nişanlıyım ve kaynanamla bir ömür düşünemiyorum...

6 senede neler değişmiyor ki canım.Çocuk doğsa ilk okula gidiyor
Yani birlik oturmak ilişkinizi yıpratır gibime geliyor.
Tabiki karar senin iyice düşün taşın.Nişanı atarsam ailem ne der diye düşünmeyin

ayıbı bilen insanın yatak odasında ne işi var? çarşafla ne işi var? :)
Şoktayim inan benim.kv bende bir kere kaldi oda hamileydim esimde is icon yurt disindaydi. Beni hamile.birakmakmistemedi öLe isarla gel yanimda yat dedim yatti.ikinci gün gitti oturma odainda koltukta yattimcarsfi birak kadin yatak odamda uyumaya cekindi ki ben kendim bosver gel dedim.hayatta öyle birseyimi acip kurcalamaz. Tabi ayni evin icinde belki farkli ama ben kv olsam asls gelinimin odasina girmem bana ne carsafindan

Ne oldu boşandin mi evimi ayirdin

çok zormuş bu işler kızlar..nişanlımla konuştum dün.annesiyle birlikte yaşamak istemediğimi söyledim güzelce nedenlerini de söyledim. bana önerisi çok komikti 4yıl sonra evin kredisi bitince dubleks ev alıp altlı üstlü oturacakmışız o zaman evlerimiz ayrı oluyormuş...4yıl kısa bir zaman mı 4yıl benim için çok uzun..ben onun için mücadele etmiyormuşum fedakarlık etmiyormuşum yaşamadan bilemezmişim onu bir karar vermeye zorlamayacakmışım vs vs... şuan konuşmuyoruz bir süre ikimizde düşünüp ona göre karar vereceğiz..ama dediğim gibi anneden ayrılma gibi bir düşünce yok beyefendide...

4 yıl sonra alacağınız Dublekstede birlikte oturacaksınız sonucta tatlım, değişen bişey olmayacak ki! Bence ne yap ne et nişanlını ikna et, olmuyorsada ileride mutsuz olacağına Nişanı at iki gün üzülürsün. Nişan atmak kötü bişey değil, anlaşamıyorsanız ayrılmak gerekir, nihayetinde Tanıma evresi.

Kesinlikle birlikte oturmayın. Yazık edersiniz kendinize.
Gerçekten seviyorsa deyince çok klasik olacak ama eğer öyleyse senin için ayrı bir evde yaşayabilir.
Aynı evde yaşamayı göze alıyorsanız bir şey demem okey.
Fakat özeliniz olmayacak. Belki evde iç çamaşırlarınızla gezmek isteyeceksiniz. Belki eşinize akşam yemeği sürprizi yapmak isteyeceksiniz. Sonuçta yeni evli olacaksınız ve birbirinizi öpüp koklama kısımları sadece yatak odasında olacak değil. Her an her yerde öpmek isteyebilirsin. Rahat olamayacaksın. Neden? Annesi var çünkü.
Genel olarak bu tarz şeylere değindim. Cinsellik önemli çünkü. Gerçekten önemli.

Altlı üstü oturmak da aynı şey canım
Sen inanıyor musun kadının tek başına evinde oturacağını
Eşine ben yalnızım diyecek akşama kadar sizde oturacak yatmadan yatmaya gidecek
Ha sen hem onun hem de kendi evine bakacaksın, iki evin yemeği temizliği her şeyi sana kalacak
Yaşamadan bilinmeyecek bir şey yok,
Neden sen fedakarlık yapacaksın ki, o yapsın annesinden uzağa taşınsın
Bence bu işi uzatıp canını daha fazla yakma canım,
Ayrılmayacağı belli annesinden, seni ikna etmeye çalışacak kendisi ikna olmayacak.

Annesinden ayrilmiyorsa sen ayril 4 yil beraber ev alincakta 4 yil ha ayni ev aha dublex arkdasin dedigi gibi. Madem öyle otursun annesiyle. O annesini tutacak her zaman sen haklibile olsan. Fedakarlikmis o senin icin yakin ama ayri bir ev tutma fedakarligi yapmiyor. Sakin sakin sakin kabul etme

bence bu tür konularda biraz empati yapmak lazım. kayınvalidenizin yerine koyun kendinizi. ilgisizliği vs bir yana ama oğlundan başka kimsesi yoksa ne yapsın kadın. bunun ilerisi yaşlılığı var. eninde sonunda siz bakacaksınız, huzurevine falan vermem diyorsa oğlu. biraz vicdanlı düşünmek lazım bence

Yakin bir ev tutabilir.mesela.ayni binada.... ayni evde yeni evliyle kv olmaz olmuyor

Ben moral bozmak istemem ama 4 sene çok uzun bi zaman sinir hastası olursun ben iki senedir yaşıyorum akıl sağlığım için dua ediyorum Hergün :) sonrasında da ayrı eve çıkarız dememiş yine Dubleks Alıp otururuz diyor yani yine aynı evde oturacaksınız yine bi özelimiz olmayacak ki ... Sen o benim için fedakarlık yapmıyorsun falan laflarına bakma tipik erkek duygu sömürüsü onlar ... Bence sadece sen değil ailende devreye girsin biz ayrı ev açılmazsa vazgeçiyoruz desinler ciddi set çekin ailece ... Eğer olmuyosa ayrıl çok mutsuz olursun ,Söylemek kolay tabi diye Düşünme insan yaşamadan öle düşünüyo ama yaşayan biri olarak söylüyorum ben çok ararsın bugünkü rahatını huzurunu mutluluğunu .... Hakkında Hayırlısı olsun canım sevgiler ....

İş kurmuştuk kredimiz vardı çok yüklü o yüzden ,şimdi bitti sayılır bi iki Ay'ı kaldı bide doğum yapıcam lohusalıkta bitsin ondan sonra çıkıyoruz allahın izniyle ....

Psikoljinin bozulduğu ile kalırsın
ne tuhaf ya ben hasta olmasam ve de çookkkk yaşlı olmasam tek bile olsam asla yeni bir çiftin evinde sürekli yaşamak istemezdim oğlum bile olsa ki evde bayanlar daha ev sahibidir, yani direk oğlumun karısı ile niye yaşayayımki??*
ne sıkıcı iki taraf için de zor , iş nişanlının annesinde bitiyor gibi. çok mu istiyormuş oğluyla ve gelini ile aynı evde yaşamyı? evetse neden??

Kayınvalidemin annesi 85-90 yaşında falan kadın yalnız başına yaşıyor
Hem de çocuklarına çok uzakta, her işini de yapabiliyor
Elden ayaktan düşer kendi ihtiyacını karşılayamaz hale gelince herkes bakar mecbur ayrı oturanlarda bakar o görevdir
Bir gün elden ayaktan düşer yine sana kalır diye en baştan kabul etmek yanlış bence
Kadın belki 15 sene sonra o hale gelecek diye 15 sene neden aynı evde otursun
Yakın bi yerden tutsunlar 3 günde bir görüşürler
Bundan fazlası bence konu sahibine yazık
Eşinin annesi yalnız kalmasın diye kız neden kendi istediği gibi bi evlilik yapmasın ki ona da yazık
İnsan bir kere geliyor dünyaya
Oğlan annesine bu kadar düşkünse ya evlenmicek ayrılmıcak dizinin dibinden ya da oturmaya razı birisini kabul edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…