- 30 Temmuz 2017
- 873
- 846
- 103
İstersen 17 yildir bereaber ol,aklinda ufacik bi soru isareti varsa birak don git yoluna kardesim.7 yıldır beraberiz uzaktan ilişki bizimkisi 1. Yıl beraberdık ilk görüşte aşık olduk birbirimize... sonra babası iflas edince borçlar vs nişanlım toparlamak için gitti ücretli asker oldu toparladıda birikiminide yaptı. Uzakta yürütmeye calıstıgımz ıcın bu ilişkiyi tabiki çok inişli çıkışlı ve ayrılmalıda oldu ama yine bir araya geldik. Şimdi 6 aydır nişanlıyız. Nişanlımla saçma bir sebepten 2 ay boyunca konusmadık nişan atıydum sonra yıne bıraraya geldık. Şimdi emin değilim korkuyorum artık sanki iyi tanıyamıyormuşum gibi hiisedyrum soğuk ilgisiz odun gibi bişey oldu arkadaşlarının yanında veya ailelerim yanında uzak duruyor benden elimi tutmuyor yada sarılma vb gibi şeyler yok ben yapıncada rahatsız oluyo niye dıye sordugumda ayıp diyo şimdi düğün tarıh vs bellı oldu bu gün ailesi bize geldi tişört ve bol paça pantolun giydim tişörtü içine soktum kemerimi taktım annesı geldı oturdu ıkı sohbet ettık sonra kayınoederın bu kıyafetınden rahatsız olmuştur hiç sevmez böyle yiğenlerinede ikazda bulunur hep öyle biri falan diye konustu bana modum bır anda düştü yanlış anlama ama yapısı boyle falan dedı onun yanında uzun bısey gıy falan dedı cok sınırlendım normaldede dekolte gıymem mını falan gıymem pant ve tişörte böyle laf söyledi kalktım yanından suratım düştü haliyle anladı işin kötü tarafı ailemde onları destekliyor haklılar vs gibi bopuluyor gibi hissedyrum neşem kalmadı hiç bir taraftan bir savaş halınde gibi hissedyrum kendimi nişanlımda kılık kıyafetıme karısıyor dekolte mini vs hatta iççamaşırı izinin görünmesine falan takık dikkat edıyrum onda ama ben cok kötüyüm normalmi bu yoksa benmi anormalim lütfen nişanlımdanda ayrılamıyrum işimdede sıkntılarım var tazminarımı almak istigorum 8 yıl oldu istifa edemiyorum evlenirsem tazmınatımı alıp işimi kurcam dıye düşünüyorum elim kolum bağlandı napıcam ben
Bence karşı tarafların ne istediği belli. Siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz. Kimse kendini saklamıyor bu süreçte. Ya kabullenip evlenecek siniz. Fakat bu kafa yapisidna biriyle kendi hayatımı kuracağım kısmını unutun .7 yıldır beraberiz uzaktan ilişki bizimkisi 1. Yıl beraberdık ilk görüşte aşık olduk birbirimize... sonra babası iflas edince borçlar vs nişanlım toparlamak için gitti ücretli asker oldu toparladıda birikiminide yaptı. Uzakta yürütmeye calıstıgımz ıcın bu ilişkiyi tabiki çok inişli çıkışlı ve ayrılmalıda oldu ama yine bir araya geldik. Şimdi 6 aydır nişanlıyız. Nişanlımla saçma bir sebepten 2 ay boyunca konusmadık nişan atıydum sonra yıne bıraraya geldık. Şimdi emin değilim korkuyorum artık sanki iyi tanıyamıyormuşum gibi hiisedyrum soğuk ilgisiz odun gibi bişey oldu arkadaşlarının yanında veya ailelerim yanında uzak duruyor benden elimi tutmuyor yada sarılma vb gibi şeyler yok ben yapıncada rahatsız oluyo niye dıye sordugumda ayıp diyo şimdi düğün tarıh vs bellı oldu bu gün ailesi bize geldi tişört ve bol paça pantolun giydim tişörtü içine soktum kemerimi taktım annesı geldı oturdu ıkı sohbet ettık sonra kayınoederın bu kıyafetınden rahatsız olmuştur hiç sevmez böyle yiğenlerinede ikazda bulunur hep öyle biri falan diye konustu bana modum bır anda düştü yanlış anlama ama yapısı boyle falan dedı onun yanında uzun bısey gıy falan dedı cok sınırlendım normaldede dekolte gıymem mını falan gıymem pant ve tişörte böyle laf söyledi kalktım yanından suratım düştü haliyle anladı işin kötü tarafı ailemde onları destekliyor haklılar vs gibi bopuluyor gibi hissedyrum neşem kalmadı hiç bir taraftan bir savaş halınde gibi hissedyrum kendimi nişanlımda kılık kıyafetıme karısıyor dekolte mini vs hatta iççamaşırı izinin görünmesine falan takık dikkat edıyrum onda ama ben cok kötüyüm normalmi bu yoksa benmi anormalim lütfen nişanlımdanda ayrılamıyrum işimdede sıkntılarım var tazminarımı almak istigorum 8 yıl oldu istifa edemiyorum evlenirsem tazmınatımı alıp işimi kurcam dıye düşünüyorum elim kolum bağlandı napıcam ben
Tazminat en son derdin olsun. Bi sebeple alırsın, onlar kovar vs.7 yıldır beraberiz uzaktan ilişki bizimkisi 1. Yıl beraberdık ilk görüşte aşık olduk birbirimize... sonra babası iflas edince borçlar vs nişanlım toparlamak için gitti ücretli asker oldu toparladıda birikiminide yaptı. Uzakta yürütmeye calıstıgımz ıcın bu ilişkiyi tabiki çok inişli çıkışlı ve ayrılmalıda oldu ama yine bir araya geldik. Şimdi 6 aydır nişanlıyız. Nişanlımla saçma bir sebepten 2 ay boyunca konusmadık nişan atıydum sonra yıne bıraraya geldık. Şimdi emin değilim korkuyorum artık sanki iyi tanıyamıyormuşum gibi hiisedyrum soğuk ilgisiz odun gibi bişey oldu arkadaşlarının yanında veya ailelerim yanında uzak duruyor benden elimi tutmuyor yada sarılma vb gibi şeyler yok ben yapıncada rahatsız oluyo niye dıye sordugumda ayıp diyo şimdi düğün tarıh vs bellı oldu bu gün ailesi bize geldi tişört ve bol paça pantolun giydim tişörtü içine soktum kemerimi taktım annesı geldı oturdu ıkı sohbet ettık sonra kayınoederın bu kıyafetınden rahatsız olmuştur hiç sevmez böyle yiğenlerinede ikazda bulunur hep öyle biri falan diye konustu bana modum bır anda düştü yanlış anlama ama yapısı boyle falan dedı onun yanında uzun bısey gıy falan dedı cok sınırlendım normaldede dekolte gıymem mını falan gıymem pant ve tişörte böyle laf söyledi kalktım yanından suratım düştü haliyle anladı işin kötü tarafı ailemde onları destekliyor haklılar vs gibi bopuluyor gibi hissedyrum neşem kalmadı hiç bir taraftan bir savaş halınde gibi hissedyrum kendimi nişanlımda kılık kıyafetıme karısıyor dekolte mini vs hatta iççamaşırı izinin görünmesine falan takık dikkat edıyrum onda ama ben cok kötüyüm normalmi bu yoksa benmi anormalim lütfen nişanlımdanda ayrılamıyrum işimdede sıkntılarım var tazminarımı almak istigorum 8 yıl oldu istifa edemiyorum evlenirsem tazmınatımı alıp işimi kurcam dıye düşünüyorum elim kolum bağlandı napıcam ben
Ailende onlardan yana7 yıldır beraberiz uzaktan ilişki bizimkisi 1. Yıl beraberdık ilk görüşte aşık olduk birbirimize... sonra babası iflas edince borçlar vs nişanlım toparlamak için gitti ücretli asker oldu toparladıda birikiminide yaptı. Uzakta yürütmeye calıstıgımz ıcın bu ilişkiyi tabiki çok inişli çıkışlı ve ayrılmalıda oldu ama yine bir araya geldik. Şimdi 6 aydır nişanlıyız. Nişanlımla saçma bir sebepten 2 ay boyunca konusmadık nişan atıydum sonra yıne bıraraya geldık. Şimdi emin değilim korkuyorum artık sanki iyi tanıyamıyormuşum gibi hiisedyrum soğuk ilgisiz odun gibi bişey oldu arkadaşlarının yanında veya ailelerim yanında uzak duruyor benden elimi tutmuyor yada sarılma vb gibi şeyler yok ben yapıncada rahatsız oluyo niye dıye sordugumda ayıp diyo şimdi düğün tarıh vs bellı oldu bu gün ailesi bize geldi tişört ve bol paça pantolun giydim tişörtü içine soktum kemerimi taktım annesı geldı oturdu ıkı sohbet ettık sonra kayınoederın bu kıyafetınden rahatsız olmuştur hiç sevmez böyle yiğenlerinede ikazda bulunur hep öyle biri falan diye konustu bana modum bır anda düştü yanlış anlama ama yapısı boyle falan dedı onun yanında uzun bısey gıy falan dedı cok sınırlendım normaldede dekolte gıymem mını falan gıymem pant ve tişörte böyle laf söyledi kalktım yanından suratım düştü haliyle anladı işin kötü tarafı ailemde onları destekliyor haklılar vs gibi bopuluyor gibi hissedyrum neşem kalmadı hiç bir taraftan bir savaş halınde gibi hissedyrum kendimi nişanlımda kılık kıyafetıme karısıyor dekolte mini vs hatta iççamaşırı izinin görünmesine falan takık dikkat edıyrum onda ama ben cok kötüyüm normalmi bu yoksa benmi anormalim lütfen nişanlımdanda ayrılamıyrum işimdede sıkntılarım var tazminarımı almak istigorum 8 yıl oldu istifa edemiyorum evlenirsem tazmınatımı alıp işimi kurcam dıye düşünüyorum elim kolum bağlandı napıcam ben
O çatışma evlenirsen hiç bitmeyecek.İçimde çok büyük savaş veriyorum aile yapımla olsun kafa yapılarıyla olsun hep bir çatışma halindeyim kendi hayatımı kurmak istiyorum artık yıllardır emek verdım diyorum çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum temmuzdada nikah düşünüyorduk hala gelgitliyim
hepsini gec ailende geri kafalı bu adamla evlenrsen yarın birsey olursa ailen kocadır sus kaynanadır hizmet et kafasında o yuzden ayrl ve modern biribi bul mumkunse yabancı olsun valla kızlar karısan adamı hic sevmem erkek degidin evde yemek yapsın ::))) öylesine bakın ayı her yerde varr7 yıldır beraberiz uzaktan ilişki bizimkisi 1. Yıl beraberdık ilk görüşte aşık olduk birbirimize... sonra babası iflas edince borçlar vs nişanlım toparlamak için gitti ücretli asker oldu toparladıda birikiminide yaptı. Uzakta yürütmeye calıstıgımz ıcın bu ilişkiyi tabiki çok inişli çıkışlı ve ayrılmalıda oldu ama yine bir araya geldik. Şimdi 6 aydır nişanlıyız. Nişanlımla saçma bir sebepten 2 ay boyunca konusmadık nişan atıydum sonra yıne bıraraya geldık. Şimdi emin değilim korkuyorum artık sanki iyi tanıyamıyormuşum gibi hiisedyrum soğuk ilgisiz odun gibi bişey oldu arkadaşlarının yanında veya ailelerim yanında uzak duruyor benden elimi tutmuyor yada sarılma vb gibi şeyler yok ben yapıncada rahatsız oluyo niye dıye sordugumda ayıp diyo şimdi düğün tarıh vs bellı oldu bu gün ailesi bize geldi tişört ve bol paça pantolun giydim tişörtü içine soktum kemerimi taktım annesı geldı oturdu ıkı sohbet ettık sonra kayınoederın bu kıyafetınden rahatsız olmuştur hiç sevmez böyle yiğenlerinede ikazda bulunur hep öyle biri falan diye konustu bana modum bır anda düştü yanlış anlama ama yapısı boyle falan dedı onun yanında uzun bısey gıy falan dedı cok sınırlendım normaldede dekolte gıymem mını falan gıymem pant ve tişörte böyle laf söyledi kalktım yanından suratım düştü haliyle anladı işin kötü tarafı ailemde onları destekliyor haklılar vs gibi bopuluyor gibi hissedyrum neşem kalmadı hiç bir taraftan bir savaş halınde gibi hissedyrum kendimi nişanlımda kılık kıyafetıme karısıyor dekolte mini vs hatta iççamaşırı izinin görünmesine falan takık dikkat edıyrum onda ama ben cok kötüyüm normalmi bu yoksa benmi anormalim lütfen nişanlımdanda ayrılamıyrum işimdede sıkntılarım var tazminarımı almak istigorum 8 yıl oldu istifa edemiyorum evlenirsem tazmınatımı alıp işimi kurcam dıye düşünüyorum elim kolum bağlandı napıcam ben
Bir başkası istiyor diye seni sen yapan şeylerden vazgeçmemelisin.7 yıldır beraberiz uzaktan ilişki bizimkisi 1. Yıl beraberdık ilk görüşte aşık olduk birbirimize... sonra babası iflas edince borçlar vs nişanlım toparlamak için gitti ücretli asker oldu toparladıda birikiminide yaptı. Uzakta yürütmeye calıstıgımz ıcın bu ilişkiyi tabiki çok inişli çıkışlı ve ayrılmalıda oldu ama yine bir araya geldik. Şimdi 6 aydır nişanlıyız. Nişanlımla saçma bir sebepten 2 ay boyunca konusmadık nişan atıydum sonra yıne bıraraya geldık. Şimdi emin değilim korkuyorum artık sanki iyi tanıyamıyormuşum gibi hiisedyrum soğuk ilgisiz odun gibi bişey oldu arkadaşlarının yanında veya ailelerim yanında uzak duruyor benden elimi tutmuyor yada sarılma vb gibi şeyler yok ben yapıncada rahatsız oluyo niye dıye sordugumda ayıp diyo şimdi düğün tarıh vs bellı oldu bu gün ailesi bize geldi tişört ve bol paça pantolun giydim tişörtü içine soktum kemerimi taktım annesı geldı oturdu ıkı sohbet ettık sonra kayınoederın bu kıyafetınden rahatsız olmuştur hiç sevmez böyle yiğenlerinede ikazda bulunur hep öyle biri falan diye konustu bana modum bır anda düştü yanlış anlama ama yapısı boyle falan dedı onun yanında uzun bısey gıy falan dedı cok sınırlendım normaldede dekolte gıymem mını falan gıymem pant ve tişörte böyle laf söyledi kalktım yanından suratım düştü haliyle anladı işin kötü tarafı ailemde onları destekliyor haklılar vs gibi bopuluyor gibi hissedyrum neşem kalmadı hiç bir taraftan bir savaş halınde gibi hissedyrum kendimi nişanlımda kılık kıyafetıme karısıyor dekolte mini vs hatta iççamaşırı izinin görünmesine falan takık dikkat edıyrum onda ama ben cok kötüyüm normalmi bu yoksa benmi anormalim lütfen nişanlımdanda ayrılamıyrum işimdede sıkntılarım var tazminarımı almak istigorum 8 yıl oldu istifa edemiyorum evlenirsem tazmınatımı alıp işimi kurcam dıye düşünüyorum elim kolum bağlandı napıcam ben
Evlenmeeeee bu adamla kaç...7 yıldır beraberiz uzaktan ilişki bizimkisi 1. Yıl beraberdık ilk görüşte aşık olduk birbirimize... sonra babası iflas edince borçlar vs nişanlım toparlamak için gitti ücretli asker oldu toparladıda birikiminide yaptı. Uzakta yürütmeye calıstıgımz ıcın bu ilişkiyi tabiki çok inişli çıkışlı ve ayrılmalıda oldu ama yine bir araya geldik. Şimdi 6 aydır nişanlıyız. Nişanlımla saçma bir sebepten 2 ay boyunca konusmadık nişan atıydum sonra yıne bıraraya geldık. Şimdi emin değilim korkuyorum artık sanki iyi tanıyamıyormuşum gibi hiisedyrum soğuk ilgisiz odun gibi bişey oldu arkadaşlarının yanında veya ailelerim yanında uzak duruyor benden elimi tutmuyor yada sarılma vb gibi şeyler yok ben yapıncada rahatsız oluyo niye dıye sordugumda ayıp diyo şimdi düğün tarıh vs bellı oldu bu gün ailesi bize geldi tişört ve bol paça pantolun giydim tişörtü içine soktum kemerimi taktım annesı geldı oturdu ıkı sohbet ettık sonra kayınoederın bu kıyafetınden rahatsız olmuştur hiç sevmez böyle yiğenlerinede ikazda bulunur hep öyle biri falan diye konustu bana modum bır anda düştü yanlış anlama ama yapısı boyle falan dedı onun yanında uzun bısey gıy falan dedı cok sınırlendım normaldede dekolte gıymem mını falan gıymem pant ve tişörte böyle laf söyledi kalktım yanından suratım düştü haliyle anladı işin kötü tarafı ailemde onları destekliyor haklılar vs gibi bopuluyor gibi hissedyrum neşem kalmadı hiç bir taraftan bir savaş halınde gibi hissedyrum kendimi nişanlımda kılık kıyafetıme karısıyor dekolte mini vs hatta iççamaşırı izinin görünmesine falan takık dikkat edıyrum onda ama ben cok kötüyüm normalmi bu yoksa benmi anormalim lütfen nişanlımdanda ayrılamıyrum işimdede sıkntılarım var tazminarımı almak istigorum 8 yıl oldu istifa edemiyorum evlenirsem tazmınatımı alıp işimi kurcam dıye düşünüyorum elim kolum bağlandı napıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?