Ay erkende de var ama kasetlerde daha belli gözün aydın canım benim sağlıkla ilerlesşn 2 günde 1 testini yap mutlakaArkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 2 3 gün öncesi test yaptım erken gebeliği önce yaptım negatif çizgi var ama sonradan çıktı sonra bir de kaset yapıyım dedim pozitif çıktı 3 kere yaptım erken testlere hiç güvenmiyorum dün kan verdim beta 30 çıktı adete bir gün varken inşallah yükselir normal mi bilmiyorum daha doktora gitmedim
Evet koyulasma olmus iğnenin kaçıncı günüBaştaki bugünkü diğeri dünkü test cnm
Adetinize kaç gün var daha olmadıysanız çıkma ihtimali var benim hep çok siliktiEvet ama yok sanırım boşuna sevindim
Kuzum herkese uğur getirdin inşallah banada minelsuyada uğur gelirAy erkende de var ama kasetlerde daha belli gözün aydın canım benim sağlıkla ilerlesşn 2 günde 1 testini yap mutlakaerkene cidden güven olmuyor
Ben 12.GündeyiimAy Ay güzel kadınlar bu ay belliki bol pozitifli ay olacak güzel kadınlar iğne günlerinizi sayar misiniz kim kaçıncı gününde ne durumda diye
Ay hadi inşallah hayırlısı olsun baya baya pozitif şuanKızlar çok ilginç bi şey oldu ben bu sabah 6.30 gibi kalktığımda peçete soluk açık kahve pembemsi bi leke geldi normalde akşamları progestan almama rağmen sonra bi tane daha progestan aldım geri yattım, doktora yazdım test yapalım yerleşme olabilir dedi. Kaset test vardı 1 tane ondan yaptım bugün iğneden sonra 14. Gün böyle çıktı kasım ayında kimyasal geçirirken öyle silikti ki çizgi şoktayım kan verdim o da 220 çıktı beklenen adet günüm cumartesiydi. Kimyasaldan kalan travmadan tam sevinemiyorum bile inşallah 2 gün sonra güzelce artsın dua eder misiniz bana
D Dgnmasal A Arelikooo M Minelsu66 @yagmurrtr @kahveseverkedi91 @Girlkiz @ozkaplanzeynepyildiz32
Eki Görüntüle 3197575
Benimde 9.gün daha tam silinmedi canım.Kızlar hayırlı kandiller bugün ignenin 9.gunu normalde gittikce siliklesmesi gerekmiyo mu sanki bugünkü daha netti yaptığım testin
Adetinize kaç gün var benim 3 4 gün öncesi yok gibiydi sonra bi anda koyulaştıBaştaki bugünkü diğeri dünkü test cnm
Canımsu seni biliyorum inşallah en kısa zamanda gebe kalırsın müjdeli haberi bize verirsinBen 12.Gündeyiim
Hadi inşallah gittikçe koyulasirBenimde 9.gün daha tam silinmedi canım.
Canım kacıncı günün rabbim kucagına almayı nasip etsin❤Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 2 3 gün öncesi test yaptım erken gebeliği önce yaptım negatif çizgi var ama sonradan çıktı sonra bir de kaset yapıyım dedim pozitif çıktı 3 kere yaptım erken testlere hiç güvenmiyorum dün kan verdim beta 30 çıktı adete bir gün varken inşallah yükselir normal mi bilmiyorum daha doktora gitmedim
9.günü test kalmadı elimde zaten pazartesiye kadar yapmamaya karar verdim boşuna sevinmis oluyorum belki deEvet koyulasma olmus iğnenin kaçıncı günü
Bakalım kuzum pazartesini beklicemCanımsu seni biliyorum inşallah en kısa zamanda gebe kalırsın müjdeli haberi bize verirsin
14 günCanım kacıncı günün rabbim kucagına almayı nasip etsin❤
Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin kuzum benim9.günü test kalmadı elimde zaten pazartesiye kadar yapmamaya karar verdim boşuna sevinmis oluyorum belki de
Demek ki daha beklemek lazm ya 3 4 gun daha bekleyelim bakalmBenimde 9.gün daha tam silinmedi canım.
Bende p.tesiyi bekliyorumBakalım kuzum pazartesini beklicem
Bence tubişka gebeDemek ki daha beklemek lazm ya 3 4 gun daha bekleyelim bakalm
Teşekkürler canımAy erkende de var ama kasetlerde daha belli gözün aydın canım benim sağlıkla ilerlesşn 2 günde 1 testini yap mutlakaerkene cidden güven olmuyor
Test yaptın mı sen sabahBen 12.Gündeyiim