Nişanlısıyla sigara sorunu yaşayan kızlar:(

ya azalttım aslında :) evde içmiyorum ya tamam tamam itiraf ediyorum gizlice kahvaltıdan sonra bir tane içiyorum:)ama bu benim için gercekten büyük basarı:)

çok şükür ikimizde içmiyoruz hatta nişanlımla flort dönemınde birbirimize sordugumuz ilk soruydu o da bende kokusuna katlanamıyoruz:)

bızde nısanlımla daha cıkarken sıgarayı bırakmazsan evlenmem senle demıstım oda bırakmıstı 6ay ıcmedı ama sonra babasının ıslerı bozuldu felan derken stresten yıne basladı bende ustune gıdemedım tabı bu konuda
sımdı azaltmaya basladı yıne gunde 3tane ıcıyo tabı evlenene kadar bırakmazsa evlenmem dermısım arada bı dıyom yıne askıma gozu korksunda bıraksın bı an once:mymeka:

Bende sigara kokusuna katlanamayanlardanım kokusu başımı ağırtıyor.Nişanlım tiryaki değil ama arada içiyo keyif için evlenince tamamen bırakacakmış söz verdi kaydirigubbakcemile2

nişanlım çok fazla içiyor yanına bile sokulamıyorum kokudan tiksinir hala geldim tabakta bile görünce pisliği sevmiyorum bırakacak gibi değil emzik niyetinde ağzında ne yapmalıyım kızlar bazen çok sinirleniyorum

Valla bacım, benim sevgili kişisi de içmiyor, bana da bırak diyor, kendisi nargile tüttürüyor... :nazar: bizimkisi hepten çözümsüz, ne anladım ben bu işten... :kahve:

nişanlım çok fazla içiyor yanına bile sokulamıyorum kokudan tiksinir hala geldim tabakta bile görünce pisliği sevmiyorum bırakacak gibi değil emzik niyetinde ağzında ne yapmalıyım kızlar bazen çok sinirleniyorum

Canım onun içinde bırakmaya karşı bir istek olması lazım sen ne yapsan boş olur önce onun içinde olmalı rahatsız oldğunu ciddi bir şekilde belirt

ben de bi sigara tiryakisiyim kızlar evli deilim ama ne ilginçtir ki büttün sevgililerim hep sigara tiryakisiydi, evlenince eşim de sigara içen birisi olsun diorum yerimseniben şöle karşılıklı sigarayı bırak kokuyo mokuyo dır dırdır olmadan sigaralarımızı keyifle tüttürelim diye. :nazar: sonra belki de birlikte bırakırız motivasyon oluruz birbirimize hihoyyyt

Vay dostumm bende bazen gizliden içerim
e napiyimm allah allah hop diye hepten birakamiyorsun ki yaa
neyse ki simdiye kadar yakalanmadim :-)

kızım sigara içmez nefret eder,nişanlısı içiyormuş
IQS diye bir yere gitmişler ayda 100 ytl 6 ay gidiliyormuş.bırakamazsa parayı geri veriyorlarmış.damat iyi bari para biriktirmiş olurum düşüncesiyle gitmiş ama yanılmış çünkü bırakmış.şu an evliler evlerinde sigara içirtmiyorlar ne mutlu.darısı içenlerin başına.

ben içmiyorum içenlere şaşıyorum midem fena bulanıyor çünkü ve içen bi eşte istemem inşallah içmeyen biriyle evlenirim bence sen bırak nişanlınında sağlıgıyla oynama canım inşallah tez zamanda kurtulursun bu sorundann

ben kullanmıyorum.en tiksindiğim şeydir sigara kokusu.:eek:lmaz:henüz beraber değilken hep konuşurduk.sözlüm tiryaki değildi ama öle keyif için içerdi arada. ve ben hep "ne o öle,sevgilini karını falan öpceksin.:sinifsinif:iğğ kül tablası gibi. ha sigara içen biriyle öpüşmüşüm ha kül tablasını. ne farkı var" dedim. ogün bugündür içmiyo sigarayı. meğerse aklında ben varmışım.. ne alkol ne sigara kalmadı. alkolu özel günlerde alıyo sadece.:içelim:

ben sigara kullanıyorum fakat eşim kullanmıyordu

sözlüyken nişanlıyken gık demezdi

iç ama zamanla bırakırsın tamamı derdi

keşke bıraksaydımda o zaman bıraksaydım şimdi bıraksamda olmuyor

çünkü evlenince yanlız kalınıyor eşim işte

kaynana yok görümce yok

annemler uzakta

şimdi 1 sigara yakıp televizyon izliyorum ohhhh diyorum

biliyorum sakıncası çok

ama azim yok bırakmak için

artık hamile kalınca :)

benim eşim içiyor ben içmiyorum..
ama yanımda hiç içmiyor sağolsun.evde hele hiç bir şekilde içmiyor.
ancak dışardayken tek tük..
bence sizde yanında içmeyin..
kötü kokuyor ayrıcada kültablası yalıyor gibi oluyor insan..
böğğ..

biz eşimle sigara kullanmıyoruz çok şanslıyız bu konuda:lepi: aslında onun içmemesi iyi daha kolay bırakabilirsin yalnız profilinde evli yazıyo sen nişanlım diyosun:uhm:

Valla bende kullanmıyorum ama eşim içiyo bari geceleri içme diyorum o da içmemeye çalışıyo,içmeyen için çok kötü bişey yaaa,sabah uyandığımda sanki yanımda bi kültablası dolusu izmarit yatıyo :))

Sigara bırakmak çok kolay ben binlerce kez bıraktım demiş bir yazar.
Ben de o hesap her yıl bırakır bırakır başlarım. kendime çok kızıyorum.:eek:klava:
Bıraktığım zamanlar sigara içip yanımdan geçenlerden midem bulanıyor.
İnsanı esir almaya görsün zor ama bırakın ve bir daha bir tek bile içmeyin devamı geliyor.

kızlarr ben napcan yaaa.sorunumuz sigara ben sigara kullanıyorum nişanlım kullanmıyo.nişanlanmadan önce hiç sorun yapmıyodu şimdi içmemi istemiyo:KK43: onada hak veriyorum fakat bırakamıyorum:) acaba onumu sigaraya başlatsam:)))):nazar::kahve:

ay ne yap yap bence bu sigara illetinden kurtul canim hele genc guzel bir bayana sigara hic yakismiyor cok igrenc kokuyor senin su an misler gibi parfum kokman gerekiken kahvedeki erkekler gibi kokman cok mantiksiz bence kafamçokkarıştı Allahtan benim esim icmiyorda o igrenc kokuyu sadece baska insanlardan duyuyorum keske onuda duymasam ama herkeze biraktiramayizki:1closedeyes:

X