Ellerine saglık iyi yapmıssınBen poğaça yapıyordum kızlar hazır tatildeyiz yapıp dolaba atayım dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine saglık iyi yapmıssınBen poğaça yapıyordum kızlar hazır tatildeyiz yapıp dolaba atayım dedim
Canım klomen hakkında bilgim yok ama bsn femara kullandım o belirtileri yapıyor kontrole gittinmi yumurtaların büyümüşmüydüMerhaba aranıza yeni katıldım bir sorum olacaktı lütfen yardımcı olur musunuz
Bir yıllık evliyim pcos nedeniyle çocuğum olmuyor klomen kullandım en son bat 6 gün var bir haftadır baş ağrısından duramıyorum ve sol kasık ağrım var batmalar oluyor sizce gebelik belirtisi olabilir mi
Aminnn dualarım sizinle hayırlısıyla görün bebişinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allahım bu mğbarek günde dualar bütün herkesleÇok teşekkür ederim canımm dua edin sağlıcakla da ilerlesin inşallah hepimize sağlıklı gebelikler evlatlar nasip etsin Allah inşallah aminn
Neli poğçaaaaaaBen poğaça yapıyordum kızlar hazır tatildeyiz yapıp dolaba atayım dedim
Evet gittim çatlatma iğnesi vurmadı ama gerek yok dedi doktorumCanım klomen hakkında bilgim yok ama bsn femara kullandım o belirtileri yapıyor kontrole gittinmi yumurtaların büyümüşmüydü
Canım yumurtan çatladımı peki bu konuda bilgin varmı gittinmi kontroleEvet gittim çatlatma iğnesi vurmadı ama gerek yok dedi doktorum
İlişki önerdi işte belirlerim arasında baş ağrısı ve kasık ağrısı var tek başına belirti olabilir mi hamilelik için
Hiç tecrübem yok bu konuda belirtiler ne zaman başlar ya da ?
Evet gittim çatlatma iğnesi vurmadı ama gerek yok dedi doktorumCanım klomen hakkında bilgim yok ama bsn femara kullandım o belirtileri yapıyor kontrole gittinmi yumurtaların büyümüşmüydü
çatlamıştı evetCanım yumurtan çatladımı peki bu konuda bilgin varmı gittinmi kontrole
Bir gebelik testi yapabılırsın benceEvet gittim çatlatma iğnesi vurmadı ama gerek yok dedi doktorum
İlişki önerdi işte belirlerim arasında baş ağrısı ve kasık ağrısı var tek başına belirti olabilir mi hamilelik için
Hiç tecrübem yok bu konuda belirtiler ne zaman başlar ya da
çatlamıştı evet
Neli poğçaaaaaa
Orda olsam uçarak gelirdim ben bide mumbar biliyomusun canımPeynirli yaptım canım Diyarbakırdaysanız beklerim
Aminn canım inşallahAmin amin canım benim senind3 güzelce artsın inşallah değerlerin sağlıcakla kucağına al inşallah
Amiin inşallah canım inşallah cts hayırlı yüksek sonuçlar iletmek nasip olsun hemen yazıcamederiz tabi canım inşallah bebiş gelir inşallah Rabbim hayırlısını kolayını nasip etsin hadi inşallah heber et bize
Amiiin canım benim inşallahh hepimie sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin AllahımAminnn dualarım sizinle hayırlısıyla görün bebişinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allahım bu mğbarek günde dualar bütün herkesle
İğnenin kaçıncı günü benim ablamın aşılama ile iğnenin 15.gununde öğrenmiştik 100 filandi BetahcgBir hafta var 3 şubat test günü dedi doktor ama sabredemiyorum o zamana kadar ya aşılama oldu da benim
Hepsi normal kuzum 7-8. Günü adetine 3-4 gün kala rahatlarsın merak etme inşallah hayırlısı ile tutarKızlar ovitrella sonrası 4. Günümdeyim inanılmaz bazen saf bazen sol olmaz üzere böyle gaz sıkışması gibi kramp giriyor ve kabız oldum. İğne etkisi böyle yaşayan var mıdır ağrım oldukça ise yarıyor gibi mutlu da oluyorum.
Bende diyarbakirliyimPeynirli yaptım canım Diyarbakırdaysanız beklerim
Yaaa gözlerin aydın olsun inşallah canım benim kesin hamilesin ilk değerinde çok güzel iki gün sonra ver yükselişine bakalım bu süreçte yat dinlen ağır ve zor iş kesinlikle yapma çok sevindim bu güzel gece de Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepiniz dışarı dadınız benide unutmayın inşallahKızlar çok ilginç bi şey oldu ben bu sabah 6.30 gibi kalktığımda peçete soluk açık kahve pembemsi bi leke geldi normalde akşamları progestan almama rağmen sonra bi tane daha progestan aldım geri yattım, doktora yazdım test yapalım yerleşme olabilir dedi. Kaset test vardı 1 tane ondan yaptım bugün iğneden sonra 14. Gün böyle çıktı kasım ayında kimyasal geçirirken öyle silikti ki çizgi şoktayım kan verdim o da 220 çıktı beklenen adet günüm cumartesiydi. Kimyasaldan kalan travmadan tam sevinemiyorum bile inşallah 2 gün sonra güzelce artsın dua eder misiniz bana
D Dgnmasal A Arelikooo M Minelsu66 @yagmurrtr @kahveseverkedi91 @Girlkiz O ozkaplan zeynepyildiz32
Eki Görüntüle 3197575
Ben istanbulolsaydım gelirdim vallaPeynirli yaptım canım Diyarbakırdaysanız beklerim