- 16 Haziran 2008
- 1.834
- 24
- 40
-
- Konu Sahibi izmirhayal
kızlarr ben napcan yaaa.sorunumuz sigara ben sigara kullanıyorum nişanlım kullanmıyo.nişanlanmadan önce hiç sorun yapmıyodu şimdi içmemi istemiyoonada hak veriyorum fakat bırakamıyorum:) acaba onumu sigaraya başlatsam:))))
Canım gerçekten böyle durumlarda bir kişinin sigara içmesi çok rahatsız edici.Hem kendin için hem nişanlın için bırakmaya çalış derim.
Çok şükür ne ben nede nişanlım sigara kullanmıyoruz.:1rolleyes:
nişanlın senin iyiliğini düşünüyor seni seviyor ve zarar görmeni istemiyorr..Sen de onumu sigaraya başlatsam diyorsun pesss canım ya daha neler..
Azaltman iyi olmuş inşallah bırakırsın.
Ahhh bide ben bırakabilsemeşim hergün başımın etini yiyor bırak bırak diye haklı yani
İnşallah bırakırız kurtulmaya çalış canım
etrafındakiler içiyo diye içmek zorunda değilsin..
güzelim bizde eşimle nişanlıyken ve evliyken de hala aynı sorunları yaşıyoruz
ben sigaradan nefret ederim eşimde o kadar bağımlısıki tabi günde bir paket içiyo artık yada bana öyle söylüyo bilmiyorum biz nişanlıyken bırakıcam söz dedi ama 2 yıl geçti hala bırakamadı nefret ediyorum hele gece yanıma gelip uzanıyo öpüyo falan tam tiksinti ağzı yüzü elleri ve saçları her yeri leş gibi izmarit kokuyo evet yıkandırmadan yatağa almıyorum ama ne kadar dişlerini fırçalarsa fırçalasın asla o izmarit kokusu çıkmıyo nefesiyle birlikte bana geliyo ve gerçekten çok itici bir durum bunu böyle düşün canım şahsen ben sex esnasında bile o kukuyo duyduğum anda bütün konsantirem gidiyo eminim benim gibi kullanmayanlarda aynı durumları yaşıyodur ve senin için eşin için sağlık açısından çok sakıncalı ve evde içersen evin batıyo yeni mis gibi eşyaların 1 ayda sigara klü kokuyo allahtan ben eşimle evlenmeden önce anlaşma yaptım madem bırakamıyosun asla evde içmiceksin dedim şimdi yaz aylarında balkonda kış aylarında da mutfakta içiyo gelen misafirler bile anlıyo evde sigara içilmediğini ya bu ein erkeği sigara içmiyomu bu ev mis gibi temizlik kokuyo diyolar tabi bu arada eşim içten bir ahhhh çekiyo :)) televisyon karşısında elinde çayla evlendi evleneli sigara keyfi yaşayamamışta o yüzde
ben içiyorum eşim içmiyor ilk başlarda daha sevgiliyken çok karşıydı hatta sigaralarımı kırıyodu nişanlanınca devam etti surat yapıyodu şimdi sigaramı o alıp geliyo :))) sanırım ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin prensibi şimdi sorun yok ama hamilelikde içmiceksin diyo o kadar alışır zamanla bende çok denedim alıştırmayı ama benim ki hep sigaraya verilen para benim için enayilik diyo:)) bi bakımada haklı:))
daha ilk konuşmamızdı sevdiğimizde
o sigara içiyordu ben içmiyordum istemiyordum da içmesini
birgün benimle daha uzun yıllar yaşamanı istiyorum
beni erken yaşta bırakıp gitme dedimo zaman sigarayı şimdiden bırakıyorum dedi
16 aydır sigaraya dokunmadı eli
arkadşlarının arasında bazen al diyorum bensizken içme yalan söleme sakın
iki kere denedi ikisindede midesi bozuldu
şimdi sigarasız bir geleceğimiz var