Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Canım içini çekip bak sana tavsiyem.ben öyle yaptım biraz göründü

Dur içinide atıcam

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-28-11-58-27-49_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 57
Böyle canım benim açık pembe çizfi var ıkı kere suya tuttum hem akşam hem sabah idrar damlatma yerıne su damlattım gitmedi
Canım sen görüyorsan tamamdır zatenFotoğrafta benimki hiç görünmüyor ama ben görüyorum mesela.Yarın renk koyulaşırsa allahın izniyle o zaman belli olacak

Bende geldim aranızaaaaa 5 gün klomen kullandmm ve 27 ocakta kontrole gittiğimde 2 tane yumurtanın çatladıgini söyledi doktor iğneye ihtiyaç duymadi

Şimdi ne yapmam gerek bekleyip 15 gün sonra test mi yapıym banada bı yoldaş olun arkadaşlar 2 defa kimyasal gebelik geçirdim 2 defa ovitrelle iğnesi vurundum geçen sene içinde 6 ay vücut dinlendirin dedi doktor hiç bir şekilde ilaç vs kullanmadm sonra tekrar hastaneye gitmeye başladım ve klomen verdi kullandm dünde çatlama olmuş dedi doktorum 2 tane 3 senedr olmasını istiyoruz . Gerçekten çok yorucu bı sureçdi benim için

Canım ilişki oldu demi çatlama günü.Bol bol değerlendirdik biz burda arkadaşlar da öyle yaptılar.Bizdr bekleme sürecindeuiz.İğne etkisi 11 12 gün devam ediyor çünkü bazen

Canım ilişki oldu demi çatlama günü.Bol bol değerlendirdik biz burda arkadaşlar da öyle yaptılar.Bizdr bekleme sürecindeuiz.İğne etkisi 11 12 gün devam ediyor çünkü bazen
Tabiiki değerlendirme oldu her gün ama çatlama günü ne zman oldu bilmiyoruz çünkü yumurtalıklar büyümesini takip için sürekli doktora gidiyordum ben . Doktor bile şaşırdı yumurtalklarin büyümesini beklerken 2 tane çatlama olmuş dedi . İğneye gerek yok dedi. İğne vurunmadm ya ben ne yapacam bekleyinmmi ovulasyon takibi mi yapym

Ovulasyon da çatlama olduğu için artık t silik çıkacak.14 gün bekle canım bence mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…