- 17 Ekim 2022
- 1.155
- 717
Forum avm civarı canım sen?Ahahaha başlasın ya istediğini ye
Hangi semte oturuyorun kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Forum avm civarı canım sen?Ahahaha başlasın ya istediğini ye
Hangi semte oturuyorun kuzum
Teşekkür ederim canımYaaaa çok güzelll matematik öğrencilerin çok şanslı bence
Ben yurt dışındayım 1 yıl öncesine kadar bende oradaydım memleketim zaten orası. Ama annem gıl bağcılarda oturuyorForum avm civarı canım sen?
Otogar tarafları oralar canımBen yurt dışındayım 1 yıl öncesine kadar bende oradaydım memleketim zaten orası. Ama annem gıl bağcılarda oturuyor
Yeni hal tarafı otogar değil kuzumOtogar tarafları oralar canım
Nerelerdesin canım napiosun sesin çıkmıyor ya naptınİğne gününlemi 10.gün kuzum
Misafirlikte kuzum o arkadaşı gile gitmisNerelerdesin canım napiosun sesin çıkmıyor ya naptın
İstanbul bahçeşehir :)Kizlar alakasiz olucak ama kafamız dağılsın nerede oturuyosunuz :)
Sen nerden biliyon kızMisafirlikte kuzum o arkadaşı gile gitmis
Çünkü arkadaşım ordan biliyorum :)Sen nerden biliyon kız
Anladım canım sıkıldı benimde konuşan da yok test yapan olsada baksak ondan sordum belki yapmıştır diyeÇünkü arkadaşım ordan biliyorum :)
Kuzum yeminle bende kafayı yiyecem ilk kez elektriğin gitti ve 6 saatte yakındır yokAnladım canım sıkıldı benimde konuşan da yok test yapan olsada baksak ondan sordum belki yapmıştır diye
Baya olmuş ya delirir insanKuzum yeminle bende kafayı yiyecem ilk kez elektriğin gitti ve 6 saatte yakındır yok
Yurtdışında nerdesin canımKuzum yeminle bende kafayı yiyecem ilk kez elektriğin gitti ve 6 saatte yakındır yok
Aa ben varım hayatım yine yaptım hemen yorumlaAnladım canım sıkıldı benimde konuşan da yok test yapan olsada baksak ondan sordum belki yapmıştır diye
Ama birazdaha yakından çekme şansın yokmu yada testi sökmeAa ben varım hayatım yine yaptım hemen yorumla
Benimde bunlar önümde öyle arada bakıyorum canım en baştaki 11. Gunumundu alttaki üçü 12. Gunlerimindi günde 3 yaptım deli gibi ama yukselmediAa ben varım hayatım yine yaptım hemen yorumla
Telefonum yakından odaklamıyor anca öyle çekebiliyorum buda sökük haliAma birazdaha yakından çekme şansın yokmu yada testi sökme
Yükselir inşallah bekleyelim biraz dahaBenimde bunlar önümde öyle arada bakıyorum canım en baştaki 11. Gunumundu alttaki üçü 12. Gunlerimindi günde 3 yaptım deli gibi ama yukselmedi