Annem ve babam bu duruma alışsın ben daha çabuk alışırım ama onları o halde görünce vicdan azabı çekiyorum herşeyin kötüsünü düşünüyorum haliyle onlar tedirginse demekki bı yanlış yapıyorum herşey çok kötü olcak gibi düşünüyorum hep ama sonra nişanlımı ne kadar sevdiğim geliyor aklıma kendi kendime telkin veriyorum elden bişey gelmiyor gurbette çek çare çocuk diyolarSeni çok iyi anlıyorum gurbette biri olarak. Benim 14 saat var ailemle aramda. Ilk başta gözü karaydım ne olacakki istediğim zaman giderim uçakla 1 buçuk saat diyodum ama evlendikten sonra çöküyor o yalnızlık. Çok zor oldu benim için. Eşimle mutlu bi evliliğim var senede 2 bazen 3 kere gidiyorum ailemin yanina ama yok yine de o yalnızlık hissi geçmiyor. Sana nişanı at diyemem senin mesafen çok azmış. Gider gelirsin daha sık. Evlilik psikolojisi sarmış biraz da ondan hassassin. Mecbur alışacaksın canım. Nisanlini seviyorsan alışacaksın. Kimse babasının evinde kalmıyor napalim hem ağlarız hem gideriz gurbetlik zor oluyor evet ama inan galiba ona da alışıyor insan. Annen baban da alışır zamanla