Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki ya göbek bölgesinde Nivea nın bu ürünü etkili midir acaba? Kullanan var mı? Göbeğimizi toparlar mı?
kızlarr bu krem sizde de terleme yapıo mu acaba normal bi etki mi sizce sürdüğüm bölgelerin genelde terlemesi.ben sürüp iice yedirdikten sonra masajla.streçle sardım göbeğimi ve bacaklarımı baya bi terledi o normal sardım die oldu da.streci çıkarttıgım haldee hala bacaklarım terlioo ama göbekte öle bişe yok.ve bi sorum daha olcak kremii yedirdikten sonra masajlaa sarmalı mıyımki??yoksa sürdüğüm krem boşa mı gidioki terle birlikte dışarı atılınca????
ben 1 ay kulanıyorum1 kutu bitirdim bugün ikinciyi aldım bendede terleme değilde kaşınma oluyor sürdükten sonra ben streç filmle sarmıyorum basen ve kalçada değilde sadece göbeğimde sıkılaşma hiddediyorum doğumlardan dolayı oluşan o sarkık karnı toparladı ve sıkılaştırdı 1 ay daha kullanıcam bakalım daha iyi sonuç alabilecekmiyimzemuszemus
Arkadaşlar ya bir anket açsak böyle kremlerle ilgili. mesela kullananlar oylasa 10 üzerinden puan verse falan. bir çok krem için başlık açılmış ama tüm yorumları okumak o kadar zor oluyo ki.