Nivea Body Cd Üzerine Paylaşım

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.330
69.489
Merhaba,

İlgili görsel paylaşımların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.

Bundan dolayı paylaşım yaparken lütfen dikkatli davranınız. Bu bölümde ilgili seti paylaşamaz ama bu set hakında yorumlar yapabilirsiniz.

NIVEA Body ile Dinamik Sabahlar

Son düzenleme:
arkadaşlar ben yapıyorum bu nivea body cd sini.fakat bi bölüm eksik gibi geldi bana.birden geçiyor hareketlere.birde set sayıları hafif gibi he böyle devam edersek.vücut alışıyor.sadece formu koruyor.nasıl kilo vercez

Günde iki antrenman yapabilirsin veya hareketleri 2 sekiz değilde 4 sekiz yapabilirsin videoyu arada durdurup. Başka spor videolarını da uygulayabilirsin gün içinde. :)

benim de annem bugün aldı dvdsini spor hocası ali (soyadını hatırlamıyorum şimdi) ve çağla kubat yaptırıyorlar 1 saat 10 dk kadar sürüyor ve ek olarak bölgelere özel egzersizler var. bakalım inşallah memnun kalırız. annem bundan 5-6 sene kadar oldu sanırım akşam gazetesi de nivea vcdsi vermişti (tabi bozuldu artık o cd) onunla baya bi zayıflamıştı.

Canım dvd yi nerden temin ettiniz.daha detaylı bilgi verebilir misin dvd ile ilgili. ben de bu tür cd ve dvd ler araştırmaktayım şu an. bana yardımcı olur musun?kaydirigubbakcemile5

ben biara uyguluyodm zor gelemediim için bıraktm ama kesinlikle çok işe yarıyo çok fark ediliyo tavsiye ederim:)

arkadaslar nıvea body cd bbb alının nivea ucretsız hattını arıyarak kapınıza ucretsız teslım olarak alabılırısnız bılgınıze bugn aradım 10 gun ıcerısınde eve teslım olucak:)

arkadaşlar ben bu link de yazılı olan adresler ile indirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
internette ismini yazarak arayın,mutlaka çıkıyor,indirebilirsiniz,bende orjinal cd si var,ben ara ara aklıma geldikçe yaparım..rahatlama egzersizleri var içinde benim favorim..

ben de nivea body nin her 2 videosu mevcut ve çok sewiyorum hemen toparlıyo vucudu....

Ben internetten bir videosunu indirdim, 40 dakika kadar sürüyor, sayfanin basindaki resimdeki iki kisi yaptiriyor, gayet memnunum hihoyyyt faydasi cok oluyor .Hic üsenmeden 2-3 haftadir her gün yapiyorum.:enbuyukkk:

indiren kişiler bana gönderebilr mi?
özelden mesaj atarlarsa maila dresimi everirim.

alindacım canısım naber nasılsın bak yine karşılaştık D banada atarsan sevinirim hayatım öpüyorum seni şimdiden çok saol :)))

arkadaşlar bana atsanıza şu cd yi mesaj olarak rica etsem kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…