- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
Sen bence ayrılamayacaksınçok zormuş bu işler kızlar..nişanlımla konuştum dün.annesiyle birlikte yaşamak istemediğimi söyledim güzelce nedenlerini de söyledim. bana önerisi çok komikti 4yıl sonra evin kredisi bitince dubleks ev alıp altlı üstlü oturacakmışız o zaman evlerimiz ayrı oluyormuş...4yıl kısa bir zaman mı 4yıl benim için çok uzun..ben onun için mücadele etmiyormuşum fedakarlık etmiyormuşum yaşamadan bilemezmişim onu bir karar vermeye zorlamayacakmışım vs vs... şuan konuşmuyoruz bir süre ikimizde düşünüp ona göre karar vereceğiz..ama dediğim gibi anneden ayrılma gibi bir düşünce yok beyefendide...
Insallah bu seferde tutuemasinlar yok cikmaIn diyeİş kurmuştuk kredimiz vardı çok yüklü o yüzden ,şimdi bitti sayılır bi iki Ay'ı kaldı bide doğum yapıcam lohusalıkta bitsin ondan sonra çıkıyoruz allahın izniyle ....
Inan aşk bilmem neymis hepsi gecici huzurub yoksa o evlendigin adam sana öyle itici gelir ki. Seni sevIorsa kabul eder kabul etmiyorsada otursun annesiyle. Berbaer oturanlar evlilik mi yaşiyorsn saniyorsun bütün gün huzursuzlar annen şunu ysoti annen bunu yapti evlilik değil o. Özel haystin sifirvalla hepinizde çok haklısınız...bitirme aşamasındayım bikaç gündür konuşmuyoruz..kafamdaki bitirmek ama buna kendimi hazırlamak noktayı koymak gerçekten zormuşş..ki bütün hayallerinizi onunla yaptıktan sonra..ama ömür boyu mutsuz olmaktansa 3-5 ay belki 1 yıl belki bikaç yıl bilmiyorum bu acı ne kadar sürer. ömür boyu çatışma halinde huzursuz yaşamaktansa kendi halimde bi süre mutsuz yaşamak en mantıklısı..rabbim hayırlısını nasip etsin herkes hakkında.gerçekten zormuş bunları yaşamak..
Evim var dıye kendisini birşey mi oldum sanıyormuş kv niz ibadetını yapanı küçümsüyor kimin kimden üstünü olduğunu ancak Yaradan bilir.merhaba, büyük ihtimalle bir çok kişinin yaşadığı bir durum ama bende fikir almak istedim. Biz 5 yıllık birlikteliğimizin sonucunda 7ay kadar önce nişanlandık. Annesiyle birlikte yaşıyorlar ve annesine de düşkün. annesinide takdir etmiyor değilim çalışmış okutmuş tek çocuğu elinden geleni yapmış. şimdi yeni birlikte ev aldılar ve onu ödüyorlar.Korkum kendimi o evde fazlalık hissetmek..
Benim sorunum aslında evlendikten sonra bir ömür birlikte yaşamak. nişanlımı seviyorum ama annesine bir türlü ısınamadım. bunda kaynanamın nişanlandığımızdan beri olan umursamazlıkları, ailelerin birbirinden çok farklı olması ve bizimkilerin ısınamaması onlarında kendilerini sevdirme adına hiçbir şey yapmamaları çok etkili.. Hiçbirşeyden kastım arayıp sormalar iletişim kurma çabalarının olmaması. Annem kaynanam aramıyor diye bikaç kere aradı kaynanam hala oralı değil bi kezde ben arayıp hal hatır sorayım demez. nişanlımda ayda bir ya arar ya aramaz kaç kere bu yüzden kavga etmemize rağmen. Bİrde şu varki farklı şehirlerdeyiz nişandan 7 ay sonra bir defa geldiler ve ufacık bir hediye dahi getirmemişler. Bizde gelin kıza boş gidilmez.En azından ufakta olsa bişey getirilir. doğal olarak ailemde bunları sorun ettiler.Gelinlik bindallı aldık ama başka birşey almadılar. annem o kadar söyledim şunlar şunlar yapılacak diye kaynanan duymazdan geldi dedi. Bu umarsamazlık beni yoruyor. daha da kötüsü birlikte yaşayacağımız için beni düşündürüyor.
Benim ailem dinini yaşayan bir aile onlar tam tersi. Son geldiğinde kaynanam namaz kılmakla bişey olmuyor bizim komşu namaz kılar eder ama ev bile almadı tarzında bi konuşma yapmış. Annemin tuhafına gitti tabi bunu bana dediğinde şok oldum. Dini yaşamıyor olabilir ama bu bana inançsızlık gibi geldi.Bunu birde bizimkilere söylemesini anlayamadım gerçekten..
ooffff işin içinden çıkamıyorum...
Ben bı arkadaşımdan yanı duymustum kv sı gelini 2 gün duşa gırdi dıye ne azgınlıgını bıraktı gelınıne ne gece gece oğlunu yorduğunu onlarda aynı evde oturuyotkardı gelşnş de arkaddşım olurdu kv kapılarını dinlermiş kacc kere yakalamış neler var nelerŞimdi ayrılmazsanız evlenince hiç şikayet etmeyin. Çünkü bile bile lades demiş olacaksınız.
Yok istediğimde duşa giremiyorum, evin hizmetçisi gibiyim, bi odaya tıkılı kalmaktan yoruldum, biyere giderken bile kv bizimle geliyor, baş başa kalamıyoruz, kocam hep annesini dinliyor, sürekli kv ile zaman geçirmekte bıktım, evde istediğim gibi takılamıyorum vs vs vs daha sayayım mı?
Hiç bana göre yaşam tarzı değil. Tasvip etmiyorum kayınvalide ile birlikte yaşamayı..
valla hepinizde çok haklısınız...bitirme aşamasındayım bikaç gündür konuşmuyoruz..kafamdaki bitirmek ama buna kendimi hazırlamak noktayı koymak gerçekten zormuşş..ki bütün hayallerinizi onunla yaptıktan sonra..ama ömür boyu mutsuz olmaktansa 3-5 ay belki 1 yıl belki bikaç yıl bilmiyorum bu acı ne kadar sürer. ömür boyu çatışma halinde huzursuz yaşamaktansa kendi halimde bi süre mutsuz yaşamak en mantıklısı..rabbim hayırlısını nasip etsin herkes hakkında.gerçekten zormuş bunları yaşamak..
Ben bı tanıdıktan duymustum gelini 2 gün duşa gırdi dıye ne azgınlıgını bıraktı gelınıne ne gece gece oğlunu yorduğunu onlarda aynı evde oturuyotkardı gelşnş de arkaddşım olurdu kv kapılarını dinlermiş kacc kere yakalamış neler var neler
Insallah bu seferde tutuemasinlar yok cikmaIn diye
Tövbe ozaman oglu bir zahmet haddini bildircekBen bı arkadaşımdan yanı duymustum kv sı gelini 2 gün duşa gırdi dıye ne azgınlıgını bıraktı gelınıne ne gece gece oğlunu yorduğunu onlarda aynı evde oturuyotkardı gelşnş de arkaddşım olurdu kv kapılarını dinlermiş kacc kere yakalamış neler var neler
Neeee birde kayninmi var ayni evde offff cok zorY
Yok Allahtan eşimde çok net bu konuda bende çok iyi biliyo eninde sonunda gideceğimizi o yüzden bişey diyemiyo ... Zaten bi oğlu daha var evde :)))) bu ayrıntıyı unutmuşum yazmayı :))) evliydi biz evlendiğimizde , bizden birkaç ay sonra boşanıp geldi .... O yüzden yalnızda değil otururlar baş başa ben aradan sıyrılıyımda :)))
Bir an önce bir zahmet hatta hemenY
Yok Allahtan eşimde çok net bu konuda bende çok iyi biliyo eninde sonunda gideceğimizi o yüzden bişey diyemiyo ... Zaten bi oğlu daha var evde :)))) bu ayrıntıyı unutmuşum yazmayı :))) evliydi biz evlendiğimizde , bizden birkaç ay sonra boşanıp geldi .... O yüzden yalnızda değil otururlar baş başa ben aradan sıyrılıyımda :)))
teşekkür ederim..çok net açıklamış orda da arkadaş..başta iyi bile olsa sonradan devamı iyi olanı duymadım.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...dan-sonra-soyledikleriniz-gercek-oldu.827936/
bu konuyu oku bence konu sahibi