• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlıyım emin değilim

Whitekiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2017
25
-5
36
30
7 yıldır beraberiz uzaktan ilişki bizimkisi 1. Yıl beraberdık ilk görüşte aşık olduk birbirimize... sonra babası iflas edince borçlar vs nişanlım toparlamak için gitti ücretli asker oldu toparladıda birikiminide yaptı. Uzakta yürütmeye calıstıgımz ıcın bu ilişkiyi tabiki çok inişli çıkışlı ve ayrılmalıda oldu ama yine bir araya geldik. Şimdi 6 aydır nişanlıyız. Nişanlımla saçma bir sebepten 2 ay boyunca konusmadık nişan atıydum sonra yıne bıraraya geldık. Şimdi emin değilim korkuyorum artık sanki iyi tanıyamıyormuşum gibi hiisedyrum soğuk ilgisiz odun gibi bişey oldu arkadaşlarının yanında veya ailelerim yanında uzak duruyor benden elimi tutmuyor yada sarılma vb gibi şeyler yok ben yapıncada rahatsız oluyo niye dıye sordugumda ayıp diyo şimdi düğün tarıh vs bellı oldu bu gün ailesi bize geldi tişört ve bol paça pantolun giydim tişörtü içine soktum kemerimi taktım annesı geldı oturdu ıkı sohbet ettık sonra kayınoederın bu kıyafetınden rahatsız olmuştur hiç sevmez böyle yiğenlerinede ikazda bulunur hep öyle biri falan diye konustu bana modum bır anda düştü yanlış anlama ama yapısı boyle falan dedı onun yanında uzun bısey gıy falan dedı cok sınırlendım normaldede dekolte gıymem mını falan gıymem pant ve tişörte böyle laf söyledi kalktım yanından suratım düştü haliyle anladı işin kötü tarafı ailemde onları destekliyor haklılar vs gibi bopuluyor gibi hissedyrum neşem kalmadı hiç bir taraftan bir savaş halınde gibi hissedyrum kendimi nişanlımda kılık kıyafetıme karısıyor dekolte mini vs hatta iççamaşırı izinin görünmesine falan takık dikkat edıyrum onda ama ben cok kötüyüm normalmi bu yoksa benmi anormalim lütfen nişanlımdanda ayrılamıyrum işimdede sıkntılarım var tazminarımı almak istigorum 8 yıl oldu istifa edemiyorum evlenirsem tazmınatımı alıp işimi kurcam dıye düşünüyorum elim kolum bağlandı napıcam ben 😞

7 yıldır beraberiz uzaktan ilişki bizimkisi 1. Yıl beraberdık ilk görüşte aşık olduk birbirimize... sonra babası iflas edince borçlar vs nişanlım toparlamak için gitti ücretli asker oldu toparladıda birikiminide yaptı. Uzakta yürütmeye calıstıgımz ıcın bu ilişkiyi tabiki çok inişli çıkışlı ve ayrılmalıda oldu ama yine bir araya geldik. Şimdi 6 aydır nişanlıyız. Nişanlımla saçma bir sebepten 2 ay boyunca konusmadık nişan atıydum sonra yıne bıraraya geldık. Şimdi emin değilim korkuyorum artık sanki iyi tanıyamıyormuşum gibi hiisedyrum soğuk ilgisiz odun gibi bişey oldu arkadaşlarının yanında veya ailelerim yanında uzak duruyor benden elimi tutmuyor yada sarılma vb gibi şeyler yok ben yapıncada rahatsız oluyo niye dıye sordugumda ayıp diyo şimdi düğün tarıh vs bellı oldu bu gün ailesi bize geldi tişört ve bol paça pantolun giydim tişörtü içine soktum kemerimi taktım annesı geldı oturdu ıkı sohbet ettık sonra kayınoederın bu kıyafetınden rahatsız olmuştur hiç sevmez böyle yiğenlerinede ikazda bulunur hep öyle biri falan diye konustu bana modum bır anda düştü yanlış anlama ama yapısı boyle falan dedı onun yanında uzun bısey gıy falan dedı cok sınırlendım normaldede dekolte gıymem mını falan gıymem pant ve tişörte böyle laf söyledi kalktım yanından suratım düştü haliyle anladı işin kötü tarafı ailemde onları destekliyor haklılar vs gibi bopuluyor gibi hissedyrum neşem kalmadı hiç bir taraftan bir savaş halınde gibi hissedyrum kendimi nişanlımda kılık kıyafetıme karısıyor dekolte mini vs hatta iççamaşırı izinin görünmesine falan takık dikkat edıyrum onda ama ben cok kötüyüm normalmi bu yoksa benmi anormalim lütfen nişanlımdanda ayrılamıyrum işimdede sıkntılarım var tazminarımı almak istigorum 8 yıl oldu istifa edemiyorum evlenirsem tazmınatımı alıp işimi kurcam dıye düşünüyorum elim kolum bağlandı napıcam ben 😞
7 yılın hayrına evlenilecek biri değil 🤷 kendine yazık edersin.

7 yılın hayrına evlenilecek biri değil 🤷 kendine yazık edersin.
İçimde çok büyük savaş veriyorum aile yapımla olsun kafa yapılarıyla olsun hep bir çatışma halindeyim kendi hayatımı kurmak istiyorum artık yıllardır emek verdım diyorum çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum temmuzdada nikah düşünüyorduk hala gelgitliyim 😞

Aklınızda soru işaretleri var bence iyi düşünün bu işin sonu pişmanlık olmasın. Evlenip boşanmaktansa nişan atmak daha iyidir. Uzun süreli ilişkilerde zaten ister istemez bi yıpranma oluyor. Uzaktan daha da zor bide. İçinize sinmeyen bişeyi yapmak zorunda değilsiniz.

Yani kıyafetinizde anlattığınıza göre laf edilecek bi şey yokmuş.

Kp belli bir giyim tarzını seviyor diye bunu size dayatmaya hakları yok. Ben de erkeklerde uzun saç sevi-yorum ama kp ye saçlarını uzat demiyorum mesela. Hayret.

Nişanlınızın insanların içinde sarılmaması anormal değil. Gösterişli hareketlere lüzum yok. Ama ben nisanlinizdan sevgi hissiyati almadım. Sizi aşk anlaminda seviyor gibi hissetmedim.

Sizde de bazı şeyler tükenmiş gibi duruyor. Iyi düşünün ve bitirecekseniz tek hamlede bitirin. Aileleri katmadan ve kararınızın arkasinda durarak.

Nısan atmaya kalktığınız zaman nişanlınızın sizi sevmediğini fark edeceksiniz zaten.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

İçimde çok büyük savaş veriyorum aile yapımla olsun kafa yapılarıyla olsun hep bir çatışma halindeyim kendi hayatımı kurmak istiyorum artık yıllardır emek verdım diyorum çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum temmuzdada nikah düşünüyorduk hala gelgitliyim 😞
Siz 7 yıldır sadece tanıyorsunuz onu 7 yılda kaç kere bir araya geldiniz ki? Evleninice ayrılmak çok daha zor

siz kendi isteğinizle mazbut giyinirsiniz, hiç sorun değil.
mazbut giyinme yönünde eğiliminiz vardır hem o aile hem bu aile böyle isteyince size de bahane/motivasyon olur, hadi ona da eyvallah
ama böyle sıkıla sıkıla sinirlene sinirlene bu iş olmaz

hele nişanlıyken
hele hele ne zamandır uzaktan ilişki yürütüyorken adamın sizi bulunca kaçırmaması lazım...bunun anlamı insan içinde sarılsın etsin değil (ben de sevmem , insan içinde sarılmam öpmem vs. ki muhafazakar bir insan da değilim). ama nişanlıyken ilgi sevgi sıcaklık olmayacaksa...ohoooo. daha şimdiden soğuk ilgisiz odun..evlenince yemek yer, çok afedersiniz işini görür (!), uyur. tek başınıza evlilik yürütürsünüz uzaktan ilişki yürütür gibi.

Ailemlede çatışıyorum ailemde aynı kafada ataerkil bir aile yapısına sahibim ama ben öyle değilim ben herkes sonuçta bir birey ve kimse kimseye karısamaz kafasındaym ama nasıl yapacağımı bilmiyorum çıkamıyorum işin içinden

Ayril baris iliskilerden hayir geldigine hic sahit olmadim diyebilirim. Bence 7 sene icinde gercekten iliski kurabildiniz mi onu düsünün derim. Hep uzakta olan insani ne kadar taniyabilirsiniz. Kiyafet konusuna girmiyorum bile. Terbiyesizlik resmen. Bence iyi düsün tasin. Simdiden hep savas halindeysen sonrasi daha kötü olabilir

Ailemlede çatışıyorum ailemde aynı kafada ataerkil bir aile yapısına sahibim ama ben öyle değilim ben herkes sonuçta bir birey ve kimse kimseye karısamaz kafasındaym ama nasıl yapacağımı bilmiyorum çıkamıyorum işin içinden
Ailenden kaçıyorsun da bulduğun adam da ataerkil.
Yani yağmurdan kaçarken doluya tutulmussun.
Hani adam modern sana saygılı felan da degil.
Ailesi şimdiden bık bık konuşmaya başlamış.
Evlenince rahat mı dururlar?

Nişanlınızla uzun süredir birliktesiniz ama öyle çok tanımıyorsunuz. Uzaktan bir insanı ne kadar tanıyabilirsiniz?
Eğer içinize sinmiyorsa ayrılın dünyanın sonu değil

Nişanlınız ve ailesi de çok farklı değil ki. Iyi düşünün bence aman kaçayım kurtulayım derken daha kötü duruma düşmeyin.

Şöyle ki giyim tarzınıza ilgili birçok yorum var aynen katılıyorum giyim tarzınız sizin tercihiniz bu noktada taviz vermeyin, bir diğeri yakın davranmama meselesi yalnızken yada büyükler yanınızda yokkende kırk yabancı gibi ise sizi duygusal anlamda doyurmuyorsa çok büyük bir sorununuz var demektir. İnsanların toplum içinde mic mic olmasını bir çok kişi doğru bulmaz ki bencede bunlar özel olmalı ,ama derseniz ki bni yok sayıyor hiç bir şekilde ilgilenmiyor gittiğimiz yerde elinde olsa yok edecek o zaman kaçarak uzaklasin

Gelgitli isen hiç bulaşma pişman olursun kesinlikle evlenip boşanmak daha zor hala şansın varsa dönebilirsin

Ben bu ilişkide iyi bir elektrik alamadım evlenmek için evlenen bir adam canlandı gözümde,sizi mutlu etmek için çaba sarfetmeyecek haberiniz olsun.

Back