Nivea Body Cd Üzerine Paylaşım

kızlar youtube da var link veriyorum bende bugün başladım önce eski bölümleri sonra bbg alinin yaptığı bölümleri sabah ve akşam yapıyorum inşallah vericez kiloları
Nivea Body ile Dinamik Sabahlar part 1 - YouTube bu eski bölümler

bu biraz daha yeni
nivea body ile dinamik sabahlar bbg ali part 1 - YouTube

yılmak yok hergün yapıyoruz bunları ilk başlarda zor olacak mutlaka ama başarıcaz kızlar :)

bu arada bu videolar part şeklinde (kısım kısım) ona göre yaparsınız

kolay gelsin şimdiden herkesee :)

Bende indiremedim banada gönderirmisiniz teşekkürler.

KK nın spor görsel paylaşımını da yeni keşfettimmm burası da diğer bölümler gibi hoş güzell yararlıı

ben de istiyorum nivea body cd. ama hiç yapmadım hareketleri bilmiyorum. kızlar göbek eritmek için bu cd yeterli olur mu? :26:

kızlar bende cd vardı yıllar önce ama kayboldu şimdi youtube da var ben bbg ali ile yapılanı çok seviyorum çok da faydasını gördüm bulamayanlar google dan niveabody il dinamik sabahlar bbg ali yazarlarsa çıkar part part ayırmışlar ordan yapabilirsiniz...

arkadaşlar nivea resmi sitesine mail gönderince size ücretsiz cd gönderiyorlar bilgilerinize...

ben de indirdim, ilk defa az önce yaptım:) bölgesel çalıştırdığı için hoşuma gitti, hareketler de çok bilindik hareketler aslında. bu nivea.yı düzenli yapıp farkı gören var mı kızlar?

Ya bı türlü cdye ulaşamıyorum.nivea ya mail attım ins gönderirler ya

Kızlar nivea aradı beni cd icin gönderiyorlar bana

bide biri hangi nodan arıcağımızı sölese bulamıorm çnkü yada sağlam bi link gönderse yardım yaaaaaa

niveanın telefon numarasını yollarsanız çok mutlu olurum sitesinde göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…