- 26 Mayıs 2008
- 279
- 0
- Konu Sahibi axgxustos_bxoxcexgxi
kızlar dün niveanın nem maskesini aldım öle markette gördüm gözüme takıldı.cildim karma cilt siyah noktalarım falan var.szice bu nem maskesi nasıl olur benim cildime..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha kuru ciltlere iyi geliyor ben de kullanmıştım. Ama kış aylarında karma ciltlerde kuruma oluyor, kışın çok işine yarayabilir. Siyah noktalara pek faydası olmaz ama ciltteki kuruluğa gerilmelere iyi gelir.
kızlar dün niveanın nem maskesini aldım öle markette gördüm gözüme takıldı.cildim karma cilt siyah noktalarım falan var.szice bu nem maskesi nasıl olur benim cildime..[/QUOT
nivea nem olanını bi kere denedim benimde ciim karma ve yaglandı cildim ..eger cildin karmadan kuruya dönükse kullan ama yazın degil ..ben de çok yaglanma yaptı ben soyulan çeşidini kullanıyorum sürekli adını unuttum onu tavsiye ederim bide onu dene canıma.s.
hımmmm şimdi kullanmıyayımmı canım onu..bide bu ağdadan sonra yüzde oluşan sivilcelere bi yöntem biliomuusn yaa şu yüz için varya veet hazır ağda bandı onlardan aldımm bugün yada yarın yapcam da cesaret edemiom yine kuafördeki gibi sivilce basar diye(
arkadaşım bence yüzünde o bantları kullanma .ben zarar gördüm.profesyonel işi olmayınca yüzümde leke kaldı .tam dudak üstünde.geçirmeye uğraşıyom.tam da yaz dönemi .ben geçiriyom yine oluyo.bence başka yöntem dene canım.