- 28 Aralık 2022
- 457
- 290
- 23
Gurcistanda kuzumYurtdışında nerdesin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gurcistanda kuzumYurtdışında nerdesin canım
Vallaha kafayı yememk için kendimi zor tutuyorumBaya olmuş ya delirir insan
T1 de var gibi canım kaçıncı günün iğne varmıydı sendeTelefonum yakından odaklamıyor anca öyle çekebiliyorum buda sökük hali
İnşallahYükselir inşallah bekleyelim biraz daha
Prodoctor markası ya çok güvenmiyorum açıkcası. İğne yok, 7 günüm var daha reglime 19da pik 20sinde çatlaması gördümT1 de var gibi canım kaçıncı günün iğne varmıydı sende
Daha zor görünür canım ya varsa bileProdoctor markası ya çok güvenmiyorum açıkcası. İğne yok, 7 günüm var daha reglime 19da pik 20sinde çatlaması gördüm
Geldim Oraya 2018de.yakınsın ondan geliyor senin kaynananlar canımGurcistanda kuzum
Evet ultra erken gebelikmiş miş o yüzden yaptımDaha zor görünür canım ya varsa bile
Bilmiyorum onu hiç görmedim canımEvet ultra erken gebelikmiş miş o yüzden yaptım
Öldürdün beni gülmekten yaönğmde bakıyorum demez mi kızım birde bunların hepsinde çizgi var nası oldu anlamadım keşke yapılan testleri birdaha kullanabilsektest yapan yok mu diyoBenimde bunlar önümde öyle arada bakıyorum canım en baştaki 11. Gunumundu alttaki üçü 12. Gunlerimindi günde 3 yaptım deli gibi ama yukselmedi
Ah bu test benim zamanımda olacaktı çok güzel görünüyor test valla insanın hep yapası varTelefonum yakından odaklamıyor anca öyle çekebiliyorum buda sökük hali
Yeni çıkmış o yüzden denedim bugünBilmiyorum onu hiç görmedim canım
Valla varya delirmek üzereyim evde eczanede yok yakinda öyle oturuyorum ama belirti falan kalmadı bende ya bugün hele hiç yokÖldürdün beni gülmekten yaönğmde bakıyorum demez mi kızım birde bunların hepsinde çizgi var nası oldu anlamadım keşke yapılan testleri birdaha kullanabilsektest yapan yok mu diyo
Sorma yanarlı dönerli çok hoştir ama banena diyemedim hemen alıverdimAh bu test benim zamanımda olacaktı çok güzel görünüyor test valla insanın hep yapası var
Bende de yoktu işte belirti yani ondan diyorumValla varya delirmek üzereyim evde eczanede yok yakinda öyle oturuyorum ama belirti falan kalmadı bende ya bugün hele hiç yok
Ahahahahahaha valla ya baktım yapasım geldiSorma yanarlı dönerli çok hoştir ama banena diyemedim hemen alıverdim
Kesinlikle belirti hiç olmuyor.Öncrki aylar kasık ağrısı göğüs ağrısı ağlatıyorduBende de yoktu işte belirti yani ondan diyorum
Ah ah ölücem buralarda benimde yumurtam civciv çıkarsın ya 5 taneden biri olmazmi diyorum bazenBende de yoktu işte belirti yani ondan diyorum
Boşver kız hamilesin işte ne güzelAhahahahahaha valla ya baktım yapasım geldi
Benimde geçen ay belirti çoktu ama bu ay yok bilmiyorum vücut alıştı heraldeeKesinlikle belirti hiç olmuyor.Öncrki aylar kasık ağrısı göğüs ağrısı ağlatıyordu