kuzumm hayırlıolsunn bebişş ben burdayım diyor sana ovulasyon o yüzden piktii demekki❤❤Kızlar çok ilginç bi şey oldu ben bu sabah 6.30 gibi kalktığımda peçete soluk açık kahve pembemsi bi leke geldi normalde akşamları progestan almama rağmen sonra bi tane daha progestan aldım geri yattım, doktora yazdım test yapalım yerleşme olabilir dedi. Kaset test vardı 1 tane ondan yaptım bugün iğneden sonra 14. Gün böyle çıktı kasım ayında kimyasal geçirirken öyle silikti ki çizgi şoktayım kan verdim o da 220 çıktı beklenen adet günüm cumartesiydi. Kimyasaldan kalan travmadan tam sevinemiyorum bile inşallah 2 gün sonra güzelce artsın dua eder misiniz bana
D Dgnmasal A Arelikooo M Minelsu66 @yagmurrtr @kahveseverkedi91Girlkiz @ozkaplan @zeynepyildiz32
Eki Görüntüle 3197575
Kuzum belki yarın tam pozitif olcak bekleyelim bi burda 16.güne kadar pozitif görenler varCanım iğnemin 11. Günü dün gece belliydi çizgi bugün sabah yaptım var gibi ama fotoda çok belli değil bide erken test yaptım çıkmadı
Oy maşallah hayırlı olsun canım çok çok sevindim bu kaçıncı gebe burda ya MAŞALLAHHHH kanında gayet iyi çıkmış için rahat olsun ikiz gibi geldi bana çok yüksel değerin birde regline varKızlar çok ilginç bi şey oldu ben bu sabah 6.30 gibi kalktığımda peçete soluk açık kahve pembemsi bi leke geldi normalde akşamları progestan almama rağmen sonra bi tane daha progestan aldım geri yattım, doktora yazdım test yapalım yerleşme olabilir dedi. Kaset test vardı 1 tane ondan yaptım bugün iğneden sonra 14. Gün böyle çıktı kasım ayında kimyasal geçirirken öyle silikti ki çizgi şoktayım kan verdim o da 220 çıktı beklenen adet günüm cumartesiydi. Kimyasaldan kalan travmadan tam sevinemiyorum bile inşallah 2 gün sonra güzelce artsın dua eder misiniz bana
D Dgnmasal A Arelikooo M Minelsu66 @yagmurrtr @kahveseverkedi91Girlkiz @ozkaplan @zeynepyildiz32
Eki Görüntüle 3197575
Evet ya çok şaşkınım geçen kimyasalda falan hiç böyle koyu bi çizgi görmemiştim kan sonucu da 220 geldi, etmez miyim canım hep toplu dua ediyorum Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin benim de değerlerim güzelce artsın inşallahh aminnAyyy süper bi haber bu.Nasıl net çıkmışbeta hcg bayağı yüksektir şimdi Sağlıcakla gelsin.Banada dua et nolur. 3 4 güne belde test yapacam
Aminn canım inşallah darısı hepimizin başınaHayırlısı olsun kuzum sağlıkla ilerler inşallah
Artıcak tabiki kuzum içini rahat tut sen ilkz kez test yaptın dimi daha önce bakmamıştınEvet ya çok şaşkınım geçen kimyasalda falan hiç böyle koyu bi çizgi görmemiştim kan sonucu da 220 geldi, etmez miyim canım hep toplu dua ediyorum Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin benim de değerlerim güzelce artsın inşallahh aminn
Yaa canım benim ben de çok şaşkınım içimden geçmedi değil çook isterim olmasını sağlıkla olsun ilerlesin de inşallah bu seferOy maşallah hayırlı olsun canım çok çok sevindim bu kaçıncı gebe burda ya MAŞALLAHHHH kanında gayet iyi çıkmış için rahat olsun ikiz gibi geldi bana çok yüksel değerin birde regline var
Artıcak tabiki kuzum içini rahat tut sen ilkz kez test yaptın dimi daha önce bakmamıştın
Aminnnnn inşallah kanıında güzel çok şükürYaa canım benim ben de çok şaşkınım içimden geçmedi değil çook isterim olmasını sağlıkla olsun ilerlesin de inşallah bu sefer
O zaman iki gün sonra tekrar yap karşılaştırma yapalım canımCanım iğnemin 11. Günü dün gece belliydi çizgi bugün sabah yaptım var gibi ama fotoda çok belli değil bide erken test yaptım çıkmadı
Oyy evet inşallah ya sağlıkla büyüsün tüm civcivlerimiz inşallah kandil günü müjde oldu banaAminnnnn inşallah kanıında güzel çok şükürcivcivimiz hayırlı uğurlu olsun benim civcive arkadaşlar geliyo
Evet ya aslında erkenler pek iyi değil deniyorErkene ben güvenmiyorum vallaGirlkiz
Oyy evet inşallah ya sağlıkla büyüsün tüm civcivlerimiz inşallah kandil günü müjde oldu bana
Bilmiyorum canım ya hâlâ inanamıyorum dünkü nü biliyorsun çok belliydi bugün yok şoktayim yaniErkene ben güvenmiyorum vallaGirlkiz
yanıltıyor erken kuzu yaErkene ben güvenmiyorum vallaGirlkiz
Bende güvenmiyorum hele days comfort beni hep hamile çıkarıyoruz gıcık şeyErkene ben güvenmiyorum vallaGirlkiz
Belirtin felan varmı peki suanAynen kuzum daha önce bi kaç kez ovülasyonla bakmıştım iğne geçti mi acaba diye ilk gebelik testim bu inşallah güzelce ilerler şuan tek duam hepimiz için kocaman amin
Rabbim bu kandil günü herkesin dualarını kabul ederrrrherkese duacıyım bugün
Kan verecek misin bugünEvet ya çok şaşkınım geçen kimyasalda falan hiç böyle koyu bi çizgi görmemiştim kan sonucu da 220 geldi, etmez miyim canım hep toplu dua ediyorum Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin benim de değerlerim güzelce artsın inşallahh aminn