Cilt Bakımı Ürünleri nivea nem maskesi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Daha kuru ciltlere iyi geliyor ben de kullanmıştım. Ama kış aylarında karma ciltlerde kuruma oluyor, kışın çok işine yarayabilir. Siyah noktalara pek faydası olmaz ama ciltteki kuruluğa gerilmelere iyi gelir.

Daha kuru ciltlere iyi geliyor ben de kullanmıştım. Ama kış aylarında karma ciltlerde kuruma oluyor, kışın çok işine yarayabilir. Siyah noktalara pek faydası olmaz ama ciltteki kuruluğa gerilmelere iyi gelir.

hımmmm şimdi kullanmıyayımmı canım onu..bide bu ağdadan sonra yüzde oluşan sivilcelere bi yöntem biliomuusn yaa şu yüz için varya veet hazır ağda bandı onlardan aldımm bugün yada yarın yapcam da cesaret edemiom yine kuafördeki gibi sivilce basar diye:KK43:(

valla sivilce basıyor ağustos böceği...kuaförde yaptırdığın zaman oluyorsa muhtemelen gene olacak. Ben ne zaman denesem sivilce oldu, oluşmasını önleyecek bir yöntem bulamadım:KK43:

kızlar dün niveanın nem maskesini aldım öle markette gördüm gözüme takıldı.cildim karma cilt siyah noktalarım falan var.szice bu nem maskesi nasıl olur benim cildime..[/QUOT

nivea nem olanını bi kere denedim benimde ciim karma ve yaglandı cildim ..eger cildin karmadan kuruya dönükse kullan ama yazın degil ..ben de çok yaglanma yaptı ben soyulan çeşidini kullanıyorum sürekli adını unuttum onu tavsiye ederim bide onu dene canıma.s.

canım bende canlandırıcı olan vitamin maskesini denemiştim
berbat bişeydi ben hiç memnun kalmadım
yıkıyıp temizliyince aynaya bi baktım kıpkırmızı olmuşum :1shok:
yaptığıma pişman oldum anlıcan
siyah noktalara da hiç bi etkisi yok ayrıca :1closedeyes:
nemlendiriyo mu evet fondoten sürdüğümde güzel sürüldü
ancak zemin kızarık olunca fondoten bi acayip durdu artık sadece nemledirici krem sürüyorum

ağda sonrası sivilce içinse bildiğim bi yöntem yok bende de oluyodu sonradan geçti artık olmuyo çok şükür :jeyyar:
ama bi arkadaşım bebek pudrası sürüyodu ağdadan sonra ne kadar etkisi olur bilemem :sm_confused:

hımmmm şimdi kullanmıyayımmı canım onu..bide bu ağdadan sonra yüzde oluşan sivilcelere bi yöntem biliomuusn yaa şu yüz için varya veet hazır ağda bandı onlardan aldımm bugün yada yarın yapcam da cesaret edemiom yine kuafördeki gibi sivilce basar diye:KK43:(

arkadaşım bence yüzünde o bantları kullanma .ben zarar gördüm.profesyonel işi olmayınca yüzümde leke kaldı .tam dudak üstünde.geçirmeye uğraşıyom.tam da yaz dönemi .ben geçiriyom yine oluyo.bence başka yöntem dene canım.

arkadaşım bence yüzünde o bantları kullanma .ben zarar gördüm.profesyonel işi olmayınca yüzümde leke kaldı .tam dudak üstünde.geçirmeye uğraşıyom.tam da yaz dönemi .ben geçiriyom yine oluyo.bence başka yöntem dene canım.

ooff yaaa yaptım bile okadar para verdim bu bantlara ya benim cildimde böle kötü oldu yada geneli bölee ooff yaa kırmızı kırmızı kabardı napabilirim bu durumda bi fikriniz varmı:KK43:(

aynı durumdan bende muzdaribim 1 tane sivilce olmayan cildim de şimdi bi sürü sivilce var 4 aydır geçirmeye uğraşıyorum. sürekli yeniliyo. kahve lekeler de kaldı sivilceden doktora gitcem artık.:KK75:

X