Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

kuzumm hayırlıolsunn bebişş ben burdayım diyor sana ovulasyon o yüzden piktii demekki❤❤

Oy maşallah hayırlı olsun canım çok çok sevindim bu kaçıncı gebe burda ya MAŞALLAHHHH kanında gayet iyi çıkmış için rahat olsun ikiz gibi geldi bana çok yüksel değerin birde regline var

Ayyy süper bi haber bu.Nasıl net çıkmışbeta hcg bayağı yüksektir şimdi Sağlıcakla gelsin.Banada dua et nolur. 3 4 güne belde test yapacam
Evet ya çok şaşkınım geçen kimyasalda falan hiç böyle koyu bi çizgi görmemiştim kan sonucu da 220 geldi, etmez miyim canım hep toplu dua ediyorum Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin benim de değerlerim güzelce artsın inşallahh aminn

Artıcak tabiki kuzum içini rahat tut sen ilkz kez test yaptın dimi daha önce bakmamıştın

Oy maşallah hayırlı olsun canım çok çok sevindim bu kaçıncı gebe burda ya MAŞALLAHHHH kanında gayet iyi çıkmış için rahat olsun ikiz gibi geldi bana çok yüksel değerin birde regline var
Yaa canım benim ben de çok şaşkınım içimden geçmedi değil çook isterim olmasını sağlıkla olsun ilerlesin de inşallah bu sefer

Kan verecek misin bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…