- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
Gözünüz aydın canımKızlaaarrrr bende test yaptımEki Görüntüle 2716344
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünüz aydın canımKızlaaarrrr bende test yaptımEki Görüntüle 2716344
Ben inanmıyorum ya halâ bir buçuk senedir istiyordumGözünüz aydın canım
Doktora git kan testi de yaptır iyice kesinlessin haftası da ,Ben inanmıyorum ya halâ bir buçuk senedir istiyordum
MerhabaMerhaba kızlar dila ben
O maşallah az kalmış Allah kolaylıkla kucagınıza almayı nasip etsin.Merhaba![]()
Inşallah canım benimO maşallah az kalmış Allah kolaylıkla kucagınıza almayı nasip etsin.
Sitare yazı cok hosuma gitti sakın korkma hayat bizi deniyor. Ama bazen kendimi yanşız hissediyorum. Bazen zor oluyor denemeler..
Hadi gozun aydin canim saglicakla al kucagina :))Kızlaaarrrr bende test yaptımEki Görüntüle 2716344
Aminnn canım daha cok erkendir 30 gun suruyor adet döngüm 35.gün BugunDoktora git kan testi de yaptır iyice kesinlessin haftası da ,
Sevindim valla darısı tüm isteyenlerin başına
Aminnnn canım saollHadi gozun aydin canim saglicakla al kucagina :))
O zaman 4 haftalık filandır tahminimceAminnn canım daha cok erkendir 30 gun suruyor adet döngüm 35.gün Bugun
Miniktir ama benim adet ağrısı gibi ağrım var arada giriyo ağrı çok ağır değilde normal midir çünkü normal tarihe göre adet zamanım yaO zaman 4 haftalık filandır tahminimce![]()
Oluyor canım onlar normal bende de olmuştuMiniktir ama benim adet ağrısı gibi ağrım var arada giriyo ağrı çok ağır değilde normal midir çünkü normal tarihe göre adet zamanım ya
Oluyo canim benim de daha yeni gecti o agrilarMiniktir ama benim adet ağrısı gibi ağrım var arada giriyo ağrı çok ağır değilde normal midir çünkü normal tarihe göre adet zamanım ya
Güzel demiş, ay ne bilim hayat zor geliyor zaman zaman.. Yada benmi büyütüyorum bu kaygı bozuklugu bir yandan pandemi ne bilim bı ara bı buhranlardayımInşallah canım benim
Bu sözü Ahmet Kaya eşine söylemiş aslında ona ait
Kendini neden yanlız hissediyorsun
Hayırlı olsu. Saglıkla kucagınıza alın inşallahMiniktir ama benim adet ağrısı gibi ağrım var arada giriyo ağrı çok ağır değilde normal midir çünkü normal tarihe göre adet zamanım ya
Amin isteyen herkese nasip etsin rabbimHayırlı olsu. Saglıkla kucagınıza alın inşallah
Kimseden kimseye fayda yok bu devirde malesef. Tırnağın varsa basını kaşıyacaksın gerisi boşGüzel demiş, ay ne bilim hayat zor geliyor zaman zaman.. Yada benmi büyütüyorum bu kaygı bozuklugu bir yandan pandemi ne bilim bı ara bı buhranlardayım
Yani bazen cok arkadasa kardeşe ihtiyacım oldugunda bakıyorum kimse yok etrafımda
Evet evliyim.Kimseden kimseye fayda yok bu devirde malesef. Tırnağın varsa basını kaşıyacaksın gerisi boş
Evlimisin
Kaç yıllık evlisiniz, şuan pandemi döneminde görüşme işleri sorunlu olur ama telde görüşülür tabi,Evet evliyim.
Işte buna çok üzülüyorum., yapım boyle kalabalığı sever aramayı aranmayı seven bir yapı ....
Ama insanlar ay aramaya vaktim olmadı diyor aramaya olmadıysa ses at msj at eskisi gibi santralde veya sokakda jetonla aramayacaksın... Be bilim aileden yanada sanki cok arkamda durulmuyor.