Evet ama çok güvenilir değil biraz daha bekledikten sonra tekrar yapıcamÇok ince bir çizgi var T1de ama
İnşallah koyulaşır kuzumEvet ama çok güvenilir değil biraz daha bekledikten sonra tekrar yapıcam
Var gibi kuzum yaKızlar şimdi test yaptım 2.Dkda belirdi çizgii varmı sizce 14.Gün bugun
Bencede varKızlar şimdi test yaptım 2.Dkda belirdi çizgii varmı sizce 14.Gün bugun
Bi ovulasyon testi yapsana.ben yaptım demin dur atayım sanaKızlar şimdi test yaptım 2.Dkda belirdi çizgii varmı sizce 14.Gün bugun
Ben doktor evet gebesin demeden inanamıcam kuzumVar gibi kuzum ya
Canım ovulasyon testim yok elimde ama bence sende hamilesinKızlar ovulasyon testi yaptım demin t koyu bayağı
Aynen kuzum olur inşallah dua etBen doktor evet gebesin demeden inanamıcam kuzum
İnşallah canım benimCanım ovulasyon testim yok elimde ama bence sende hamilesin
Canım sende yap testAynen kuzum olur inşallah dua et
Amiin canım benim inşallah hepimize sağlıklı yavrulara kavuşmayo nasip etsin AllahÇok teşekkür ederim kuzum benim inşallah ya
Sende sağlıkla kucagına al inşallah bebegını
Evde yok kuzum yaCanım sende yap test
olmazsıb kuzum gör bak sendede var bence birşeyler belim agrıyor bide benimEvde yok kuzum yaama kasıklarımda batma ağrı var adet mi olucam acaba
İnşallah kuzum valla bilmiyorum içimde hiç bir his yokolmazsıb kuzum gör bak sendede var bence birşeyler belim agrıyor bide benim
Bendede yoktu ben hiç düşünmedim tamam dedim yok ama cıktı halada inanamıyorum 14.gün iğne etkisi kalırmı bilemiyorum çünküİnşallah kuzum valla bilmiyorum içimde hiç bir his yok
Kalmaz kuzumBendede yoktu ben hiç düşünmedim tamam dedim yok ama cıktı halada inanamıyorum 14.gün iğne etkisi kalırmı bilemiyorum çünkü