Nişanlıyım Kayınvalidem hakaret etti.. Ne yapacağım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sarp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evlat anadan ana evlattan asla vazgeçemez umarım ilerde sorun yaşamazsın.
Mutluluklar...

Annene Allah'tan rahmet diliyorum nur içinde yatsın mekanı cennet olsun.
Annen hakikaten ruh hali yerinde ve düzgün bir insanmış ki tıpkı benim de tasvip
Ettiğim gibi davranacak bir evlat yetiştirmiş.
Ancak eşinin annesi de nihayetinde anne iyi yada kötü sana yapılan bir haksızlığı
hazmedemiyorsun haklısın sen akıl sağlığı yerinde birisin o nedenle benim nacizane tavsiyem
kayınvalidenin davranışlarını önemsemen ve ilişkine bakman

kadın ruh hastası ve iyi bir aktrismiş dogrusu
not yazmalar falan tam filimlik
Allah akıl fikir versin

canım herşeye rağmen mutlu olmaya bakın. benim eşimin aileside aynı şeyleri ve hatta daha fazlasını yaptı ama ayırmayı başaramadılar. halada uğraşıyorya pes diyorum. eşim sinirden çok hasta oldu şimdi oda görmek istemiyor ailesini. böyle aileler maalesefki var canım önemli olan eştir gerisi yalan.

psikopatmıdır nedir?
korkmuyormusunuz bu kadından ben yan yana oturmaya çekinirim iyice tırstım

bu konuda önemli olan nişanlınızın tavrı.. annesi bunca şey yaparken o haddini bildiremiyor mu canım bu kadın sizi bu kadar eziyor?

şimdi böyle sessiz kalırsa evlenince ne olucak lmaz:

benim yaşadıklarım yanında senin ki ne ki canım. ben ne küfürler ne hakaretler işittim nişanlımın ablası olacak kadından sadece bend e değil annem de. nikahıma 12 gün var ve nişan attık. ama hala görüşüyoruz. sonumuz e olacak bilmiyorum. bi mucize lazım. aslında sana akıl verebilecek en son kişi bile değilim. sadece teselli etmek istedim.daha beterleri de var

ayy inanmıorum.ne çirkef kadınmış o öle ya .şok oldm walla .terbiyesz kendisiymiş .walla ben olsaydm bu lafların altında hiç kalamazdm . . . lmaz:

ınanmıyorum nasıl olur böyle bişey yaa bence daha yolun başındayken birkez daha düşün derim. Huzur bozmaya birebir bi kaynana var karşında ayıp ya sen ne yaptın bu kadar ağır laflar konuşuyor ne hakkı var ay sinir oldum yaaa bu nasıl bir terbiyesizliktir.

felaket gerildim.valla sende iyi sabır varmış canım.eğer nişanlını seviyorsan kayınvalidene inat birbirinize tutunun.mutlu olun ve özelliklede onun bulunduğu ortamlarda dahada mutlu görünün.ablanlarının araması konusunda ise tereddütte kaldım ben açıkcası.şimdi arasalar bi türlü aramasalar bi türlü.aramasalar diğer arkadaşların dediği gibi sahipsiz sanacaklar.arasalarda karşıdaki insan muhattaba alınacak,konuşulacak bi tip değil.ablan ne kadar saygılı olsada onun amacı yapıcı değil yıkıcı olmak olduğu için yine yapacağını yapacak ve ortamı iyice bulandıracak.ablan iyi konuşsada,yani çok yumuşak yapıcı bir tavır sergilesede bu sefer ilerde az aramadınız zamanında gibi laflar edebilir.kayınvalide adayını iki kez görsende bizden iyi tanıyorsun kararı en doğru sen verirsin canım.Allah yardımcın olsun

ne kadar ailemi sildim desede nişanlın bu imkansız bu sözümü unutma bende yaşadım neler oldu ama maalesef insan ailesini silemiyor.

Ne insalar var yahu klava:
Sok oldum gercekten ben senin yerinde olsaydım asla ve asla bu lafların altında kalmazdım, iyi dayanmıssın gercekten takdir ettim seni arkadasım.
Insallah hakkınızda hayırlısı olur, insallah.. :Saruboceq:

canım zor bir durum bence hiç ablanları sokma araya, nişanlına da ya annen ya ben bu ömür boyu böyle olacak ben daha o kadına ne anne derim ne yüzüne bakarım işine geliyorsa de yok olmaz zamanla düzelir diye şeyler varsa kafanda bugünden bırak git de anlasın nişanlın.

yorum lar fazla olduğu için arada yazılan ları okuyamıyor olabilrsinbiz arkadaşlarım
yineliyorum
ağustosta evleniyorum kayınvalideyi birdaa hiç görmedim hiç konuşmadım düdğnüme deçağırmıyoruz onları şiödi çok mutluyum
hazırlık yaptığım için pc nin başımda değilim arada gelip okuyoırum

bana kalırsa birileri kayınvalidenizi dolduruşa gtirmiş, yada karaktersizin biri, ama nişanlınızın sizden tarafta olması da bence çok yerinde bi davranış, hiçbirşey yapmadığınız halde bu şekilde sizeh akaretlerde bulunduysa dediim gibi dolduruşa gelmiş olabilir, ayrıca evin her yerine öyle acayip notlar bırakması da sanki kayınvalidenizin dengesiz birisi olduğu izlenimini verdi bana, ailelerin araya girmesi konusuna gelince, bu hem iyi hem kötü olabilir, ailenizi siz tanıyorsunuz, nişanlınızın ailesini de nişanlınız, yani bu durum sizce daha kötü şeylere vesile olabilir mi, yok eğer olmaz konu tatlıya bağlanıp çözümlenebilir diyorsanız büyükleri aray asokmakta fayda var, yok iş daha kötüye gider diyorsanız da bırakın nişanlınız halletsin bunu, o ne söylerse söylesin belki çok sorun olmaz ama dışarıdan birisi gık dese kıyametler kopabilir, o açıdan söyüyorum, dediğim gibi bunun kararını ortak verin, ailelerinizi siz tanıyorsunuz çünkü, evlendikten sonra da ilişkilerinizi mesafeli tutmakta yarar var, en doğru kararı siz vereceksiniz bence

canım walla işin zor hemde çok zor. kaynana şimdiden böyle yapıyorsa ileride sana nefes bile aldırmaz. farklı şehirlerde bile olsanız yine aynı olur. bende çünkü evlendikten sonra kaynanam gilden ayrı bir şehire gittim ama rahat durmadılar hergün tlf la arayıp huzursuz ettiler bizi. allah yardımcın olsun diyorum ama sen yetimsin ALLAH BIRAKMAZ HAKKINI.

Kadının sana annelık babalık yapması gerekırken dÜŞmanlık sergılıyor. ınŞallah allah hakkından gelır. Sana da yardım ve sabır verır.

teşekküür edrim arkadaşalrım gelişmleri burdan yazağım tekrar görüşmek dileğiyle

Yok artık yahu:1shok: Bu da ne böyle???
Bence sizi kesinlikle onaylamamış,bu kadar çirkinleşince de ayırabilirim sanmış olmalı..Altında başka neden aramaya gerek yok
Anne babanızın olmaması da bir faktör tabiki..Sahipsiz gibi görmüş sizi..Çekinecek kimsesi yok..
Bence hiç muhattap olmayın.Evlenirseniz eşiniz bir süre sonra mutlaka barışmayı teklif edecektir.Aynı yollardan ben de geçtim.Barışsanız bile mesafenizi korumanızı öneriyorum.Aksi takdirde çok üzülürsünüz.ınsanlar kolay kolay değişmezler:1no2:

şu andabarışıcak gibi değiller zaten ben hiç muhatap alamdım bir daha görmedim kobuşmadım
oğullarına hakaret davası açmışlar nişanlımda savunma hazırladı arabası babasını üzerine olduğu için onu istiyormuş nişanlımda banka dekontları benim elimde diyor ispatlayabilirse arabayı kurtarcak
bunlar benden öncede gerginlermiş zaten hiç analaşamıyorlarmış

şmdi davalık oldular bu kadar olaydan sonra barımazlar herhealde

barşırlrsada yuh dserim yani ben konuşmama ozaman da ben açarım dedim hakaret davasını sen ne istersen yapabilirsin dedi

sonuna kadar haklısın dedi bana

yuh diyorum başkada bişiy demiyorum...
insan öz oğluna böyle yapıyorsa artık..
hakaret davası açmaya kadar varmış olay!
düğününde umarım bişiyler yapmazlar!
gelişmeleri bizlere bildir sarp..
mutluluklar diliyorum size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…