• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niyet ettik gülmeye😂🥰

O maşallah az kalmış Allah kolaylıkla kucagınıza almayı nasip etsin.
Sitare yazı cok hosuma gitti sakın korkma hayat bizi deniyor. Ama bazen kendimi yanşız hissediyorum. Bazen zor oluyor denemeler..
Inşallah canım benim 🙏
Bu sözü Ahmet Kaya eşine söylemiş aslında ona ait
Kendini neden yanlız hissediyorsun

Miniktir ama benim adet ağrısı gibi ağrım var arada giriyo ağrı çok ağır değilde normal midir çünkü normal tarihe göre adet zamanım ya
Oluyor canım onlar normal bende de olmuştu
Ama sen doktora git kan testi yap bakalım hcg kaç çıkacak ona göre haftayı anlıyor doktor

Inşallah canım benim 🙏
Bu sözü Ahmet Kaya eşine söylemiş aslında ona ait
Kendini neden yanlız hissediyorsun
Güzel demiş, ay ne bilim hayat zor geliyor zaman zaman.. Yada benmi büyütüyorum bu kaygı bozuklugu bir yandan pandemi ne bilim bı ara bı buhranlardayım🙈
Yani bazen cok arkadasa kardeşe ihtiyacım oldugunda bakıyorum kimse yok etrafımda

Güzel demiş, ay ne bilim hayat zor geliyor zaman zaman.. Yada benmi büyütüyorum bu kaygı bozuklugu bir yandan pandemi ne bilim bı ara bı buhranlardayım🙈
Yani bazen cok arkadasa kardeşe ihtiyacım oldugunda bakıyorum kimse yok etrafımda
Kimseden kimseye fayda yok bu devirde malesef. Tırnağın varsa basını kaşıyacaksın gerisi boş
Evlimisin

Kimseden kimseye fayda yok bu devirde malesef. Tırnağın varsa basını kaşıyacaksın gerisi boş
Evlimisin
Evet evliyim.
Işte buna çok üzülüyorum., yapım boyle kalabalığı sever aramayı aranmayı seven bir yapı ....
Ama insanlar ay aramaya vaktim olmadı diyor aramaya olmadıysa ses at msj at eskisi gibi santralde veya sokakda jetonla aramayacaksın... Be bilim aileden yanada sanki cok arkamda durulmuyor.

Evet evliyim.
Işte buna çok üzülüyorum., yapım boyle kalabalığı sever aramayı aranmayı seven bir yapı ....
Ama insanlar ay aramaya vaktim olmadı diyor aramaya olmadıysa ses at msj at eskisi gibi santralde veya sokakda jetonla aramayacaksın... Be bilim aileden yanada sanki cok arkamda durulmuyor.
Kaç yıllık evlisiniz, şuan pandemi döneminde görüşme işleri sorunlu olur ama telde görüşülür tabi,

Back
X