Kızlar baştan soyleyim bu ara aşırı sorunlu bı donemdeyim ondan bu kadar çok konu açıp duruyorum.
Ben lisede muhasebe okudum muhasebem de iyiydi yani güzeldi. Yapabiliyordum ki sınıf birincisiydim. Sonra finansal işlerde çalışmak istemedigimi anlayınca universiteye sozelden hazırlandım o an ki kargasama rağmen iyi bı puan yapmıştım. (2 gün okul 3 gün staj 2 gün dershane) istediğim yerlerin üstünde puan yaptım ama babam sağolsun istemedi bende 4 yıllık dış ticaret okudum. Şimdi mezun oldum bitti şükür. Ama sanırım babamın zoruyla gittiğim için bölümü sevmedim. Bölümde kendimi geliştirmek için hiç çaba harcamadim. Bu tamamen benim suçum. Kendimi dış ticaret konusunda acayip yetersiz görüyorum ve iş başvurusu dahi yapmaya korkuyorum. Şimdi ben diyorum ki, muhasebeden devam edeyim. Ama üniversitede ezber mantığında bı muhasebe gösterildiğinden bildiğim çoğu şeyi unuttum maalesef. Kursa gitmeyi düşünüyorum birkaç ye araştırdım 600-700 lira istediler 2 aylık kurs için. Arkadaşıma sordum o 2 yıllık muhasebe mezunu lisede birlikte okumuştuk pek iyi değildi muharebesi sonra staj yaptığı yerin referansiyla başka yerde iş buldu bana diyor ki o kadar para verme kursa bı musavirlikte başla hem öğrenir hem çalışırsın. Okul zamanı parti time çalıştığım için para biriktirmistim ama bu parayı kursa diye biriktirdim hep. Kursa verince bana çok bı şey kalmıyor. Aklım çok karıştı. Sonuçta ben hiçbir şey bilmiyorum neredeyse iş bulmam zor olmaz mı böyle. Kurs mantıklı değil mı