- 22 Haziran 2022
- 559
- 472
- 28
Dünki ve bugünki başka testler miydi kuzumBilmiyorum canım ya hâlâ inanamıyorum dünkü nü biliyorsun çok belliydi bugün yok şoktayim yani
Ya valla kasıklarımda ağrı oluyodu biraz sağ tarafta yumurtlama ordandı, bacaklarım ağrıyodu biraz, bi de uykum vardı ama uyku progestandan olabilir diye düşünüyodum başka da ekstra bi şeyim yoktu midem hep hassastır benim ona takılmamıştım o yüzdenBelirtin felan varmı peki suan
Evet canım çok belli olan dün gecekiydiDünki ve bugünki başka testler miydi kuzum
Öylemi sağlıkşa5gwlsin.Kaçnyumırtan vardır bu ay canım.İkiz benceVerdim canım 220 çıktı
Aslında ilk başta 2 tane gelişen vardı biri 17.5 biri 14tü sonra gittiğimde biri 22 olmuştu o zaman iğne yapmıştık diğerini sormamıştım valla bilmiyorum iki tane çatlamış mıdırÖylemi sağlıkşa5gwlsin.Kaçnyumırtan vardır bu ay canım.İkiz bence
14. Gün olmasına rağmen baya net çıkmış. Hadi hayırlısı olsun inşallah artarak devam eder canım.Kızlar çok ilginç bi şey oldu ben bu sabah 6.30 gibi kalktığımda peçete soluk açık kahve pembemsi bi leke geldi normalde akşamları progestan almama rağmen sonra bi tane daha progestan aldım geri yattım, doktora yazdım test yapalım yerleşme olabilir dedi. Kaset test vardı 1 tane ondan yaptım bugün iğneden sonra 14. Gün böyle çıktı kasım ayında kimyasal geçirirken öyle silikti ki çizgi şoktayım kan verdim o da 220 çıktı beklenen adet günüm cumartesiydi. Kimyasaldan kalan travmadan tam sevinemiyorum bile inşallah 2 gün sonra güzelce artsın dua eder misiniz bana
D Dgnmasal A Arelikooo @Minelsu66 @yagmurrtrLilakahve Girlkiz @ozkaplan @zeynepyildiz32
Eki Görüntüle 3197575
Bugün de aynu testten yapsan daha iyi olurdu aslında ya ama bi kaç gün sabredebilirsen en net sonucu almış olursun kuzum çok zor beklemek ama :/Evet canım çok belli olan dün gecekiydi
Canım sen hatırlıyormuyosun senin 9.gün tam silik olmuş muydu.ben demin yine yaptım yine silinmemiş.Bugün silinmesi gerekmez miydiOy maşallah hayırlı olsun canım çok çok sevindim bu kaçıncı gebe burda ya MAŞALLAHHHH kanında gayet iyi çıkmış için rahat olsun ikiz gibi geldi bana çok yüksel değerin birde regline var
14. Gün olmasına rağmen baya net çıkmış. Hadi hayırlısı olsun inşallah artarak devam eder canım.
Çok sevindim darısı başımıza
Amin canımAslında ilk başta 2 tane gelişen vardı biri 17.5 biri 14tü sonra gittiğimde biri 22 olmuştu o zaman iğne yapmıştık diğerini sormamıştım valla bilmiyorum iki tane çatlamış mıdırinşallah sağlıkla olacaksa öyle olmuştur çok isterim Allah hepimizin gönlüne göre versin
Diğeri küçük kalmış çatlamamıştır muhtelemenAslında ilk başta 2 tane gelişen vardı biri 17.5 biri 14tü sonra gittiğimde biri 22 olmuştu o zaman iğne yapmıştık diğerini sormamıştım valla bilmiyorum iki tane çatlamış mıdırinşallah sağlıkla olacaksa öyle olmuştur çok isterim Allah hepimizin gönlüne göre versin
Belki gittikçe koyulascak canimCanım sen hatırlıyormuyosun senin 9.gün tam silik olmuş muydu.ben demin yine yaptım yine silinmemiş.Bugün silinmesi gerekmez miydi
Amin inşallah.Amiiin canım hep duamdasınız evlat isteyen herkese hep du ediyoruminşallah sağlıkla ilerlesin başlayan gebelikler de aminn
Dün daha koyuydu canım iğne etkisi devam ediyor bugün de.Belki gittikçe koyulascak canim
10 günden sonra iğnenin etkisi geçiyor diye biliyorumCanım sen hatırlıyormuyosun senin 9.gün tam silik olmuş muydu.ben demin yine yaptım yine silinmemiş.Bugün silinmesi gerekmez miydi
Evet aşırı belliydi yani sende buckadarda kalmıyo du etkisiBilmiyorum canım ya hâlâ inanamıyorum dünkü nü biliyorsun çok belliydi bugün yok şoktayim yani
Sormaa valla canımBende güvenmiyorum hele days comfort beni hep hamile çıkarıyoruz gıcık şey
Canım şöyle olmuştu perş 11 gibi iğneyi yaptı doktor, cuma akşam 18.30 gibi oldu cts de 16-17 gibi olmuştu tekrarAmin inşallah.
36.saatte ilişki oluyor ya ondan sonraki ilşki sıklığı nasıl oldu canım
Anladım canım hayırlısı bakalımCanım şöyle olmuştu perş 11 gibi iğneyi yaptı doktor, cuma akşam 18.30 gibi oldu cts de 16-17 gibi olmuştu tekrar