• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selülit Nivea Selülit Kremi Kullananların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
Arkadaşlar ben 18 yaşındayım. Hafif hafif selülit oluşmaya başladı yani bacaklarımı sıktığımda o iğrenç portakal kabuğu görünümü oluşuyor. Şuan sınava hazırlandığım için pek uğraşamıyorum onlarla sadece bol su içip yediklerime dikkat etmekle yetiniyorum. Bunların haricinde melesefki ne spor yapabiliyorum ne de kremlerle masajlarla uğraşabiliyorum. Sınavlardan sonra düzenli spor yapıp selülitlerden kurtulmaya calışacağım. Size sormak istediğim yedklerime dikkat edip, spor yapıp yanında ne tür bi krem kullanmam gerekiyor? Çok fazla kimsayal kozmetik ürünleri kullanmak istemiyorum. İlerde daha kötü sonuçlar almamak için. Daha cok doğal yöntemlerden yanayım ama söylediğiniz bu kremler gerçekten işe yarıyors aonlarıda kullanabilirim :) Sizce nivea veya baska bi krem kullanmalımıyım?
Yardımcı olursanız cok sevinirim hepinisi kocamn kocamn öpüyorm :)
:79:

etkisi var mı tam anlayamadm ama her duştan sonra sürüyorum. en kötü ihtimalle nemlendiriyor yani :6:
epey bi azalma var ama sanırım yüzdüğüm, biraz bornzlaştığım ve suyu çook fazla içtiğim içindir. belki krem de yardım etmiştirr :82:

bnde 2nci kutuyu kullanıorm hafta 3-4 gun yürüyorum ve tuzu azalttım gözle görülür bi düzelme gercekden var tabi bu yürüyüşün mü yoksa kremin mi etkisi
bilmiyorum. umarım sizdede işe yarar :)

merhaba arkdaşlar bu tür kremler yatarak işe yaramaz. azda olsa yürümeli bedeni çalıştırmalısınız bu kremler sadece küçük bi destek. bir kere kullandınız die de tamamen kurtulduğunuzu düşünmeyin :) selülitin kaynağı hareketsizlik ve yanlış beslenmedir. azıcık sporla desteklendiğinde baya etki görüceğinizden eminim. daha önce nivea q10 sıkılaştırıcı kullandım düzenli yürüyüşle birlikte çok memnun kaldım . selülit kremleri içnde aynı şeyi öneririm artı olarak özellikle squat hareketinin yapılmasını tavsiye ederim.
selülitsiz güzel günlere kolay gelsin bayanlar:)

merhaba arkadaşlar,
bende bu kremi dün aldım ama ben set halinde aldım serum, krem ve vücut losyonu ama kullanma sırası yazmıyor nasıl kullanacağımı bilmediğim için önce serumu uyguladım ve masaj aletimle her bölgeye 5 er dk masaj yaptım o arada vücudum serumu emdiği için ardından kremi uyguladım ve tekrar aynı şekilde bundada masaj yaptım sonra uygulama yaptığım bölgeleri streç le sardım ve yarım saat selülit giderici egzersiz yaptım sonra duşa girdim streci çıkarttığımda bayağı ter atmıştım vücudumu sadece su ile yıkadım çıktıktan sonra da vücut losyonunu sürdüm ve kıyafetimi giydim. Gerçekten vücudu yumuşacık yapıyor ama uygulama sıram yanlış galiba daha önceden bu üç seti kullanan varsa bana yardımcı olsun lütfen nasıl kullanacağımı bilmiyorum uygulamam yanlışmı. abartıyormuyum ne

2 haftadır kullanıyorum kızlar, öyle pek masaj yapmadan sürüyorum ama spor da yapıyorum. Tamamen gitmiş değiller ama ciddi bir fark oldu çok mutluyum bitene kadar devam edicem. Ancak bahsedildiği gibi sıkılaşma olayını hissedemedim ölçülerim de aynı hala...

Şimdi yenilenmiş galiba ki ben yeni gördüm gratiste ve aldım. Yarın baslayacağım.bugun elimde başka bir tane vardı ve bitti. Bi de bunu deneyelim bakalım. Uzerinde masaj olmadan 3 haftada düzelme benzeri bir şey yazıyordu.hadi bakalım:)

Ben yıllardır ihtiyaç duydukça bu kremi kullanıyorum başka kremlere bakmıyorum bile o derece memnunum hatta bugün hem selülit hemde sıkılaştırıcı kremlerini aldım selüliti geçiriyor ve pürüzsüz yapıyor deneyin memnun kalacaksınız

Back