Pıahahahahaha bu öok iyiydi hayaller hayatlar öevlüt pilavıda iyidir aşko yanında ayran turşu ohh misssss birde karabiberValla nasl güzel olurdu acılı acılı neyse gideyim yemek yapayım ben hayaller tantuni hayatlar mevlüt pilavı :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pıahahahahaha bu öok iyiydi hayaller hayatlar öevlüt pilavıda iyidir aşko yanında ayran turşu ohh misssss birde karabiberValla nasl güzel olurdu acılı acılı neyse gideyim yemek yapayım ben hayaller tantuni hayatlar mevlüt pilavı :))
Sen nerde oturuyosun canoBen diyarbakır canım.Öğretmenim :))
Aynen kuzum napalm hamile olduğum bi kesinlesse buldururm o tantuniyi de olmuyo su an iste :))Pıahahahahaha bu öok iyiydi hayaller hayatlar öevlüt pilavıda iyidir aşko yanında ayran turşu ohh misssss birde karabiber
Çok şükürbir civciv daha ettimi bu topikkızlar nasılsınız reglime dört gün kala kan vermiştim, 59 çıktı, bir hafta sonrasını bekliyorum, siz neler yaptınız
Yarını dört gözle bekliyorum canım.Bakalım koyulaşma mi olacak yoksa tamamen silik mi olacakHahaahah valla bacım sormabaşladı ufaktan
Oyyy öğretmen nası güzel burda çok güzel kadınalr var maşallahne öğretmeniSen nerde oturuyosun cano
Diyarbakır oturuyorum canımSen nerde oturuyosun cano
Ay inşallah olacak canımYarını dört gözle bekliyorum canım.Bakalım koyulaşma mi olacak yoksa tamamen silik mi olacak
Öğretmenimmmm benimDiyarbakır oturuyorum canım
İlköğretim Matematik canım sen?Oyyy öğretmen nası güzel burda çok güzel kadınalr var maşallahne öğretmeni
Bura daha iyi canım kendi adıma ben burda konuşmak istiyorumInstadan ekleyin kizlar orda toplanalm once sonra whatsap grubu kuralim
Ben grafik tasarımİlköğretim Matematik canım sen?
Yaaaa çok güzelll matematik öğrencilerin çok şanslı benceİlköğretim Matematik canım sen?
BendeBura daha iyi canım kendi adıma ben burda konuşmak istiyorum
Tamam nasl isterseniz
Kısmetse yarın sabah vericem tekrar kuzum inşallah güzelce artmış olur bana dua etmeyi unutmayın bu geceeeeAmiin canım inşallah kısmet olursa ilk kez olacak benim kasım ayında bi kimyasal yaşadım çok üzüldüm inşallah bu sefer yolunda gider her şey
Sağol bebeğim benim sende sağlıkla kucağına al inşallahhepinize o kadar çok ediyorum ki kuzum tahmin edemezsiniz gerçekten göbüşleriniz bu ay dolsun inşallah
Ahahaha başlasın ya istediğini yeHahaahah valla bacım sormabaşladı ufaktan
Hangi semte oturuyorun kuzumBura daha iyi canım kendi adıma ben burda konuşmak istiyorum
amin inşallah canım benimSağol bebeğim benim sende sağlıkla kucağına al inşallah