nişanlıyım ve kaynanamla bir ömür düşünemiyorum...

Bencede bıraz mesafe daıma ıyıdır nekadar samimi olursanız okadar vıcık vıcık olurlar

keske onyargili oldugunu soyleyebilsem ama degil, tespitlerin okadar dogru ki ..
kaynana melek olsa kanadi carpar bu bir gercek, altli ustlu oturmak bana gore ayni evin icinde yasamak gibi degisen hicbirsey olmayacak ..

malesef bu sozu sevmiyorum ama ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin, yani sevdigim adam ugruna her olumsuzlugu goze alirim diyosan devam edeceksin canim

bile bile bu riski almayın. herkes hem fikir. ne kadar iyi bir insan olursa olsun size iyi olmayacaktır. net. çok saçma şeyler yaşayabilirsiniz. o zaman size tavsiye verecek durumda olamayız baştan bu duruma müdahale edin. ayrıca beraber oturmak boşanma sebebidir.

Sen bence ayrılamayacaksın
Bunlar bahane Allah'ını sevıyorsan ayrık yakma kendini o nışanlin olaak başka enayi bulsun anasıyla yaşayacak
Senin annen değerli değil mi sen be diye bırakıp anneni evleniyorsun ?
Kocanın annesiyle yaşayacağına evlenme kendi annenle yaşa
Dublex ev deyip kandırıyor o ayı mı olacak
Anmediyle 3 silahşörler gibi yaşamak istiyorsan evlen buraya yazarsın sonra dertlerini

valla hepinizde çok haklısınız...bitirme aşamasındayım bikaç gündür konuşmuyoruz..kafamdaki bitirmek ama buna kendimi hazırlamak noktayı koymak gerçekten zormuşş..ki bütün hayallerinizi onunla yaptıktan sonra..ama ömür boyu mutsuz olmaktansa 3-5 ay belki 1 yıl belki bikaç yıl bilmiyorum bu acı ne kadar sürer. ömür boyu çatışma halinde huzursuz yaşamaktansa kendi halimde bi süre mutsuz yaşamak en mantıklısı..rabbim hayırlısını nasip etsin herkes hakkında.gerçekten zormuş bunları yaşamak..

Inan aşk bilmem neymis hepsi gecici huzurub yoksa o evlendigin adam sana öyle itici gelir ki. Seni sevIorsa kabul eder kabul etmiyorsada otursun annesiyle. Berbaer oturanlar evlilik mi yaşiyorsn saniyorsun bütün gün huzursuzlar annen şunu ysoti annen bunu yapti evlilik değil o. Özel haystin sifir

Evim var dıye kendisini birşey mi oldum sanıyormuş kv niz ibadetını yapanı küçümsüyor kimin kimden üstünü olduğunu ancak Yaradan bilir.

Şimdi ayrılmazsanız evlenince hiç şikayet etmeyin. Çünkü bile bile lades demiş olacaksınız.

Yok istediğimde duşa giremiyorum, evin hizmetçisi gibiyim, bi odaya tıkılı kalmaktan yoruldum, biyere giderken bile kv bizimle geliyor, baş başa kalamıyoruz, kocam hep annesini dinliyor, sürekli kv ile zaman geçirmekte bıktım, evde istediğim gibi takılamıyorum vs vs vs daha sayayım mı?

Hiç bana göre yaşam tarzı değil. Tasvip etmiyorum kayınvalide ile birlikte yaşamayı..

Ben bı arkadaşımdan yanı duymustum kv sı gelini 2 gün duşa gırdi dıye ne azgınlıgını bıraktı gelınıne ne gece gece oğlunu yorduğunu onlarda aynı evde oturuyotkardı gelşnş de arkaddşım olurdu kv kapılarını dinlermiş kacc kere yakalamış neler var neler

Bak canım evlilik güzel sevdiğinle olmak ama karışanın edenin olmadığı zaman. Ben senin yerinde olsam çoktan boşanmıştım biliyorum kendimi yapamam. Bide evlilik o değil yani ayrı yuva kurmaktır. Aşk olur sana zorunluluk, mecburilik.. 4 yıl sonra dublex? Yani yine berabersiniz. Altlı üstlü oturma, aynı evde oturma aynı bence. Bide yeni almışlar evi hayatta satıp yeni ev almazlar..

Haha yok ya neler var.. Şaka gibi ama gerçek malesef.

Y
Insallah bu seferde tutuemasinlar yok cikmaIn diye

Yok Allahtan eşimde çok net bu konuda bende çok iyi biliyo eninde sonunda gideceğimizi o yüzden bişey diyemiyo ... Zaten bi oğlu daha var evde :)))) bu ayrıntıyı unutmuşum yazmayı :))) evliydi biz evlendiğimizde , bizden birkaç ay sonra boşanıp geldi .... O yüzden yalnızda değil otururlar baş başa ben aradan sıyrılıyımda :)))

Tövbe ozaman oglu bir zahmet haddini bildircek

Neeee birde kayninmi var ayni evde offff cok zor

Bir an önce bir zahmet hatta hemen

merhaba arkadaşlar olayları sizede yazacaktım ama kendimi ancak toparladım yeni aklıma geldi.. gerçekten kayınvalide ile yaşamak zordur evet ama anlaşmak da çok zormuş..ben bitirdim zor oldu ama bitirdim..şuan daha rahatım en azından..evet seviyordum ama annesiyle hiç anlaşamadığımızı farkettim. rabbim gösterdi bişeyleri çok şükür..herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin rabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…