Bu mübarek günler hürmetine inşallah kucaklarımizi doldursun Rabbim çok fazla stres içindeyim beklemekten gene düşük olacağından korkuyorumOvulasyon da çatlama olduğu için artık t silik çıkacak.14 gün bekle canım bence mecbur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu mübarek günler hürmetine inşallah kucaklarımizi doldursun Rabbim çok fazla stres içindeyim beklemekten gene düşük olacağından korkuyorumOvulasyon da çatlama olduğu için artık t silik çıkacak.14 gün bekle canım bence mecbur
Sakin kalmaya çalışalım hep birlikte canımBu mübarek günler hürmetine inşallah kucaklarımizi doldursun Rabbim çok fazla stres içindeyim beklemekten gene düşük olacağından korkuyorum
Kendimi kandırıyorum kuzum ya yokK
Kuzum çizgi var gibi görüyorum ama tek benmi görüyorum daha aydınlık camın önunde felan cekebılırmsıın
Kendimi kandırıyorum kuzum ya yok
Kaç gündür böyle canım ya koyulasmiyor testin kendi çizgisi çıkıyor galibaAskım varr nasıl yok yaa var
Testim markası ne canımKaç gündür böyle canım ya koyulasmiyor testin kendi çizgisi çıkıyor galiba
Artimed t1 t2 olan varya canım ondanTestim markası ne canım
Benimde öyle olmuştu 4 ay önce ovulasyon testi yaptığımda fark ettim. Bu ayda yine 2 tane yumurta çatlamış ve boyutu 14 olan bir yumurta daha varmış gayet normal hatta hamile kalmayı kolaylaştırir dedi doktor ilişkiye devam edin gün aşırı dediKızlar ben geçen ayda reglime yakın yumurtlamışım 1 ayda 2 kere yumurtladığımı net bir şekilde öğrenmiş oldum, geçen ayda reglime 4 gün kala 3 gün boyunca pik gördüm, bu ayda elimde 1 tane vardı bir bakayım dedim baya belirgin çıktı 2 güne pik görürüm diye tahmin ediyorum sizce ayda 2 kere yumurtlamak iyi mi?
Benimde artimet kuzum ama mavi benimki orjinali mavi diyorlar ama bilmiyorum tabiArtimed t1 t2 olan varya canım ondan
Öyle yapayım kaçırmayım geçen ay pik görünce adete yakın hamilemiyim acaba dedim sonra regl oldum değerlendireyimBenimde öyle olmuştu 4 ay önce ovulasyon testi yaptığımda fark ettim. Bu ayda yine 2 tane yumurta çatlamış ve boyutu 14 olan bir yumurta daha varmış gayet normal hatta hamile kalmayı kolaylaştırir dedi doktor ilişkiye devam edin gün aşırı dedi
Kuzum elimde ne gebelikYarın öğlen sıvı almadan yine yap canım ovulasyon testini
Nede ovulasyon varYarın öğlen sıvı almadan yine yap canım ovulasyon testini
Onu bilmiyorum canım ya bu beyaz olanBenimde artimet kuzum ama mavi benimki orjinali mavi diyorlar ama bilmiyorum tabi
İşte ayın birinde oldum 2 3 gün var canımCanım senin adete ne kadar var
Bence sendede koyulaşcak bak gör daha adetin geçmemişİşte ayın birinde oldum 2 3 gün var canım
Geçmedi canımda gelcek gibi ağrılarım başladı hayırlısı bakalımBence sendede koyulaşcak bak gör daha adetin geçmemiş
Kuzum ben 10.gün görmeye başladımKuzum sen pozitifi han gün görmeye basladin
Canım dur bakalım adetin inşallah geçer allahın izniyledua ediyorum vallaBenim olmadı sanki kuzum ya baksana hiç yok