Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Merhaba aranıza yeni katıldım bir sorum olacaktı lütfen yardımcı olur musunuz
Bir yıllık evliyim pcos nedeniyle çocuğum olmuyor klomen kullandım en son bat 6 gün var bir haftadır baş ağrısından duramıyorum ve sol kasık ağrım var batmalar oluyor sizce gebelik belirtisi olabilir mi
Canım klomen hakkında bilgim yok ama bsn femara kullandım o belirtileri yapıyor kontrole gittinmi yumurtaların büyümüşmüydü

Çok teşekkür ederim canımm dua edin sağlıcakla da ilerlesin inşallah 💖💖 hepimize sağlıklı gebelikler evlatlar nasip etsin Allah inşallah aminn
Aminnn dualarım sizinle hayırlısıyla görün bebişinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allahım bu mğbarek günde dualar bütün herkesle🙏🙏❤️

Canım klomen hakkında bilgim yok ama bsn femara kullandım o belirtileri yapıyor kontrole gittinmi yumurtaların büyümüşmüydü
Evet gittim çatlatma iğnesi vurmadı ama gerek yok dedi doktorum
İlişki önerdi işte belirlerim arasında baş ağrısı ve kasık ağrısı var tek başına belirti olabilir mi hamilelik için
Hiç tecrübem yok bu konuda belirtiler ne zaman başlar ya da ?

İlişki önerdi işte belirlerim arasında baş ağrısı ve kasık ağrısı var tek başına belirti olabilir mi hamilelik için
Hiç tecrübem yok bu konuda belirtiler ne zaman başlar ya da ?
Canım yumurtan çatladımı peki bu konuda bilgin varmı gittinmi kontrole

Hiç tecrübem yok bu konuda belirtiler ne zaman başlar ya da
Canım yumurtan çatladımı peki bu konuda bilgin varmı gittinmi kontrole
çatlamıştı evet

Hiç tecrübem yok bu konuda belirtiler ne zaman başlar ya da

çatlamıştı evet
Bir gebelik testi yapabılırsın bence

Kızlar ovitrella sonrası 4. Günümdeyim inanılmaz bazen saf bazen sol olmaz üzere böyle gaz sıkışması gibi kramp giriyor ve kabız oldum. İğne etkisi böyle yaşayan var mıdır ağrım oldukça ise yarıyor gibi mutlu da oluyorum.

Kızlar ovitrella sonrası 4. Günümdeyim inanılmaz bazen saf bazen sol olmaz üzere böyle gaz sıkışması gibi kramp giriyor ve kabız oldum. İğne etkisi böyle yaşayan var mıdır ağrım oldukça ise yarıyor gibi mutlu da oluyorum.
Hepsi normal kuzum 7-8. Günü adetine 3-4 gün kala rahatlarsın merak etme inşallah hayırlısı ile tutar

Kızlar çok ilginç bi şey oldu ben bu sabah 6.30 gibi kalktığımda peçete soluk açık kahve pembemsi bi leke geldi normalde akşamları progestan almama rağmen sonra bi tane daha progestan aldım geri yattım, doktora yazdım test yapalım yerleşme olabilir dedi. Kaset test vardı 1 tane ondan yaptım bugün iğneden sonra 14. Gün böyle çıktı kasım ayında kimyasal geçirirken öyle silikti ki çizgi şoktayım kan verdim o da 220 çıktı beklenen adet günüm cumartesiydi. Kimyasaldan kalan travmadan tam sevinemiyorum bile inşallah 2 gün sonra güzelce artsın dua eder misiniz bana 💐💐
D Dgnmasal A Arelikooo M Minelsu66 @yagmurrtr @kahveseverkedi91 @Girlkiz O ozkaplan zeynepyildiz32 zeynepyildiz32
Eki Görüntüle 3197575
Yaaa gözlerin aydın olsun inşallah canım benim kesin hamilesin ilk değerinde çok güzel iki gün sonra ver yükselişine bakalım bu süreçte yat dinlen ağır ve zor iş kesinlikle yapma çok sevindim bu güzel gece de Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepiniz dışarı dadınız benide unutmayın inşallah 🫶🏻❤️

X