNNNN🥰❤️🤲🙏

Şuraya nası pozitife döndüğüm testlerimi de ekliyorum kızlar gelecek olan arkadaşlarımıza yardımcı olması açısından görüpte umut olacaklara umut olsun🥰😍❤️ iğnemin 7. Güne kadar pozitif 8. Ve 9. Günde negatife dönüp 10.günüm de ne kadar silik çizgiden pozitife döndüğüm fotoğrafları ekliyorjm canım kadınlar umudunuz hiç gitmesin mucize her an gelebilir🥰❤️🙏🐣🧿
OVİTRELLA İĞNE OLACAKLAR DİPNOT:
36.Saatimizi tam ayarlıyoruz gerekirse saatimizi kuruyoruz ve o gün tek değil bir çok değerlendirme yapıyoruz🫣☺️🤪 Yapılacaklar iğne günü paylaşıldığı zaman ip uçları verilecektir🥰❤️😍
Eki Görüntüle 3186430 Eki Görüntüle 3186432 Eki Görüntüle 3186434
Bende geldim aranızaaaaa 5 gün klomen kullandmm ve 27 ocakta kontrole gittiğimde 2 tane yumurtanın çatladıgini söyledi doktor iğneye ihtiyaç duymadi 🙂

Şimdi ne yapmam gerek bekleyip 15 gün sonra test mi yapıym banada bı yoldaş olun arkadaşlar 😢 2 defa kimyasal gebelik geçirdim 2 defa ovitrelle iğnesi vurundum geçen sene içinde 6 ay vücut dinlendirin dedi doktor hiç bir şekilde ilaç vs kullanmadm sonra tekrar hastaneye gitmeye başladım ve klomen verdi kullandm dünde çatlama olmuş dedi doktorum 2 tane 3 senedr olmasını istiyoruz . Gerçekten çok yorucu bı sureçdi benim için

Şimdi ne yapmam gerek bekleyip 15 gün sonra test mi yapıym banada bı yoldaş olun arkadaşlar 😢 2 defa kimyasal gebelik geçirdim 2 defa ovitrelle iğnesi vurundum geçen sene içinde 6 ay vücut dinlendirin dedi doktor hiç bir şekilde ilaç vs kullanmadm sonra tekrar hastaneye gitmeye başladım ve klomen verdi kullandm dünde çatlama olmuş dedi doktorum 2 tane 3 senedr olmasını istiyoruz . Gerçekten çok yorucu bı sureçdi benim için
Canım ilişki oldu demi çatlama günü.Bol bol değerlendirdik biz burda arkadaşlar da öyle yaptılar.Bizdr bekleme sürecindeuiz.İğne etkisi 11 12 gün devam ediyor çünkü bazen

Canım ilişki oldu demi çatlama günü.Bol bol değerlendirdik biz burda arkadaşlar da öyle yaptılar.Bizdr bekleme sürecindeuiz.İğne etkisi 11 12 gün devam ediyor çünkü bazen
Tabiiki değerlendirme oldu her gün ama çatlama günü ne zman oldu bilmiyoruz çünkü yumurtalıklar büyümesini takip için sürekli doktora gidiyordum ben . Doktor bile şaşırdı yumurtalklarin büyümesini beklerken 2 tane çatlama olmuş dedi . İğneye gerek yok dedi. İğne vurunmadm ya ben ne yapacam bekleyinmmi ovulasyon takibi mi yapym

Tabiiki değerlendirme oldu her gün ama çatlama günü ne zman oldu bilmiyoruz çünkü yumurtalıklar büyümesini takip için sürekli doktora gidiyordum ben . Doktor bile şaşırdı yumurtalklarin büyümesini beklerken 2 tane çatlama olmuş dedi . İğneye gerek yok dedi. İğne vurunmadm ya ben ne yapacam bekleyinmmi ovulasyon takibi mi yapym
Ovulasyon da çatlama olduğu için artık t silik çıkacak.14 gün bekle canım bence mecbur🤲😊

X