Nişanlısıyla sigara sorunu yaşayan kızlar:(

ay harika ya:roflol::roflol:

Ne güzel işte... bahanen olsun bırak sende sigarayı..

Bulunmaz bişey valla... bugüne kadar hiç sigara içmeyen erkek çıkmadı sayılır karşıma

benim eşim sağlık problemleri nedeniyle 10 sene önce bıraktı.benim bırakmam içinde çok ısrar etti ama ben geçen yıla kadar tam bırakamadım.sende bırak.inan çok rahat edersin.eşler içmeyince hiç zevkli olmuyor

içen taraf içmeyen tarafa söz veriyo nişanlanınca bıracam olmuyo evlenince bırakacam olmuyo çocuk doğunca bırakacam olmuyo olmuyo içmeyen taraf bıkıyo kabulleniyo sonunda......................

bAk canim bide guzellik uzmanisin.
esine nefesin mis gibi kokmali.
Azimli ol iradene guven ve kadinlardan guzelligini alan o maddeyi illeti birak.

sadece rahatsızlık veriyor boyutunu değil saglık boyutunu da düşünmek lazım ... insan sevdiğinin kendini zehirlemesine, ölüme yaklastıgını hormesıne dayanamıyor.

bence karşındaki insanı da düşünmek lazım, nihayetinde içen kokusunu felan farketmiyor
helede evlenince aynı yatakta yatıyorsun üstelik acayip rahatsızlık verir. ben evlenmeden önce nişanlıyken eşim sayesinde ve irademle kurtuldum 3 yıldırda kullanmıyorum. giysilerim mis gibi kokuyor onca sene hem maddi hem de sağlık açısından kendime eziyet etmiişim. valla paramın bereketi arttı. boşuna havaya para veriyormuşum şimdi o paraları biriktirsem yeminle arabam olurdu.

esımde bende allaha sukur hıc kullanmıyoruz
ama ıkımızden bırı kullanıyor olsaydı ne ben ona ne de o bana tahammul edebılırdı

evımde kulluk yok zaten
evımde bıle ıcılmesıne tahammulum yok
ayrıca ben ıcmeyen tarafa haksızlık yapıldıgını dusunuyorum
ıcen kısının kısısel zevkı yuzunden sıkıntı ve sorun yasamak benı cıleden cıkarıyor

Of of bu sigara..nerden başladım niye başladım bilmem...çok değil 2 buçuk 3 yıldır içiyorum ama bırakamıyorum ne yaptıysam.doktorumdan iyi b azar yedim bir ara.o zaman baya azaltmıştım ama uzun sürmedi..Eski erkek arkadaşım aklıma geldi sen böyle diynce.kendi de içerdi ama benim içmemi istemezdi.tatlı dille söylese belki etkisi olurdu ama o çok sertti içmiyeceksin derdi paket aldırtmazdı kendi paketinden de varmezdi 1 tane içtim diye tüm gün sorun yapardı sürekli denetlerdi...berbat bir durum..neyse ki ESKİde kaldı..

evet yaşadım.. bana bağırıp kızmış olsa iyi oda başladı.. sırf ben içiyorum diye sonra tabi bende bıraktım oda bağımlı olmadan bıraktırdım.. şimdi arada gizli gizli içsemde ona çaktırmıyorum:)

COK AYIP AYIBI GECTIM CANILIK BACIM
sen bırakmayı dene cok zararlı bırsey. Benım esım ortaokul sondan berı ıcıyor ve 29 yasında.Agzı o kadar berbat kokuyorkı bazen opusmek bıle ıstemıyorum.Aynı seyı nısanlının senın ıcın dusundugunu dusunsene.Yapma yavruumm,yapma kuzuumm..Hıc ıcmeyen bırı ıcın berbat bısı emın ol :umursamaz:

benim sevgilim de içmiyo ama ben içiyorum 1 yıldır. Bende bırakmak istiyorum ramazanı bekliyorum a.s

aynen nişanlım içer fosur fosur hemde:):):)nefret ediyorum öle böle deil kaç kes kavga ettim ama yok bırakamadı çokta yüklenmek istemiyoruma ama gerçekten nefret ediyorum elimde deil..evlenince bırakcakmış :):)nedense inanasım gelmedi ama beni utandırırda bırakır inş:)

bende de tam tersi eşim kullanıyor ben kullanmıyorum,ama artık günde 3 tane ye düşürdü böyle böyle bırakmayı düşünüyor,bence sizde bırakmayı düşünün,içmeyen biri olarak içenin ağzının,saçının başının elbiselerinin kokması berbat bişey,dayanılmaz....nişanlınız benim gibi düşünüyordur belki de...eşim ağız bakımını çok iyi yapar yoksa nasıl öpcem

Eski sevgilim içerdi, illallah etmiştim artık. Ondan soğumamın bir sebebi de her daim sigara kokması, bana kokuyu bulaştırmasıydı. Hani her insanın bir ten kokusu olur ya, anne kokusu gibi mesela. O kokuyu hiç alamamıştım. Hele madde bağımlısı gibi iç çeke çeke içine duman çekip püff diye üfürmesi sinirlerime dokunuyordu en iyi anımda bile. Allah herkese bu illetten kurtulma şansı versin, içmeyenleri de uzak tutsun. Bunu yazarken o iğrenç izmarit kokusu burnuma geldi de ıyyyy. Birdaha sigara içen kimseyi yanaştırmam yanıma, tövbeler olsun. İçenler alınmasın lütfen ama ben çok rahatsız oluyorum, hiç hoşlanmıyorum.alsanaalsanasmile

aynı dertten muzdaripim nerdeyse her buluşmamızda sigara yüzünden kavga ediyoruz o içmiyor ben içiyorum ben orta2 den beni içiyorum bırakmak inan çok zor kaç kere denedim olmuyor sigarasız cidden olmuyor bunu onada anlatamıyorum evlenince evde içirtmem karda kışta balkonda dona dona iç ilgilendirmez beni diyorkaydirigubbakcemile3evlenince büyük sorunlar yaşıcagımız şimdiden belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…