- 6 Ekim 2008
- 2.064
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birde yukarıda yazdıklarıma birşey ilave etmek istiyorum .Belki gençlere bir faydası dokunur .Ben kızım için 1 yıldır bir yağ karışımı yaptırıyorum .Bacaklarında çok çatlak oluşmuştu ve kilosu az olmasına rağmen (45 kilo)selülitleri vardı .Bu yağ karışımını her gün günde 1 kere ( gece yatmadan önce) har bacak için 30 ar dakikadan toplam 60 dakika masaj yapıyordu ( nasıl bir azimse) Sonuç mu ? İNANILMAZ ... Bacakları barbi gibi oldu ,çatlaklardan eser yok .Çok seviniyorum kızım adına .İşin sırrı yağ mı masaj mı bilemiyorum ama ,ben ki çatlakların asla geçmeyeceğine inanan bir insanım gözlerimle gördüm .Selülitin zerresi kalmadı ,bacakları dümdüz .Ben de o azim olsa bende yapacağım ama nerdeee.. Azmin elinden birşey kurtulmuyor a.s
Tamam birtanem yazıyorum .Önce şunu belirteyim , bu yağı günde 2 kere her bir bacağa ayrı ayrı 20 şer dakika toplam 40 dakika masaj yapacaksınız.sengözlerimebaksanab Bu akşam tekrarlanacak .Yani günde 80 dakika ! Allah ellerinize kuvvet versin kızlarjeyyar ben yapamadım ama kızım süper oldu a.s.Masaj çok önemli .Çatlaklar geçince süreyi azaltabilirsiniz .Kızımda geçti ama o günde 1 kere yatmadan önce yağla masaj yapıyor , banada yağların parasını ödemek kalıyor :roflol:
Havuç yağı
gül yağı
keten tohumu yağı
ceviz yağı
jojoba yağı
avakado yağı
acıbadem yağı
hint yağı
badem yağı
kayısı yağı
çilek yağı
servi yağı
kakao yağı ( benmari usulü eritilecek )
yasemin yağı
limon yağı
gliserin :1hug::1hug::1hug:
kızlar sizce alt bacakta işe yarar mı? benim alt bacaklarım çok kalın. onların incelmesi imkansız mı sizce?