Merhabalar. 2.5 yıl sevgili olduğum ve beraber yaşadığım adamla 2 aylık nişanlıyım. Yüzük takılana kadar elle tutulur sıkıntılarımız yoktu. İşin içine aileler girince hem onun ailesi hem benim ailem değişti. Ailesi isteme günü ne konuşulduysa tamam dedi. Düğün istemedim, nişan istemedim ev içinde soz-nisan kestik. Ama şimdi onun anne baba ayrı zaten ikisi de farklı kem kum ediyor.Ev eşyalarını nişanlımın üstüne yıkmak istiyorlar. Nişanlımı çoğu konuda yarıyolda bıraktılar, nişanlım da farkında çok ana kuzusu bir insan değil zaten ama evlenene kadar dişimi sıkıyorum diyor. İstekleriniz bitmiyor şöyle yapamayız böyle olmaz falan sürekli bir verdikleri sözlerden dönme peşindelerdi bu haftaya kadar. Biz nişanlımla çok ağır kavgalar etmeye başladık,kendisi de sürekli ne istersen yapilacak diyor ama bende ağır panikatak var sürekli olumsuz sürekli karamsarlık var. Yüzük takılana kadar böyle değildim. Ailesinden nefret eder oldum. Benim ailemin beklentileri içinde boğuldum. Set ve bilezik istendi onun ailesi tamam dedi şimdi en ufak olayda zaten ülke kötü durumda vb diyorlar oysa ben ailemin ne isteyeceğini 2 yıldır söylüyorum ekstra bir şey yok.Bir de özellikle annesi inanılmaz kendini öven,surekli sallayan, şöyle böyle yaparız deyip de iş başa düşünce hava cıva çıkan türden.Benim ailem nikahı erteleyelim diyor, kafayı yedim artık. Daha 2 ay var nikaha ama biz 2 kere yüzük atma noktasına geldik,ben de çok darlıyorum ama onun ailesi de böyle yapmadıkça anlamıyor. Annem arayıp nikahı erteleyelim bence bahara demek istiyor. Ne yapmalıyım bu konuda inanın kafayı sıyırdım.