E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU3
Arkadaşlar geçen sene düğün için DOVE bronzlaştırıcı krem almıştım;fakat istediğim sonucu elde edemedimBu sene NIVEA çıkarmış ve Nıvea genelde daha iyidir diye düşünüyorum.Kullanan var mı aranızda?Ona göre almak istiyorum.
Teşekkürler şimdiden... a.s.
ya arkadaşlarbu bronlaştırıcı sivilce lekelerini saklarmı kaybedermi fikriniz varmı
ya arkadaşlarbu bronlaştırıcı sivilce lekelerini saklarmı kaybedermi fikriniz varmı
Yıllarca solaryuma girdikten sonra zararlarını düşünerek vazgeçtim ve otobronzanlara başladım bende..Otobronzanlar sivilce lekelerini ve kabuklu yaraların rengini koyulaştırıyor ve daha belirgin hale getiriyor.Bunu önlemek için otobronzanı sürmeden önce sivilcelerinizin ve yaraların üzerine kulak çubuğu ile nemlendiricinizden sürün daha sonra otobronzanı uygulayın...yerimseniben
ben dove da kullandım niveanın sprey bronzlaştırıcısını da kullandım
dove daha iyi
nivea leke yaptı kıyafete, ama sprey olan, losyon gibi olanını kullanmadım
Valla aklım karıştı arkadaşlar. Bende Dove biraz vardı ve şimdi içine nemlendirici başka bir krem koydum.O şekilde kullanıyorum. Ama hala bi bronzluk yokNivea'nın sitesinde de hoş yorumlar var;ama genel anlamda Dove daha iyi anlaşılan.Teşekkür ederim herkese.
bende nıveanın kullanıyorum 3 gün oldu dün orta koyu ten için olanı aldım
bende gayet güzel etkisini gösterdi suanda hafif bi bronzluk var lekede yapmadı kıyafetimede bulasmadı
ben acayip memnunum kokusuda süper bu arada
Bende çok merak ediyorum onu ya 3 Nisan da düğün var straplez abiye aldım üstelikte kısa ama sırt bölgemde 6-7 tane sivilce çıktı nivea'nın mendillerinden kullanmayı planlıyorum kullanan arkdslarım çok memnunlar kuaförüm de aynısını söyledi ama gerçekten kapatır mı biliyorum birde parlak gösteriyor mu bacakları falan sexi durması da çok önemli yerimseniben
Yıllarca solaryuma girdikten sonra zararlarını düşünerek vazgeçtim ve otobronzanlara başladım bende..Otobronzanlar sivilce lekelerini ve kabuklu yaraların rengini koyulaştırıyor ve daha belirgin hale getiriyor.Bunu önlemek için otobronzanı sürmeden önce sivilcelerinizin ve yaraların üzerine kulak çubuğu ile nemlendiricinizden sürün daha sonra otobronzanı uygulayın...yerimseniben
Kesinlikle bu ürün çok dikkatimi çekti, Ben alma kararı verdim en kısa sürede alacağım, Sana da tavsiye ederim iyi bir ürüne benziyor.